Fallout 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Re: Fallout 4

Příspěvek od 1-Honza »

Momentálně řeším jeden problém. Došel jsem do Salemu a na konci města jsem v jednom baráku našel poklop do sklepa ke kterýmu nemám klíč. Tak jsem si řekl, že mě tam třeba časem zavede nějakej úkol, jenže pořád nic. Tak jsem zapátral na netu a zjistil jsem, že musím splnit nějakej úkol s postřílením tří mirelurků. Jenže dva mrtví se válej před barákem, třetí nikde a ten chlápek taky nikde. Od chvíle kdy jsem našel Salem jsem odehrál už pěknej kus hry. Dá se ten úkol nějak spustit, třeba pomocí konzole ???
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak buď trpělivej,ne? Ne každej poklop nebo dveře, který najdeš, jdou otevřít hned. To tě jako baví hrát hru v kombinaci s příkazama do konzole? Kde je následná satisfakce z toho, že jsi něco vyřešil.... nebo otevřel..???
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

Swat píše:Tak buď trpělivej,ne? Ne každej poklop nebo dveře, který najdeš, jdou otevřít hned. To tě jako baví hrát hru v kombinaci s příkazama do konzole? Kde je následná satisfakce z toho, že jsi něco vyřešil.... nebo otevřel..???
Ty jsi mě asi špatně pochopil, je bug hry. Jediná šance by byla loudnout starou hru před návštěvou tý lokace, jenže od tý doby jsem už asi tak o 20 levelů a 50 úkolů dál a to už se mi teda znova dávat nechce. Jinak jestli si ten úkol chceš prubnout, tak stačí dojít do Salemu a navštívit Rook family house. Ale musíš tam běžet rovnou bez zastávek, jinak dopadneš jako já. Na netu už jsou na tenhle úkol nějaký návody, nejsem jedinej komu se to stalo.
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

Další bug, mám nedokončitelneý úkol a to mě taky štve. Po obraně osady jsem to měl nahlásit Prestonoj, jenže zrovna když jsem u to říkal začala na mě kecat Piper a bylo to v pr. V rohu monitoru se mi ukázalo, že úkol je splněnej, ale v Pip-Boy ho mám furt jako nedokončenej.
Bhall1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bhall1 »

Použij console command. NA fallout wiki lze vše najít.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

poradil by mi někdo proč mi nefunguje tenhle mod http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/ ... w%3D&pUp=1 ? Jde o nahrazení zvuků, přes NMM nainstaluju ale ve hře jsou všechny ty akce potichu takže neni ani původní ozvučení. Zkoušel jsem nakopírovat do složky hry místo souborů .syslink přímo ty co jsou v tom archívu (.xvm nebo tak nějak), ale nic se nezměnilo... všem ostantím to funguje, tak proč ne mě, ostatních 70 modů mi jde v pohodě...
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

LoCo99 píše:poradil by mi někdo proč mi nefunguje tenhle mod http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/ ... w%3D&pUp=1 ? Jde o nahrazení zvuků, přes NMM nainstaluju ale ve hře jsou všechny ty akce potichu takže neni ani původní ozvučení. Zkoušel jsem nakopírovat do složky hry místo souborů .syslink přímo ty co jsou v tom archívu (.xvm nebo tak nějak), ale nic se nezměnilo... všem ostantím to funguje, tak proč ne mě, ostatních 70 modů mi jde v pohodě...
A když se mrkneš do pluguis.txt máš tam EpicDrums.esp ? Já NMM nepoužívám, protože jsou s ním jen problémy. Cesta k souboru: C:\Users\.........\AppData\Local\Fallout4\plugins.txt
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jo, je tam

on tenhle mod ani nijak jinak nejde nainstalovat, má svuj instalator. Vůbec nevim co s tim
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

If the mod isn't loud enough, make sure that the "EpicDrums.esp" is checked in your load order.

Tohle píšou na konci 'description', ale to jsi asi dávno udělal, ne? A nemá ten mód svoje posuvníky v sound menu?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

oboje jsem zkontroloval, esp mam zaškrtlý (zkoušel sem ho i přehodit v load orderu na začátek) a posuvníky to nemá (což třeba ten storm mod má)

zrovna mod kterej bych fakt chtěl nejde :D hlavně že mam milion pí*ovin na ženský :D

postoval jsem na nexus ale nikdo mi tam neodpovídá, ten mod neni moc endorsovanej
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Ještě bych zkusil všechno deaktivovat a nechat aktivovanej jen tenhle mód. Ale jestli tam máš hodně módů, tak chápu, že to může bejt voser a hrozí nakopnutí savů... Vypadá to, že se to s něčím kope, no.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

zkusim projít mody a třeba něco ovlivnuje zvuk a hádá se to s timhle, ale pochybuju
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

prej novej patch docela slusne vylepsuje plynulost uz to nekdo zkousel?
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

Dá se nějak odejít bug na konci hlavní dějové linie, kdy máte varovat Desdemonu, že se na ní chystá Bratrstvo oceli ? Jediný rady, co jsem našel, jsou, že se mám nechat vykopnout z Institutu, jenže tím se mi zase ukončí úkoly, které bych si rád vyzkoušel. Je to začarovanej kruh :(
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Myslis tohle ?
◾Fixed an issue where the player couldn't talk to Desdemona to complete "Underground Undercover"
To musíš mit beta patch.
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

Hladis píše:Myslis tohle ?
◾Fixed an issue where the player couldn't talk to Desdemona to complete "Underground Undercover"
To musíš mit beta patch.
Jo to je ono, díky za info, kde se to dá stáhnout ?
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

už se z toho po****, hra mi nejde hrát, nejdřív crashovala hra při použití workbench, ted crashuje hra když zkusim dokončit minutemenskej radiant quest.... a samozřejmě řádnej zvukovej mod mi nefunguje

zkusil sem hru uplně bez módů a to se ani nezapne, to crashuje rovnou, zkoušel sem vypínat mody postupně a nepomůže to

přemejšlim o reinstallu a zkusim tam nahodit svuj save a mody nainstaluju znova, pujde to ?
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Mas vůbec orig verzi ? Pokud jsi tam nakydal hromadu modu a cely se ti to sasypalo a mas to i ulozeny v savu, tak z toho se uz nejspis nevyhrabes, jelikož to v savu zustane.

Jinak vydeleny warez
a patch 1.3 je ve full verzi
http://www.geforce.com/whats-new/articl ... pon-debris
https://www.reddit.com/r/Fallout/commen ... 13_stable/
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Patch se včera nainstaloval a zatím dobrý. Od Beth mám vždycky strach, aby toho víc nerozbili, než opravili, ale zatím dobrý. Nejvíc mi šlo o fixy ve workshops, jelikož jich mám už 24 plně funkčních a statistiky dělaly psí kusy. Včera mi každopádně vyskočila happiness v Sanctuary Hills na 91, před tím max 81, tak uvidím. Weapon debris je taky dobrej, rozdíl mezi HBAO a SSAO nějak nepozoruju, asi bych musel vytípat komparační screeny. Každopádně hra stabilní i po patchi.
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

Hmm dejte si pozor na na synth zaskodniky mezi setlerama, jak jich tam budete mit 2 - 3, tak zacnou sobotovat obranu, napr. poskozenim generatoru a pak bude nasledovat utok nekolika synthu na prislusou osadu. Jsou dve moznosti jak je odhalit.

1. prechazeji do panickeho stavu, tj vytahnou zbran, ikdyz nikdo neutoci.
2. meli by je schopni odhalit psi tj Dogmeat.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“