gdyz to poustitis tak tak je volba jestli to chces windowedTomV píše:Tak se mi povedlo tu Windowsí verzi rozjet, ale jede jenom v okně 640x480 a při rozlišení 1280x1024 je to trošku malý...Nevíte někdo, jak to přepnout na fullscreen ?
Transport Tycoon se vrací!
Moderátor: Baneshee
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mně se na to teda nikde neptá...Dr Meduza píše:gdyz to poustitis tak tak je volba jestli to chces windowedTomV píše:Tak se mi povedlo tu Windowsí verzi rozjet, ale jede jenom v okně 640x480 a při rozlišení 1280x1024 je to trošku malý...Nevíte někdo, jak to přepnout na fullscreen ?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
předpokládám jsi zkoušel alt+enter...TomV píše:Tak se mi povedlo tu Windowsí verzi rozjet, ale jede jenom v okně 640x480 a při rozlišení 1280x1024 je to trošku malý...Nevíte někdo, jak to přepnout na fullscreen ?
+jesltli je to dosovskej program, tak v jeho zástupci nastav otevřít v maximaliyovaném okně, neo tak nějak...
Francie ... sladká Francie
- nanami
- Začátečník

- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vytvoris zastupce a u toho nastavis ve vlastnostech....TomV píše:Tak se mi povedlo tu Windowsí verzi rozjet, ale jede jenom v okně 640x480 a při rozlišení 1280x1024 je to trošku malý...Nevíte někdo, jak to přepnout na fullscreen ?
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Wolf
- Začátečník

-
To je zvlastni, me to jede ve fullscreenu bez jakehokoliv nastavovani..TomV píše:Tak se mi povedlo tu Windowsí verzi rozjet, ale jede jenom v okně 640x480 a při rozlišení 1280x1024 je to trošku malý...Nevíte někdo, jak to přepnout na fullscreen ?
Nepouzil jsi nahodou stary patch??(TTDPatch1.9.1alfa38 ) V tom jsou chyby, pouzij posledni, nejnovejsi..(ttdpt20r1W.zip)
Tady je navod z pameti, jak jsem sam postupoval:
Stahnul jsem si hru (asi 6,5 MB archiv rar) z teto adresy a nainstaloval jako full (asi 16 MB) http://www.nibelungen.wz.cz/ttdlx.rar
Potom jsem si stahnul patch 2.0 rev 1 (ttdpt20r1W.zip) z teto stranky http://www.ttdpatch.net/
Ten po stazeni rozbalis primo do adresare tycoona a spustis ho (ttdpatchw.exe), chce upresnit adresar, kde je tycoon, to mu zadas.
Uz ted by mel tycoon rovnou ve fullscreenu naskocit, (spoustis ho stale tim ttdpatchw.exe),
ale ja jsem si do nej jeste stahnul konfigurator(v cestine), vcetne komponent, z teto adresy: http://www.divxland.org/ttd/ttdxc.htm
Potom jsem jeste stahnul novou grafiku stanic, letist, mostu, lokomotiv a jinych vozidel, bank ve mestech, a vse pouzil..Vzdycky vse rozpaknes do adresare tycoona a jen spustis.Nezkousel jsem jen tu nocni verzi tycoona, zatim..
A beha mi to uz asi tak dva mesice bez jakychkoliv potizi (a to hraju tak obden aspon hodku..
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sir.morpheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
m.h.l píše:občas si říkam proč se ten čas nevrátí tak o 10 let zpáky, dřív mě zabavila každá primitivní hra nejmíň na půl roku, dneska je sposta her se supr grafikou, ale hratelnost nulovásir.morpheus píše:OOOOO tak to se mam na co těšit ja u tyhle hry prosedel svuj zivot!!!!Je to jeden z nejlepších herních počinů co znám!!! A TT si obcas zahraju jeste tetka doma!
Nostalgie to víte!
, a když se něco povede tak mě to baví maximálně měsíc
![]()
![]()
JJ mas uplnou pravdu taky u hry zustanu ta 14 dni pak me nebavi!!!!
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pánové, pomoc. Problém.
Když v TTD (s Win patchem) koupím "dvoudílnou" mašinku, tak se mi vloží jenom jeden díl. Jede pak taky o dost pomalejc (např. T.I.M. má uváděnou max. rychlost 240 km/h a s jednou mašinkou jede jenom 201 km/h) a ten výkon taky nevypadá na těch 7000 koní...
Nevíte jak to udělat, aby se mi vkládaly mašinky obě ? Totéž dělají všechny dvojité mašiny - AsiaStar, Chimaera, motoráčky...
Docela mně to séře, 201 km/h a 241 km/h je rozdíl...

