práce s programy 32bit pod OS 64bit

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
oldjerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

práce s programy 32bit pod OS 64bit

Příspěvek od oldjerry »

Když jsem přecházel z Win 32 na Win 64 bit, měl jsem potíž s 32-bitovými programy pro mne nezbytnými... někde jsem přišel k modulu, který chod 32-bit programů pod 64 bitovým OS umožňoval. Měl jem ho normálně v ProgramFiles, ale najednou mi zmizel (najednou, asi jsem si způsobil nějakou malou katastrofu, což je moje specialita). Nepozoroval jsem žádné potíže , až najednou mi po jednom nevinném restartu přestal fungovat Photoshop v.6. Nahradil jsem ho v. 7, která mi chodila asi rok a nebyly s ní žádné potíže. Teď jsem byl nucen Photoshop přeinstalovat a po instalaci jsem ho už nerozjel.
Vím, že je to hodně blbý dotaz, ale už několikrát mne rady z PCfora dostaly zase do normálního režimu. Poraďte, prosím, jestli je co radit....
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: práce s programy 32bit pod OS 64bit

Příspěvek od zombux »

32bit programy v x64 systému normálně běží, x64 spouští 64bit i 32bit procesy normálně nativně a žádný "modul" na to určitě není potřeba. problém bude asi někde jinde, ale nenapadá mě kde.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
oldjerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldjerry »

Děkuji, tomu tedy rozumím i já, kupodivu mi to můj osmdesátiletý mozek vzal bez odporu. Půjdu na to z jiné strany - který program jsem nedávno stáhnul a spustil - tam by mohlo být čertovo kopyto...

Ať se ti daří, příteli...
Sargas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sargas »

Většina programů běží na x64, až na speciální, ale to tě většinou upozorní už při instalaci a ani je nenainstaluješ, řešil jsem to u AutoCADu.

Co myslíš tím "už jsem ho nerozjel", spustil jsi a nic? Nebo chybová hláška?
oldjerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldjerry »

Sargas píše:Většina programů běží na x64, až na speciální, ale to tě většinou upozorní už při instalaci a ani je nenainstaluješ, řešil jsem to u AutoCADu.

Co myslíš tím "už jsem ho nerozjel", spustil jsi a nic? Nebo chybová hláška?
Teď už je to OK, instalaci a práci toho Photoshopu vadily neodinstalované zbytky předchozí verze, teď už to zas maká a problém je pro tuto chvíli vyřešen. Děkuji ti, kamaráde, za projevený zájem. Zdarec, jarda
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“