Zaklínač 3
Moderátor: Baneshee
- Marty86
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zaklínač 3
Hoj pařani,
tak co, už máte někdo předobjednáno? Přemýšlím, kde ho koupit. Co jsem koukal, tak na Xzone dostanete navíc Steelbook a na JRC zase klíčenku, cena u obou shopů +- stejná. Ale asi vyhraje klíčenka Nenašel jsem na pc žádnou našláplou edici třeba s postavičkou, jen na konzole, což je celkem škoda, i když víc než 2 litry bych za to asi stejně nedal.
Víte ještě o nějakém shopu, kde přidávají k pc verzi nějakou jinou specialitku?
tak co, už máte někdo předobjednáno? Přemýšlím, kde ho koupit. Co jsem koukal, tak na Xzone dostanete navíc Steelbook a na JRC zase klíčenku, cena u obou shopů +- stejná. Ale asi vyhraje klíčenka Nenašel jsem na pc žádnou našláplou edici třeba s postavičkou, jen na konzole, což je celkem škoda, i když víc než 2 litry bych za to asi stejně nedal.
Víte ještě o nějakém shopu, kde přidávají k pc verzi nějakou jinou specialitku?
i5 10400F - ASUS ROG Strix B460-H Gaming - Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3000 Mhz - Gainward Phoenix RTX 2070 Super 8 GB - Samsung SSD 970 EVO 1TB - 2x3 TB WD/Seagate - Corsair RM750 - Fractal Design Define R5 - Win10 64-bit
"If you take sexual advantage of her, you're going to burn in a very special level of hell. A level they reserve for child molesters and people who talk at the theater."
"If you take sexual advantage of her, you're going to burn in a very special level of hell. A level they reserve for child molesters and people who talk at the theater."
- ondra91
- Začátečník
-
Mám předobjednáno z xzone ..
- Marek4
- Červená karta
-
taky předobjednáno, tohle bude stát za všechny peníze
škoda že je to v takovou dobu kdy bude teplo, ale po ranní si na chvilku najdu čas
škoda že je to v takovou dobu kdy bude teplo, ale po ranní si na chvilku najdu čas
- Marty86
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jj kvůli zaklínačí přemýšlím i nad upgradem grafiky, stávající GTX 670 už si to moc nedá (no snad aspoň medium detaily).
i5 10400F - ASUS ROG Strix B460-H Gaming - Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3000 Mhz - Gainward Phoenix RTX 2070 Super 8 GB - Samsung SSD 970 EVO 1TB - 2x3 TB WD/Seagate - Corsair RM750 - Fractal Design Define R5 - Win10 64-bit
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý
Tak s postavickou byla samozrejme sberatelka, ktera je uz ale pochopitelne nekolik mesicu vyprodana.Marty86 píše:... Nenašel jsem na pc žádnou našláplou edici třeba s postavičkou, jen na konzole, což je celkem škoda...
Herní PC: i7 9700k + Lian-li Galahad 360; MSI Meg Z390 Ace; Corsair Vengeance RGB Pro SL White 4x8GB 3200 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Marty86
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to jsem trochu zaspal Právě i tu sběratelku co jsem viděl na X-box tuším, tak i tam psali že už je vyprodáno a mám dojem, že cena za kterou se to prodávalo, byla tuším něco přes 3500. Což je už darda
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ta sběratelka byla v čechách vyprodaná během cca 4 hodin. Naštěstí jsem byl zrovna u PC když jí dali k dispozici, takže jsem na xzone stihnul obědnat
Vzhledem k tomu jak to bude vzácný (fakt jich není moc, a další prý dělat nebudou) tak na ebay apod. budou mít ceny mnohem vyšší, ale já si svojí nechám.
Vzhledem k tomu jak to bude vzácný (fakt jich není moc, a další prý dělat nebudou) tak na ebay apod. budou mít ceny mnohem vyšší, ale já si svojí nechám.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jinak dobrej rozhovor:
http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... tcount=608
Hlavně tohle je prostě super:
I noticed that every quest in the Prologue is unique.
Yes, they are. We have, and it should be particularly emphasized, that there is no [automatically] generated quests. At one time we tried to experiment with this, but the quests out boring and primitive, the characters were deprived of depth, and while doing the quests, you had to repeat the same action all the time. Such situations is not favorable for us, and we decided to do otherwise. In our game every quest that you meet, was made by hand.
Žádný dementní fetch questy jako ve všech ostatních dnešních open world hrách..
http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... tcount=608
Hlavně tohle je prostě super:
I noticed that every quest in the Prologue is unique.
Yes, they are. We have, and it should be particularly emphasized, that there is no [automatically] generated quests. At one time we tried to experiment with this, but the quests out boring and primitive, the characters were deprived of depth, and while doing the quests, you had to repeat the same action all the time. Such situations is not favorable for us, and we decided to do otherwise. In our game every quest that you meet, was made by hand.
