GTA V - ONLINE
Moderátor: Baneshee
- 0martas0
- Začátečník

-
Re: GTA V - ONLINE
Hmm, Blaho závidím ti, mě se už sakra dlouho nepovedlo připojit na závod s víc než 5ti lidma a to mě nebaví, mám rád mega závody. 
- Woyta
- Středně pokročilý

Tak jsem vcera potkal lamu hackera. Mel aktivovanou nezranitelnost, extremni ucinost zbrani (3 rany z pistole a auta v provozu explodovala).
Ale nevedel co je to pasive mode.
Kdyz me prijel znovu zabit, tak do me palil z auta a ono nic. Tak vystoupil a sel se podivat co se deje. Toho jsem vyuzil a auto mu cornul. Pak me nasranej honil po cele mape a palil po me. Ja stale vysmatej v pasive modu.
Ve finale kdyz uz to vzdal tak jsem si zajel stranou, vypnul passive mode, nahazel dovnitr auta sticky a hackle auto zlikvidoval.
Ale nevedel co je to pasive mode.
Kdyz me prijel znovu zabit, tak do me palil z auta a ono nic. Tak vystoupil a sel se podivat co se deje. Toho jsem vyuzil a auto mu cornul. Pak me nasranej honil po cele mape a palil po me. Ja stale vysmatej v pasive modu.
Ve finale kdyz uz to vzdal tak jsem si zajel stranou, vypnul passive mode, nahazel dovnitr auta sticky a hackle auto zlikvidoval.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Octopuss
- Začátečník

Kuuurva, stáhnul jsem znova 65GB, musel všechno nastavit znova, a ještě se mi smazal celej singleplayer.
P.S. Jestli budete dneska hrát, napište sem. Id na RSC je (edit) IamTheWalruss.
P.S. Jestli budete dneska hrát, napište sem. Id na RSC je (edit) IamTheWalruss.
Naposledy upravil(a) Octopuss dne ned 5. črc 2015, 13:33, celkem upraveno 1 x.
- Octopuss
- Začátečník

Jsem se těšil, že si s někým konečně zahraju, a ono kulový!
- blaho
- Žlutá karta

-
mi sme vcera hrali asi 3 hodinky na nasom TS3 - kanal : riccova mistnost
akurat Jagoda ma zabijal buchanim do klavesnice
Idem si dat dvojite presso a mozme zahrat, za 15 min. zapinam
akurat Jagoda ma zabijal buchanim do klavesnice
Idem si dat dvojite presso a mozme zahrat, za 15 min. zapinam
- Octopuss
- Začátečník

No to TS má asi milion kanálů, chvíli jsem na to zmateně koukal, a pak to vypnul
Bych dneska snad s hraním počkal na večer. Už teď tu mám asi 30 stupňů a umírám.
Bych dneska snad s hraním počkal na večer. Už teď tu mám asi 30 stupňů a umírám.
- blaho
- Žlutá karta

-
WalrusInAnus , lol to mi ani nenaslo
co to mate za picne nicky? 
a Riccova mistnost je hned nad AFK
a Riccova mistnost je hned nad AFK
- Octopuss
- Začátečník

Aha, možná protože to ve skutečnosti je IamTheWalruss
Ta cenzura je fakt na hlavu. Stejně jako outfit si nemůžu pojmenovat redneck 
- GROO
- Začátečník

-
Jo, ta cenzura je super, cenzuruje i běžná česká slova. Namátkou si vzpomínám, třeba slovo kluci se objeví vytečkované.
- Octopuss
- Začátečník

Groo, jaký máš id na RSC? Hrajeme teď s blahem.
- Octopuss
- Začátečník

Řídím jako postiženej negr!!!
- blaho
- Žlutá karta

-
suhlasim
ale zapretekali sme si dobre, ne ?
- Octopuss
- Začátečník

No snad se večer objeví víc lidí. Tak ve čtyřech by to myslím docela šlo. Pár závodů, deathmatchů, a tak. Ale začal jsem se hrabat v autech, pár jich přelakoval, koupil chromovaný kola, a milion je v píči. Plus jsem si koupil Banshee a Feltzer (ale jezditv tom nebudu, Mercedes je pro cikány
). Potřebuju vydělat nějaký peníze!
- Octopuss
- Začátečník

Tak mi zbylo asi 40 tisíc. Co se stane, když nebudu mít na mechanika? Přijde mi exekutor na garáže? 
- blaho
- Žlutá karta

-
ja te založim 
- jagoda
- Středně pokročilý

- Octopuss
- Začátečník

Blaho se ožral jako motyka, prohrál závod, a dal rage quit 
- blaho
- Žlutá karta

-
tak som si dal u otca tochu viac Moravského vinečka 
// ale dneska po robote iba pivečko, tak mozno zajadime
// ale dneska po robote iba pivečko, tak mozno zajadime
- Woyta
- Středně pokročilý

Taky bych se vecer pridal. Woytacze
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- blaho
- Žlutá karta

-
ok , vatsinou sme v kanaly : Riccova mistnost
ked vecer nevypijem 10 piv, tak dojdem
ked vecer nevypijem 10 piv, tak dojdem