Jak se vám hraje s follovery? Mě zbytečně Geralt přicházi o životy,anžto AI je úděsná...neustále se cpou dopředu a když člověk potřebuje útočit/sesílat znamení,porad to píše "na tento cil nemůžeš útočit"...Prochazka jeskyní plnou jedovatého plynu byla fakt zábavná...tančit mezi krápníky a plynem tak,abych byl ve spravné pozici na Igni dřív,než tam přiběhne společník, na kterého očividně plyn nepůsobí, je to zábavné...Někdy díky backlash jsem skončil s 10% životu,to když se třeba vyrojily přízraky k tomu
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Ted uz mi to prijde zábavné,protoze jsem odtud nasel cestu,ale včera jsem tam lezl 3/4 hodiny a nevěděl kudy kam...
Jo a nasel jsem nějaké light armor kalhoty označené jako "relikvie",ješte lvl a půjdou.
Mam dva recepty na zelené meče (školy Zmije a G...něco),moc ale nevyrábím.
Jo a doporučuju udělat si petardy (hloupý systém,kdy si vyrobíte 2ks a když je použijete,nejde vyrobit další,ale musí se meditovat...
Jeden Q byl na zničeni dvou hnízd havěti,ale vyplácal jsem na to 5 petard...hnízda v kopci u zdi,a když se člověk přiblížil ke hnízdu,volba E (aktivní) po stisknuto napsala "nemate správnou
petardu" ač na quick slotu byly, takže ručně z určitého úhlu...porad se odrážely a padaly kam neměly a meditujte, když se havěť pořád roji
EDIT RADA (technická poznámka bez spoileru) S Q "BLOUDĚNÍ VE TMĚ" - pokud nebudete za pomoci zaklínačského smyslu vidět to, co máte (stopy, klasicky červené okraje), zkuste si hru uložit a nahrát, nebo vypnout a zapnout...já bloudil a bloudil, dokud jsem to nenašel "prostým okem" a až pak mi to naposled "zasvítilo červeně".