Mam taky mensi problem nieco sa mi pokakalo s PC zapnem ho spusti sa ale cierna obrazovka dva krat pipne a nic viac da sa vypnut len natvrdo zapinacim tlacitkom. No bol som v servise tam mi na doske odskusali tusim resetli bios dali druhe ramky, druhu graficku kartu, skusali to spustit bez grafickej karty ale stale tmava obrazovka a dva krat pip pip ked chybali ram pipal viac krat. Povedali mi v dvoch servisoch nezavisle ze bude asi problem v zakladnej doske alebo procesore ale asi na99% doska a nieco s odpalenym biosom. Kedze mam na komponenty este v zaruku zaniesol som do alzy mam to od nich. Dosku, procak, ramky tie mi hned dnes dali bez skusania druhe, Graficku nie tu zevraj netreba ale tak ja neviem. Doska je ASROCK 970 Pro3 R2.0 a procak FX 6300. No otazka vlastne dve. Myslite ze by mohla byt poskodena graficka? Druha vec ako podla vas reklamacka dopadne nie som si vedom ze by som daco znicil. Proste sa mi nezapne ani bios tma dva krat pip pip spi jak Swarzemberg. . Taka perlicka na komponenty ktore vzali nezavislo od seba napisali dovod reklamacie ze Nefunguje

Stale ma mata ale ta graficka, ci som nemal poslat na reklamacku aj tu. Neviem ci ak nesla na doske ina ci to dokazuje ze moja bude pravdepodobne ok.
Este som nasiel co by tie dve pipnutia mohli znamenat:
Parity circuit failure
Memory (RAM) not detected
POST error, review screen for error code.
Vie mi neikto povedat co to presne tieto moznosti znamenaju.? Mam pravdepodobne bios AMI takze to budu parity asi.