Fallout 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Fallout 4

Příspěvek od HEAD »

Tady je ukazka real life cinsky bomby pri dopadu na stejne misto
http://nuclearsecrecy.com/nukemap/?&kt= ... 2228&zm=13

Pulka mesta by byla zborena..takze to +- odpovida.Cervenej kruh je radius znicenych budov.Neni to tak velky..je to skoro jak ve hre.Mrtva zona aneb glowing sea.
Naposledy upravil(a) HEAD dne čtv 26. lis 2015, 20:19, celkem upraveno 2 x.
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Sakra, vy mi kazíte radost z tý hry, já si do teď myslel, že je to přesně podle pravdy. :) :(
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Staci tam nahodit ruskej Topol-M, tedy zbran, která by nejpravděpodobněji na to místo priletela a vse v zlutym kruhu by horelo a v sedy zone by to vesmes poslalo budovy k zemi. Toz asi tak :) Takze v Bostonu ve hre by asi nejaky torza budov staly, ale vse spaleny a v totálních ruinách. Prdel je tam dat Tsar Bombu, kterou rusaci vyrobili a to ve 100 Mt. To by asi nebylo kde hrat :-D
Ache píše:Sakra, vy mi kazíte radost z tý hry, já si do teď myslel, že je to přesně podle pravdy. :) :(
Tak to promin :) Ale Assasin je pry true story, tam si to vynahradis :razz:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jenze ve falloutu utoci cina a ne rusove.A nejsilnejsi bomba co maj je 5MT a ta tam taky je v tom linku.
Taky je mozny, ze to byla i slabsi jak 5MT bomba ze..
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Tak to ani nevim. Dong Feng 5 je ještě ucinejsi nez Topol a to by tam toho opravdu moc nezbylo.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

A ty dřevěný baráky o kterejch tu mluvíte - není to třeba tak, že je tam přeživší postavili až po explozi? Já teda u kráteru ještě zdaleka nejsem a ani neotvírám HEADovy screeny, abych si nezkazil zážitek.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Třeba Concord je předválečnej a ty domy co tam jsou vypadají jak když je někdo 10 let zapomněl natřít. Včetně těch pár dřevěných..

mě už teda spíš pěkně sere všude nacházet T45 armory i v lokacích kde jsem nikdy neprocházel ani okolo a to jsem 23lvl..
PS5 Pro | LG OLED CX55
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Inak nechcem aby tu niektory zase ukrižovali :|

ale ozaj ENG mi ide tak na 50 percent a v ruštine to nejak nechcem hrat ,
ako to vyzera s CZ titulkami ?

To mi nejak najviac sedi ENG dab+ CZ titl. asi proste zvyk, no :)
3tp2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 3tp2 »

Blaho: překlad se rozjíždí,ale bude to běh na dlouhou trať, dělají to amatéři a navíc začátečníci
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Riku píše:Třeba Concord je předválečnej a ty domy co tam jsou vypadají jak když je někdo 10 let zapomněl natřít. Včetně těch pár dřevěných..

mě už teda spíš pěkně sere všude nacházet T45 armory i v lokacích kde jsem nikdy neprocházel ani okolo a to jsem 23lvl..
Concord je taky hodne na severu.Kolem 40km od vybuchu..
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Riku: Buď v klidu, já teď našel uplně oholený PA :lol:
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

3tp2 píše:Blaho: překlad se rozjíždí,ale bude to běh na dlouhou trať, dělají to amatéři a navíc začátečníci
tak počkam :|
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

HEAD: Pořád je blíž výbuchu o kousíček než vault odkud jsi vylezl, a mně se teda tlaková vlna nezdála jako jarní vánek, když jsem sjížděl dolů do krytu.. žár tam snad nějaký taky byl :)
Jasný, musím brát v potaz že to je hra a že mapa je dost "smrsklá" ale já bych si prostě celkově ten svět představoval víc postapo..

Still.Lord: jo to se mi taky "poštěstilo" :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja jsem ted na 58lvl a nasel jsem 2x T60,2xT51,4xT45 a 3x raider 2x x01, ale chybi mi noha.
uz to nemam ani kam davat
http://abload.de/img/fallout4_2015_11_26_2lsusj.png
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

A na tom vysokým levelu nacházíš i ty nižší (v lokacích kde jsi předtím nebyl) nebo už jen x01?

Já jsem objevil asi okolo 12 PA a z toho je 1x T60, 1x T51, asi 8x T45, 1x raider, a jednou holej rám :(
A to mám prošlou asi tak půlku mapy, snažím se plnit questy jen v místech kde už to mám prolezlý aby se mi nespawnovali ty horší PA
PS5 Pro | LG OLED CX55
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak uz jsem 60lvl.By me zajimalo na kterem lvl to dohraju :)
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Riku: Bud mas smulu na rolly (pokud v tom hraje roli i nahoda, ale podle me jo) a nebo nachazis spawny s nizkym levelem.

Hladis//Ano, OT nesouvisejici příspěvky se tu opravdu mazou, tedy promaz OT.
3482
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3482 »

jak sdílet scrap mezi jednotlivími lokacemi? na netu sem našel jen to že musím posílat lidi jakože obcodní stezkou angličtině moc nehovím tak ten systém ve hře nechápu.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

3482 píše:jak sdílet scrap mezi jednotlivími lokacemi? na netu sem našel jen to že musím posílat lidi jakože obcodní stezkou angličtině moc nehovím tak ten systém ve hře nechápu.
Musíš založit supply line (zásobovací linku) mezi dvěma usedlostma. Přijdeš k jednomu z obyvatel,najedeš na něj aby zezelenal a dole dáš 'supply line',otevře se ti menu,vybereš lokaci se kterou to chceš propojit a je to. Na tohle všechno nicméně potřebuješ perk local leader,pak můžeš zakládat supply lines.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak jsem na 65lvl nasel treti x01 a tase tam chybela leva noha coz byla jedina vec, kterou jsem potreboval :lol:
Tak jsem se nasral nasel si polohu x01 na netu pac tohle je uz na me moc.

Jinak hra me dost prekvapila.Na 13lvl jsem delal quest na zapnuti pumpy v zatomenym kamenolomu a na 65lvl jsem dostal quest na vyhlazeni raideru v te lokaci.Voda byla pryc a oni si tam na dne postavili dokonce naky baraky..parada :)
Btw atom cats bunda a power armor :) zatim nejhezci ve hre co jsem nasel.
http://abload.de/img/fallout4_2015_11_30_0urund.png
http://abload.de/img/fallout4_2015_11_30_0ubu31.png
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“