Pokud se tedy někdo chystáte na větší upgrade HW, zůstaňte na starším OS a na Win10 upgradujte až po upgrade HW.
Tak a ty 8.1 teď můžu hodit do koše...
Moderátor: Loki5567

proč, ony nejdou používat dál jinde, nebo prodat?Bendrr píše: Tak a ty 8.1 teď můžu hodit do koše...![]()
![]()

Takze jsi provedl upgrade na win 10 a ten se nezaktivoval? Nebo to napsalo nejakou chybovou hlasku?Bendrr píše:No ale po upgrade HW ( deska, procesor, SSD ) jsem předevčírem nainstaloval zpět Win8.1. To prošlo, ale až po ověření licence přes technickou podporu. Upgrade na Win10 už ale ne. Myslel jsem, že když mám zpět nainstalované své Win8.1 ( přenosnou licenci ), tak můžu opět upgradovat na Win10. Ale ku.a to už nééé! Jediná možnost Win8.1, ta licence platí dál a zůstat u nich. Tak jsem musel koupit novou plnou licenci Win10.

Aha, no proto jsem se radeji zeptalBendrr píše:Normální upgrade... Stažení souboru pro Win10, instalace, restart. Po restartu jen černá obrazovka a nic. Nechal jsem to poprvé hodinu, pak dvě hodiny pak tři a naposled celou noc a nic. PC jsem musel vždy natvrdo vypnout. Po zapnutí to hodilo hlášku: aktualizace se nezdařila, návrat k předchozí verzi OS. A to jsem dvě poslední instalace provedl na znovu nainstalované, čisté 8.1 včetně všech aktualizací.

No ne, problem nekde ocividne byl/je. Navic upgrade je neco jineho nez cista instalace.Bendrr píše:Třetí a čtvrtý pokus o upgrade, byl do úplně čistého PC, s čistě nainstalovanýma Win 8.1, se všema aktualizacema, se zapojeným pouze jedním SSD a mechanikou. Problém neměl kde být...
Kdyby byl, bych pak asi nenainstaloval ani krabicové Win 8.1 a Win 10.

Tenhle problém jsem měl u jednoho PC taky.Bendrr píše:Normální upgrade... Stažení souboru pro Win10, instalace, restart. Po restartu jen černá obrazovka a nic.