GTA V - Technicka stranka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Re: GTA V - Technicka stranka hry

Příspěvek od fmx rider »

Ještě mě napadlo, jestli ti co tam "nemají" se dívají na hru v SP a ti co to tam "mají" na hru v MP. Četl jsem že je MP o něco graficky oškubaný, ale protože MP nehraju, tak nemůžu posoudit.
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Hraju SP

Navíc je to celé takové rozmazené. Jinak jsem cca 3 dny zpět dělal nový reinstal hry..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

fmx rider píše:Ještě mě napadlo, jestli ti co tam "nemají" se dívají na hru v SP a ti co to tam "mají" na hru v MP.
Já jsem tu fotku pořídil v MP a nemám to tam. :wink:
fmx rider píše: Četl jsem že je MP o něco graficky oškubaný
Jestli je online oproti singlu graficky oškubaný nevím, nehraju singl, ale co vím, tak v online oproti singlu nejsou zvířata, peyotte atd, ale že by byl přímo graficky "ořezaný" se mi nezdá. Například trávy tam mám plné kopce...
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Xnovic píše:Krásně je to vidět na tom plotě vpravo..
Už to vidím. To mám taky, ale na trávě. Myslím, že to je nějaká chyba ve hře.
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Ja pouzivam SweetFX a krom toho ze mam hezci barvy tak hra hlavne neni mazla.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

na to "rozpixelování" pomáhá zapnout minimálně 4xMSAA, aspoň u mě
PS5 Pro | LG OLED CX55
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

To je možné, já mám zapnuté 8xMSAA a možná proto to tam nemám.
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Tak já to nikdy neměl ani když mám vypnuté MSAA.
Jinak jsem znovu zkusil reinstall, hodit starší drivery a teď i mody kompatibility.
Mám origo s nejnovějším patchem.
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Zeptám se ještě. Je možnost nahodit nějakou starší verzi? MP nehraju a u SP je to jedno..
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Já myslím, že by to teoreticky neměl být problém, za předpokladu, že zabráníš hře připojit se na internet, jinak se ti při prvním spuštění zaktualizuje. Dokonce jsou (byly) někde na netu uložené všechny aktualizace a updaty ke stažení, takže by jsi si mohl aktualizovat na konkrétní verzi. Známý měl problém s šíleně pomalým downloadem z R* a tak to stahoval alternativně z nějakého cloudu.

P.S: Ovšem hrát jen SP a opomíjet Online je jako zkouknout trailer na super film a říct, že mi to stačí. Já, nebýt Online, tak už o GTAV asi nezakopnu...
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

GROO píše: P.S: Ovšem hrát jen SP a opomíjet Online je jako zkouknout trailer na super film a říct, že mi to stačí. Já, nebýt Online, tak už o GTAV asi nezakopnu...
Naprostá pravda.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jsou tady lidi, kteří zase hrajou jen MP a na SP ani nesáhli. To je imho zrovna u GTA daleko horší.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Jo, to asi jo, mimochodem, taky máte v onlinu děsné loadingy?
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

ano, to je najvacsi problem gtav vseobecne, i ked moj pomaly hdd a 5mbit pripojenie tomu tiez nepomaha... clovek stravi viac v loadoch ako v hre :evil:
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

AllowedCry píše:Jo, to asi jo, mimochodem, taky máte v onlinu děsné loadingy?
ani nie , mam to na SSD + 100MB/s net

akurat prve napojenie musim urobit tak, ze idem do STORY mode a nasledne do ONLINE mode ,
lebo ked zapnem hru a dam sa napojit rovno do ONLINE modu, tak tam 5 minut kruti koliesko :evil:
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

Ja mam hru na 5400ot greene a tiez sa to toci dlho.Dokonca aj filepage mam na tom disku (ten som si musel vytvorit,lebo pri mojich 8gb ram to vyhadzovalo chybu low memory).
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

AllowedCry píše:Jo, to asi jo, mimochodem, taky máte v onlinu děsné loadingy?
No, jak kdy, když jedu mise s randomy, tak občas ano, hlavně když přijmu invite a jsem na druhé straně mapy, to trvá i cca 20 sekund, ale pokud hraju s kamarády, slezeme se nejdřív na privátní season a tam je to potom řádově v sekundách (cca 2-5s).
Co mne ale děsně vytáčí, je když jsem na své vlastní season, přijmu od někoho invite a "LOADING", pak mi to napíše, že season je plná a "LOADING" zpátky na mou season, teda, většinou, nebo mne to občas nelogicky kopne do public season a to je potom dlouhý "LOOOAAAADIIIING", po kterém následuje "LOADING" - odchod na svou season.
To si to kurňa neumí udržet původní season, dokud si to "neosahá" jestli je tam volno a když není tak se jednoduše vrátit zpátky??? :(
blaho píše: ani nie , mam to na SSD + 100MB/s net
No, ale stejně v misích čekáš až se připojí ti pomalejší... :wink:
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

to jo, čas na hlt vinečka a par šlukov z elektro dymky :D
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

GROO píše:
P.S: Ovšem hrát jen SP a opomíjet Online je jako zkouknout trailer na super film a říct, že mi to stačí. Já, nebýt Online, tak už o GTAV asi nezakopnu...
Tak já nemám čas na SP, natož MP. V zimě bude víc času, tak ho určitě vyzkouším.
I když nevím, jak mi to Fallout 4 dovolí. :-)
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Xnovic píše:I když nevím, jak mi to Fallout 4 dovolí. :-)
Sakra, to jsi chlap??? Prostě bouchni do stolu a jedem! :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“