Fallout 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Re: Fallout 4

Příspěvek od Gamesnik2003 »

Zkusil bych National guard training yard jsou tam dva power armory. Ja tam ted na levelu 15 dostal jeden celej komplet T-51 a jeden nekompletnii.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

tyvole ty bugy.... :evil:
V salemu ma tenhle chlapek davat questy, ale ja ho nasel mrtveho...
http://abload.de/img/fallout4_2015_11_22_2idu2o.png
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

:D
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

HEAD píše:tyvole ty bugy.... :evil:
V salemu ma tenhle chlapek davat questy, ale ja ho nasel mrtveho...
http://abload.de/img/fallout4_2015_11_22_2idu2o.png
To nebude bug. Proste ho někdo sejmul. Ja když takhle chodim, tak taky narazim na grupy mrtvol, protože před tim se tam stretli s nekym jinym.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Moje nova hracka :)
http://abload.de/img/fallout4_2015_11_23_0riubs.png

btw to je dalsi bug, ze kdyz ma companion na sobe power armor s modem co zvyraznuje zive veci, tak to vidim i kdyz na sobe ten power armor nemam?
http://abload.de/img/fallout4_2015_11_23_0nqurs.png
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

No neni bug na vysokem levelu se v Salemu klidne objevi milrelurk hunter nebo dokonce queen, kteri vrhaji jed dost daleko. Takze ho muzou zabit celkem bez problemu.

No Gauska je super, ze sneaku je clovek i schopnej dat legendary alfa parace na jednu ranu.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ja zatím chodim s institute rifle, která dostala bonus 25% dmg. Kazdopadne 384dmg je brutal. Nejlepsi jsou ty zbrane, co vystreli dve kulky a tedy mají double dmg. Takhle mi vypadla 10mm pistolka.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Musim rict, ze hra je to fakt super.Daleko lepsi jak trojka.Ten crafting a starani se o mesta + power armor to posunulo na dalsi level.

Btw nabusenej dogmeat :)
http://abload.de/img/fallout4_2015_11_22_1q1u6d.png
PET5
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PET5 »

Může mě někdo prosím poradit, jak vnutit psovi nějaký předmět? Mám pro něj obojek, ale v nabídce pouze možnost promluvit. Stejně neumí nic jiného říct, než "Haf". Díky!
CPU: Intel i9-10900K, MB: NZXT N7 Z590, AIO: NZXT Kraken X63 RGB, RAM: Kingston 2× 32GB DDR4 3200MHz CL16 Fury, Disky: 1× SSD 1TB + 2x WD HDD 3TB, GPU: EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA, PSU: Cooler Master V1200 Platinum, CASE: NZXT H7 FLOW, OS: Windows 10 PRO 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: DELL UltraSharp 30" PremierColor UP3017 2560x1600. Alternativně: Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 12 Pro Max
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Je tam "Equip" zmacknutim T při Trade. Plati pro všechny společníky.

HEAD:
A pridava to nejaky armor ? Zatím co jsem pro nej nasel je tak na jeho rucni prenaseni, ale ochranu tam ma 0. Tohle co mas na obrazku taky evokuje postroj na soutěž v hazeni psu :-D
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Zatim jsem psa nevzal do boje takze nevim.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

ja som zatial do boja nevzal ani sam seba , OMFG
to neni Battlefield ani GTA , nejaka ťažka hra na mna ,
a bez CZ dabingu to v ENG luskam slabo, asi musim fakt nahodit RUS verziu :roll:
To CZ titl. nema ?
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

blaho píše:ja som zatial do boja nevzal ani sam seba , OMFG
to neni Battlefield ani GTA , nejaka ťažka hra na mna
Taky se to dá hrát jako simulátor zahradničení.
Nebo simulátor pimp-my-house.
A zbytek času ve hře se dá strávit boxováním do psa (nemůže se na tebe naštvat)... do boje v té hře vůbec nemusíš a stejně si jí užiješ. :-D
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

šak do Marii Kalvinske Gvadalubske , ja v tej hre neviem ani čo tam mam robiť :-D
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Teda to musí byt ultra high level noobstvi povazovat Fallout 4 za tezkou hru :lol: A angličtina je dnes zaklad. Pokud anglicky neumis a v ty hre vůbec nevis která bije, tak proc si to kupuješ ?
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

blaho píše:šak do Marii Kalvinske Gvadalubske , ja v tej hre neviem ani čo tam mam robiť :-D
To si děláš srandu, že jo ? :-D Jako chápu, že to nejsou COD nebo BF, ale zase to neni nic hardcore. Já normálně RPGčka ( = vetšinou kraviny s mečíkama a kouzlením a zaklínáním draků, trollů a jiný chujoviny), ale tohle je spíš taková střílečka s pár RPG prvky. Jen to není úplně ten styl typu - jdi sem, tohle sestřel, seber ten klíč co leží na zemi a září přes půlku mapy abys ho náhodou neminul. :-D

Mě to docela baví, právě proto, že je to taková střílečka s otevřeným světem, co se chvílemi ani jako střílečka hrát nemusí. Docela pohodová hra. Akorát mi tam chybí ty QTE z běžných stříleček... to jo... úplně mam cukání v ruce pořád mačkat E. :-D
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Jasne ze si robim srandu :D
Len je to moj prvy Fallout, tak sa musim do toho nejako dostat
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

U Faloutu 4 je i lepsi moc nemyslet. Rozhovory a zapletky na urovni Cckovyho filmu muzou při hlubsim dumani způsobovat facepalm :) Kazdopadne chapu, ze proti CoD a BF4 je to zapeklite slozite a hluboce filozoficke dilo :-D
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Hladis píše:Kazdopadne chapu, ze proti CoD a BF4 je to zapeklite slozite a hluboce filozoficke dilo :-D
Tak pohraní COD:BO3, mě ve Falltoutu 4 bavil i miniquest typu najdi dítěti zatoulanou kočičku. I to má větší smysl než jakákoliv COD mise. :-D
Teď si tu lámu akorát hlavu nad otevřením nějaký General Atomic Gallery (a neradit!!!), skill na kecy nemam... takže musím najít asi to ID.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ten armor na psovi podle me zvysuje nosnost.Unese vic jak 100KG kramu.
jinak dalsi OP vecicka co jsem nasel...pistolka automaticka s 320dmg :lol:
http://abload.de/img/fallout4_2015_11_24_0qwuds.png
Nasel jsem taky dalsi bug power armor ve zdi a nejde vzit
http://abload.de/img/fallout4_2015_11_24_0b3uar.png
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“