Žádný dementní fetch questy jako ve všech ostatních dnešních open world hrách..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- ondra91
- Začátečník
-
Už aby to vyšlo, protože ta herní krize je brutální ... jediné, co mě za posledních x měsíců bavilo byl snad pouze Alien, life is strange .. všechno ostatní špatné .. nebyl jsem schopný ani pomalu nic dohrát.
Dragon age byl krok vedle, protože tohle opravdu není dobré a zábavné RPG ... s w3 se to vůbec nedá srovnávat ...
u W3,batmana nepochybuji o tom, že se budu bavit od začátku až do konce ...
Dragon age byl krok vedle, protože tohle opravdu není dobré a zábavné RPG ... s w3 se to vůbec nedá srovnávat ...
- Marek4
- Červená karta
-
souhlasím, opravdu už sušíme hubu a blbovinky od Ubishitu jsou dohrané.ondra91 píše:Už aby to vyšlo, protože ta herní krize je brutální ... jediné, co mě za posledních x měsíců bavilo byl snad pouze Alien, life is strange .. všechno ostatní špatné .. nebyl jsem schopný ani pomalu nic dohrát.
Jelikož je W3 posledním dílem série, doufám že nás zabaví aspoň na měsíc , nehledě k tomu že já to budu hrát opakovaně, a chtěl bych pokořit hardcore obtížnost
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Teď hraju Evil Within a je to supr, takovej oldschool bizár survival horror s dobře vytuněnou hratelností
Hraju to ale v podstatě na zabití času do vydání GTA5, se kterým se pak na Witcher 3 bude čekat o něco snadněji
Z her co vyšly tenhle rok co jsem hrál tak byl parádní Dying Light, jinak nic moc.
Hraju to ale v podstatě na zabití času do vydání GTA5, se kterým se pak na Witcher 3 bude čekat o něco snadněji
Z her co vyšly tenhle rok co jsem hrál tak byl parádní Dying Light, jinak nic moc.
hahaha, na měsíc. Vidím to tak na 250 hodin herní doby. To mi vydrží déle než měsíc.Marek4 píše:Jelikož je W3 posledním dílem série, doufám že nás zabaví aspoň na měsíc , nehledě k tomu že já to budu hrát opakovaně, a chtěl bych pokořit hardcore obtížnost
- Marek4
- Červená karta
-
Taky doufám že tam strávím dlouhou dobu a budu poslouchat klidně i balady z novigradských bordelů ale oni toho naslibují... každopádně čím déle to půjde hrát, tak superPaul píše:Teď hraju Evil Within a je to supr, takovej oldschool bizár survival horror s dobře vytuněnou hratelností
hahaha, na měsíc. Vidím to tak na 250 hodin herní doby. To mi vydrží déle než měsíc.Marek4 píše:Jelikož je W3 posledním dílem série, doufám že nás zabaví aspoň na měsíc , nehledě k tomu že já to budu hrát opakovaně, a chtěl bych pokořit hardcore obtížnost
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý
Já to u Xzone sichroval už u předprodeje obyč verze, kdy jsem k objednávce dopisoval, že chci po ohlášení ihned přeobjednat na CE. Pak už jen stačilo potvrdit mailem .Paul píše:Ta sběratelka byla v čechách vyprodaná během cca 4 hodin. Naštěstí jsem byl zrovna u PC když jí dali k dispozici, takže jsem na xzone stihnul obědnat ...
Herní PC: i7 9700k + Lian-li Galahad 360; MSI Meg Z390 Ace; Corsair Vengeance RGB Pro SL White 4x8GB 3200 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Marty86
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
A na kolik ta sběratelka nakonec vyšla? Jaká figurka by měla být součástí balení?
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý
- Marty86
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný
- ondra91
- Začátečník
-
Já popravdě vůbec netuším, jakým stylem to budu hrát .. Rád bych si hru co nejvíce užil, ale trochu se bojím toho, že budu tak zvědavej, jak se příběh dal vyvine, že minimálně 1/2 vedlejšáků minu.Marek4 píše:Jelikož je W3 posledním dílem série, doufám že nás zabaví aspoň na měsíc , nehledě k tomu že já to budu hrát opakovaně, a chtěl bych pokořit hardcore obtížnost
Stejně by člověk neřekl, že i v 23 letech je schopný se skoro 2 roky těšit na hru, víc jak dítě na vánoce a pomalu 2 měsíce před vydáním skoro odpočítávat dny... a můžu říct, že už bych to asi déle ani nevydržel Minimálně 1x za den mrknu na offiko forum, jestli nevyšel nový screen, rozhovor a prahnu opravdu po každé novince
Pokud W3 zklame, tak budu hodně zklamaný, protože minimálně do konce 2015 nic lepší na obzoru není ...
Každopádně nepochybuji o tom, že i KC bude pecka, ale z trochu jiného soudku. W3 je minimálně pro mě neočekávanější hra za posledních 10 let ..