- nanami
- Začátečník

a kupujes oba dili (ten druhej s ctrl) ?TomV píše:Pánové, pomoc. Problém.Když v TTD (s Win patchem) koupím "dvoudílnou" mašinku, tak se mi vloží jenom jeden díl. Jede pak taky o dost pomalejc (např. T.I.M. má uváděnou max. rychlost 240 km/h a s jednou mašinkou jede jenom 201 km/h) a ten výkon taky nevypadá na těch 7000 koní...
Nevíte jak to udělat, aby se mi vkládaly mašinky obě ? Totéž dělají všechny dvojité mašiny - AsiaStar, Chimaera, motoráčky...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
jestli nejede alt+entr tak zkus u toho .exe co ho poustis nastavit fullscreen (vlastnosti atd..), ale to myslim de jenom u dosovskejch programu...TomV píše:Tak se mi povedlo tu Windowsí verzi rozjet, ale jede jenom v okně 640x480 a při rozlišení 1280x1024 je to trošku malý...Nevíte někdo, jak to přepnout na fullscreen ?
ASUS F3T
- Wolf
- Začátečník

-
Jo, jo, CTRL je dobra vec, nejen na nakupovani i nekolika lokomotiv do jednoho vlaku, je to ale fajn i kdyz treba splacis velky dluh,TomV píše:nanami píše:a kupujes oba dili (ten druhej s ctrl) ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne! To mi nikdo neřek, já jsem zvyklej na starou dosovou verzi...Ježiš, to jsem se zasmál...
![]()
Díky díky díky díky...
tak podrzis CTRL a splatis vse najednou, ve starem Tycoonu to slo po 20 tis. Kdyz prodavas cely vlak a podrzis CTRL, proda se cely najednou,
ne po jednom vagonu, a jine..
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A nefunguje tam taky to, že když podplácíš Local Authority a podržíš Ctrl, tak že hned dostaneš "Outstanding" ?Wolf píše:Jo, jo, CTRL je dobra vec, nejen na nakupovani i nekolika lokomotiv do jednoho vlaku, je to ale fajn i kdyz treba splacis velky dluh,TomV píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne! To mi nikdo neřek, já jsem zvyklej na starou dosovou verzi...Ježiš, to jsem se zasmál...
![]()
Díky díky díky díky...
tak podrzis CTRL a splatis vse najednou, ve starem Tycoonu to slo po 20 tis. Kdyz prodavas cely vlak a podrzis CTRL, proda se cely najednou,
ne po jednom vagonu, a jine..

- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no ty woe,sem byl smířenej s tím že budu mít jen jednolokotky na věky a wono to deTomV píše:nanami píše:a kupujes oba dili (ten druhej s ctrl) ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Díky díky díky díky...
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
- Sattero
- Začátečník

já hraju ttdl od vydání až doteď !A furt,furt,furt!!!!Mám už impéria že sem s tím vyhrál pár soutěží!Ale vše smazal muj bratříček je zku.....j!No těším se na pokračování ale at to nejebe oči jak v dosu nebo teď pod win.Co to je 65hz?Na to můžu hned odpovědět je to shit obrovskej jinak zábava to je.
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
- Geo
- Začátečník

- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Locomotion demo: http://www.3dgamers.com/games/locomotion/
screenshoty: http://www.gamespot.com/pc/strategy/csl ... index.html
Uz sosam jak drak