Závodní hry pro volant

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Závodní hry pro volant

Příspěvek od Suke001 »

Nemyslím si, že asetto je moc hardcore, vždy záleží na nastavení tratě a auta. Plus je spousta módů od komunity. Třeba trať Lake Louise, což je skvělá projížďka kanadskou přírodou. Laserově naskenovaný Nordschleife je taky paráda, jen to chce tomu dát čas, jak se neučíš zatáčky je to skvělý zážitek.
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

to je snád vo všetkých závodných hrách :D
k FH3 len toľko komu nepadal mal len šťastie to je všetko, inak ako jesenné líste...
vyšla Forza 7 a presne tie isté pády a tie isté bugy :roll:
samozrejme aj tak sú to hry ktoré sa dajú bez problém odpručiť a hlavne FH3 je oddychovka
btw ešte je tu apex skoro zadarmo :mrgreen:
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

jo vidíš, apexu jsem se taky něco nahrál, ten rozhodně stojí za vyzkoušení
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Butch píše:
Paul píše:..
Pak je tu Forza Horizon 3, která je geniální a v podobném stylu jako Crew, ale má nevýhodu mnohem menšího světa, takže jí budeš mít projetou rychleji. Ale závodů je tam až až, navíc je teď ve slevě a DLC jsou za 3 kila (což je must buy). Má oproti Crew o dost lepší fyziku aut a i graficky je o něco silnější.
Cusa, uvazuji o koupi Forza Horizont 3, akorat ktera edice ma smysl?
Zakladni ted vyjde ve sleve dobre, ale nenuti to pak clovek a neco kupovat dalsiho?

Take jsem cetl mraky komentaru jak to lidem pada a podobne, to uz se nejak zlepsilo?
770,- stoji ta standard verze, k tomu ty DLC a nebo rovnou vzit tu Deluxe edici?

Hledam take zavodni hru a nejak jsem se porad nerozhodl. Uvazoval jsem o Dirt4 ale preferuji spis arkadu. Pristi rok to bude asi Crew2, ale ted pokukuji prave po te Forze Horizont 3.
Kup si standard edici a pak ten expansion pass co obsahuje Blizzard Mountain a Hot Wheels (teď je ve slevě za 3 kila, jinak stojí 1000, což je insane).

Jinak mě FH3 furt padá, ale není to nic hroznýho, jeden crash za několik hodin, občas to nespadne vůbec, prostě random, ale není to tak, že by to padalo každou půlhodinu.

Na Crew 2 se docela těším, snad nepodělají podporu volantů.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak jsem si to vcera koupil spolu s tim passem.
Ten me to ale nikde nenabidlo ke stazeni, tak doufam ze se to do hry nejak prida samo.
Kdyz se divam na shop tak vidim ze to vlastnim.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Butch píše:Tak jsem si to vcera koupil spolu s tim passem.
Ten me to ale nikde nenabidlo ke stazeni, tak doufam ze se to do hry nejak prida samo.
Kdyz se divam na shop tak vidim ze to vlastnim.
MS to má vyřešený celý bizarně, taky jsem ho koupil a kde nic tu nic, pustil jsem hru, ta začala padat při spuštění (musel jsem googlit a vyřešilo to stažení jiné aplikace ze storu, např. twitter app, WTF), ve hře ty DLC nebyly (když jsem k nim dojel, tak to po mě chtělo abych je stáhnul či co), no každopádně pak jsem vlezl zas do storu a už jsem u obou datadisků měl položku stáhnout a nainstalovat, pak to už jelo.

MS je hrozně dementní firma co se týče PC hraní, fakt až to bolí.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
dzefo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzefo »

Paul: na Crew 2 som sa tesil aj ja ale ako tam pridali lode lietadla tak to nie je nic pre mna
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

dzefo píše:Paul: na Crew 2 som sa tesil aj ja ale ako tam pridali lode lietadla tak to nie je nic pre mna
Mě lodě a letadla taky nezajímaj, nejspíš je prostě budu ignorovat a jezdit autama.

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“