The Elder Scrolls V: Skyrim

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od Hladis »

Ani nevim. Ja ho mam, jelikož mody nekrejou uplne všechny textury.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Začal sem na zimu znova modovat, stejně jako loni :mrgreen: Začal sem s čistou hrou, tentokrát i s neofic legendary patchem. Rád bych to před samotnym hraním vyladil tak, abych se v tom už pak nemusel hrabat a v klidu to moh dopařit, což se mi loni nepovedlo. V současnosti bojuju s enb, tmavou vodou a modrýma, až fialovýma, vodopádama. Nemůže to dělat Climates of Tamriel? Přijde mi, že s nim to má takovej nádech. A taky je mi divný, že některý NPC blekotaj něco anglicky a něco česky. Nedělá to ten neofic patch? Nepamatuju si, že bych tohle minule řešil.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Neofiko patch co vim není kompatibilni s cestinou. Ostatne jako většina modu. CoT dela tyhle barevny nadechy. Ja ho nepouzivam.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Předtim sem používal Pure Weather, COT má premiéru. Asi se k němu vrátim, mít vodu do fialova je divný. A najít nějaký solidní enb je taky nemožný.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Hraje nebo moduje ještě někdo? :roll:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Po pravde se mi do toho moc nechce.Ja mam hru ted perfektne fungujci a bez bugu.
Jediny co bych zmenil jsou textury kdyby hladis updatnul ty svoje.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Zkusim updaty udelat do konce roku, ale nerucim za to. Potrebuju na to cas a ten ted nemam. Respektive mi cas na hrani momentalne vyplnuje hrani Falloutu 4. Takze snad o svatcich budu mit vice casu.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Já se zatim nikam nehnul. Dokud to nevyladim, tak nebudu rozjíždět žádný questy. Zatim neřešim vůbec textury, jen základ jako SMIM, ruins clutter, SFO, ELFX a tak. Pak tam rvu mody na změnu gameplaye, jako víc zlata u obchodníků, npc se schovavaj před upírama a drakama, vybalancovaný shouty a podobně. Enb asi zavrhnu, nenašel sem žádný, který by se mi líbilo a nezabilo výkon. Takže mám imaginator, lehce poupravenej kontrast a barvy + dynavision na statický dof na pozadí.
Obrázek Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja byt tebou tak nejdriv upgraduju grafiku.Porad mas tu GTX770?Takhle jsi strasne limitovanej na mody.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Jo mám. Upgradovat v současný době nemá smysl. -+ 8k za bazarovou 970ku sou vyhozený prachy a nárůst nebude nic extra. 980ka už je drahá tuplem. Počkám na další generaci.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Vypadá jako každý druhý enb na nexusu. Já akorát skončil s rozesranou hrou, protože sem měl bugy ve světlech, při pohybu myši o 1mm světla mizely a zase se objevovaly. Nakonec sem zjisitl, že je to chyba enginu. Jenže předtim sem zkusil další mody na světlo (ELFX, RLO atd) a je to zkurvený.
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

Taky se vráím k Skyrimu ale 7970 je na to málo :D vím že je lepší nVidia nicméně stejně seženu R9 290X (ikdyž na skyrimu by se sem tam i hodila 390X s 8gb Vram) z bazaru + upgraduju na 16GB RAM (win 10 takže.....)
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Jo, vram neni nikdy dost. Já to musim vědět, mám jen 2gb a tudíž mám jen ofic hires dlc a minimum texture modů. Zato sem konečně došel k vlastnímu enb, který se mi líbí a vyhovuje. Vychází z defaultního enb a dvou ini z realvision. Nezabíjí totálně výkon a neni to barevná úchylárna, jako každý druhý "realistic" enb. Největší prasič fps je teď jk city mod, který generuje hromadu blbostí navíc a engine to nepobírá.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Ahoj
Nedavno jsem začal hrát Skyrim a fakt mě to chytlo... Starší engine je znát, proto jsem se rozhodl nainstalovat nějaké mody..
První, co jsem si stáhl byly 2K textury, nějaké to ENB a taky lepší trávu (Verdant 2.2), lepší krev.. to vše v poho (používám Nexus mod manager)..

Teď jsem si ale stáhnul pár modu na vylepšení kxichtů a postav celkově.. Bohužel po nainstalování mi nefunguje žádný z nich..

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/59499/?
+ 1. Seductive Lips HD
2. SG Hair Pack 268 by HelloSanta
3. The Eyes Of Beauty
4. ApachiiSkyHair5. SG Female Eyebrows
6. SG Female Textures Renewal

Všiml jsem si, že některé mody jsou označeny jako UNP, SVVE, CBBE - co to prosím znamená?
Musím mít před instalací těchto modů, nějaký speciální patch, nebo tak?
Mám ofiko steam verzi, bez DLC..
Díky za rady, jak si zkrášlit tuto skvělou hru..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

UNP/CBBE to jsou druhy tel pro zensky.
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Lydii vyměnit obličej šel, alespoň pak nevypadala, jako naše úča na matiku, ale ostaní postavy mají ty obličeje divný, mě by stačilo vyměnit jen ty obličeje, ale i u těch to prostě nejde.. Mod aktivuji přes NMM, ale ve hře se to nikde neprojeví..
Postavy pokud možno oblečené :) .. Moc se to nehodí do hry, hlavně v horských oblastech by to bylo divný :-D
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Některý mody, hlavně ty co zásadně měněj ksichty, páčo a postavy celkově, sou závislý jeden na druhym. Možná ti nějakej mod chybí ke správný funkci. Já sám sem to nikdy nepoužil, jen sem dával lepší háro a Lydii sem vyměnil ksicht modem, kterej nic jinýho nepotřeboval. Dost těhle modů třeba vyžaduje to Apachii sky hair.
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Lýdii jsem si moc neužil.. Někde jsem jí zapomněl, respektive zemřela..
V tom odkaze výše je uvedeno právě 6 modů, které je zapotřebí, všechny mám aplikované a nic.. :-/
Apachii sky hair - je mezi nima a ten mám..
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Dost modů vyžaduje to cbbe - Caliente's Beautiful Bodies Edition. Možná ti chybí hlavně to.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“