- Marek4
- Červená karta
-
mě je 20 a žeru to podobně jak puberťák v druháku ale právě raději Witchera co si zahraju single chvilkově po šichtě než MMO u kterého tvrdnu a ještě v létě.. no to neondra91 píše:Já popravdě vůbec netuším, jakým stylem to budu hrát .. Rád bych si hru co nejvíce užil, ale trochu se bojím toho, že budu tak zvědavej, jak se příběh dal vyvine, že minimálně 1/2 vedlejšáků minu.Marek4 píše:Jelikož je W3 posledním dílem série, doufám že nás zabaví aspoň na měsíc , nehledě k tomu že já to budu hrát opakovaně, a chtěl bych pokořit hardcore obtížnost
Stejně by člověk neřekl, že i v 23 letech je schopný se skoro 2 roky těšit na hru, víc jak dítě na vánoce a pomalu 2 měsíce před vydáním skoro odpočítávat dny... a můžu říct, že už bych to asi déle ani nevydržel Minimálně 1x za den mrknu na offiko forum, jestli nevyšel nový screen, rozhovor a prahnu opravdu po každé novince
Pokud W3 zklame, tak budu hodně zklamaný, protože minimálně do konce 2015 nic lepší na obzoru není ...
Každopádně nepochybuji o tom, že i KC bude pecka, ale z trochu jiného soudku. W3 je minimálně pro mě neočekávanější hra za posledních 10 let ..
taky jsem vždy hamty hamty po příběhové linii, ale jednak za tu hru zaplatím.. od Unity bych se měl poučit a čekat na recenze ale já jim věřím... GTA nevěřím už ani nos mezi očima ale kdyžtak budu mít důvod proč nadávat
Taktéž pro mě Witcher král 2015 a to nevím co výjde, v zimě u toho budu tvrdnout, snad už s 980ti a 60 fps
- Marty86
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já tedy Zaklínače objevil teprve nedávno, minulý rok jsem prvně dohrál jedničku a momentálně projíždím dvojku, měl bych stihnout dohrát než vyjde třetí díl. Svět zaklínače mě opravdu pohltil a mám v plánu pořídit i knížky.
Vzhledem k časové vytíženosti (práce na směny, malé děti) kdy se ke hraní dostanu tak cca 10 hodin týdně a navíc jsem typ hráče, který prošmejdí každý kout a vezme každý quest, mi dohrání dané hry trvá vždy několik týdnů (v případě prvního dílu to byly měsíce . Takže s třetím dílem mám tak do konce roku vystaráno počítám
Pro mě osobně tedy nový Zaklínač rozhodně nejočekávanější hra tohohle roku, naposledy jsem se takhle těšil snad jen na Mafii 2. GTA-čka mě také vždy bavily, ale nejvíce mě na nich štvou mise s létáním a co jsem slyšel od konzolistů, tak v pátém díle jich je požehnaně čili hype na páté GTA mě celkem přešel..
Vzhledem k časové vytíženosti (práce na směny, malé děti) kdy se ke hraní dostanu tak cca 10 hodin týdně a navíc jsem typ hráče, který prošmejdí každý kout a vezme každý quest, mi dohrání dané hry trvá vždy několik týdnů (v případě prvního dílu to byly měsíce . Takže s třetím dílem mám tak do konce roku vystaráno počítám
Pro mě osobně tedy nový Zaklínač rozhodně nejočekávanější hra tohohle roku, naposledy jsem se takhle těšil snad jen na Mafii 2. GTA-čka mě také vždy bavily, ale nejvíce mě na nich štvou mise s létáním a co jsem slyšel od konzolistů, tak v pátém díle jich je požehnaně čili hype na páté GTA mě celkem přešel..
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
U mě je to ještě horší, já ofic. fórum, reddit a neogaf checkuju tak desetkrát denně (zázraky mobilní techniky)ondra91 píše:Já popravdě vůbec netuším, jakým stylem to budu hrát .. Rád bych si hru co nejvíce užil, ale trochu se bojím toho, že budu tak zvědavej, jak se příběh dal vyvine, že minimálně 1/2 vedlejšáků minu.Marek4 píše:Jelikož je W3 posledním dílem série, doufám že nás zabaví aspoň na měsíc , nehledě k tomu že já to budu hrát opakovaně, a chtěl bych pokořit hardcore obtížnost
Ale tak to holt bývá když je člověk hardcore fanoušek Sapkowskiho už nějakých 16 let a CD Projekt mu plní dětské sny, resp. je ještě o kusy překonává
Taky jsem za poslední 4 měsíce přečetl znovu všech 8 knih a dohrál si znovu dvojku abych měl ready saves.
TW3 je moje nejočekávanější hra od Fallout 3 a TW2...
Ale KCD a Cyberpunk jsou hned na dalších dvou místech.