The Elder Scrolls V: Skyrim

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od RaZZoR »

Sem si ho šetřil až na lepší grafiku, nechtěl sem se vokrádat s gtx770 o ten gurmánskej herní zážitek :D
K remasteru skyrimu.. takhle to asi vypadat nebude https://c7.staticflickr.com/8/7744/2746 ... 7188_o.jpg
Nebo takhle https://www.flickr.com/photos/131371015 ... 546510066/
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Textury budou nejspis stejny, jen pridali par efektu, který stejne uz davalo ENB, viz. to video. Je i otázka, jestli vůbec opravili i nejaky bugy.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Na "obranu" musím říct, že jsem Skyrim nezapnul několik let... mám sile Lege Edici, ale furt vychází něco "lepšího" :lol:
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

To není obrana, to je zbabely utek :razz:
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Dělají to na konzole, tak od toho nějaký super vychytávky vč. HD textur nečekam.
Každopádně si chci pořídit poslední DLC Dawnguard..

A měl bych otázku :oops:

Umí NMM nějak odlišit Skyrim s DLC a Skyrim LE? Protože Dawnguard stojí cca 250Kč, ale celá Legendary Edition stojí 203Kč (na instatnt-gaming). Tak aby se to nějak netlouklo..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Legendary edition je jen normalni Skyrim se vsemi DLC. Tedy je to uplne stejny.
danny1691
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny1691 »

killerek já měl podobné trable. Hra bez módů a nakonec za to mohla nVidia a její herní optimalizace.
Optimalizace nastavila daleko vyšší rozlišení než má monitor. Sice u toho píší, že to bude upraveno na nativní rozlišení, ale nějak se jim to asi nepovedlo. Vrátil jsem rozlišení jak má být a bylo po problému.

Takto to vypadalo ve hře

Obrázek
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Me to vyresilo vypnuti cestiny, tak sem si chvili zvykal na anglictinu v te hre :-)

Hladis: Textury mas fajne a posledni ENB nekdy testnu, ale ten cas je nejak nedostatkove zbozi ...
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Kdybyste si místo spekulování a píčování k tématu radši něco přečetli.
Je to v podstatě převod Skyrimu do enginu, kterej používá Fallout 4, takže Dx11 a 64bit, což je samo o sobě bomba.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

:-D
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Octopuss píše:Kdybyste si místo spekulování a píčování k tématu radši něco přečetli.
Je to v podstatě převod Skyrimu do enginu, kterej používá Fallout 4, takže Dx11 a 64bit, což je samo o sobě bomba.
Jestli to bude zadarmo tak super.Mam legendary edici. :)
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

To mě právě překvapilo asi nejvíc, protože Bethesda. Ale asi je hlavní motivací prodej z konzolí, a pro PC hráče je to takovej dárek. NEBO ty co už hru mají nechtějí nasrat :D
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Zkusil jsem skyrim na GTX1070 a v obraze mam AÚŇ pismena.Nevite jak se toho zbavit?
https://abload.de/img/tesv_2016_07_06_16_249us5t.png
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Bylo to tu uz reseny, zalistuj zpet. Jinak vcelku pomalu delam na dalším updatu, ale nejak nepospicham. Delam nejaky opravy a zlepšuju trochu Markarth, Dwemersky ruiny a trochu Dragonborn. Mam to dokonce komplet ve 4K (to vypada opravdu hodne dobře a zere to pamet jako prase bukvice), ale to 3GB VRAM fakt nedavaj, takze tam mrsknu jen 2K verze.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jak to muze byt cestinou, kdyz mi to skoro 2 roky fungovalo bez problemu?Jediny co jsem udelal byla vymena GTX970 za 1070.
btw uploadni i 4K ne kazdej ma 3Gb grafiku.Ja bych to vyuzil :)
GTX1060 bude mit 6GB a rx480 ma 8GB a to jsou low end karty :)
Naposledy upravil(a) HEAD dne stř 6. črc 2016, 17:45, celkem upraveno 1 x.
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

To je rozlišením. Nahul tam 4k a místo pár písmen budeš vidět "NOVÁ ÚROVEŇ". Ve fhd to neni, protože je to moc malý :mrgreen:
Je to prostě nějakej cz bug.
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

HEAD: Prepni hru do anglictiny. To rozliseni se mi nezda, protoze na starem monitoru s 1600*1200 to nedelalo a dela mi to na 2560*1440
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Reseni
Tam kde máte nainstalovanou hru v pod adresáři Data\Interface\ je soubor "translate_czech.txt" ten otevřete v textovém editoru a na řádku č.184 je napsáno "$LEVEL UP NOVÁ ÚROVEŇ" tak to přepište na "$LEVEL UP NOVA UROVEN" a máte opraveno.
https://abload.de/img/tesv_2016_07_06_18_10qvsdx.png
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Tak jsem se po 2 letech rozhodl, že ten skyrim snad dohraju, zas mě to nalákalo...hrabání se zas v těch modech je děs, navíc se mi smazala stará omodovaná instalace skyrimu, ikdyž po těch pár letech a reinstalaci systému nefungovala nějak úplně 100%.

Dostal jsem se zase trochu do koketování s RealVisionem, ale vzpomněl sem si na "Hladis-ENB".
Co jsem tam šoupl tvoje ENB, hned jsem si všiml zas lepší odezvy myši...docela by mě zajímalo v čem to je, či jestli víš o tom, co to ovlivňuje. Už mě to dřív trápilo, že ENB bylo pěkný, ale odezva myši i přes vyšší FPS je byla "zpožděná"...nebo že by to byl nějaký mouse smoothing? Při střelbě z luku je to znát dost a znamená to pro mě i volba ENB, který tak extra nevypadá, ale prostě se s tim hraje líp...

Každopádně se chystám otestovat a srovnat si, co se mi zas líbí víc, zatim sem to nasoukal jen tak co to udělá na již modovaný instalaci s CoT a ELFLX, vypadalo to zajímavě, ale asi to nevypadalo tak, jak to mělo vypadat :D .
Hlavně doufám, že rozjedu svůj starej save, začínat tu hru znova to bych asi nedal...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Není to tim, ze s jinym ENB ti propadali fps ? Jinak ja to mam nastaveny, ze to je rychly ENB s dobrym vizualem. Tedy není to narokama prestreleny. Dále jak pisu v navodu, moje prilozeny .esp na počasí nejdou dohromady s CoT. Samotny ENB jsem ale s CoT zkousel a vypada to vcelku dobře, ale ja CoT nepouzivam, takze to ENB není na nej primarne staveny. Stejne tak nepouzivam ELFLX, takze vůbec netusim, jak to s tim vypada.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“