Far Cry 5

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
renek1
Začátečník
Začátečník

Re: Far Cry 5

Příspěvek od renek1 »

vencavev píše:
racecar píše:Aj 4K60 su v pohode. :)

Dnes som rozmyslal ze predobjednam, kupili ste uz niekto?
Jo, já mám předobjednáno na PS4 8) Na čem hrajete vy?
Jedu na PC a tuhle sérii jedu už od prvního dabovaného dílu a je to perfektní hra pro určitou skupinu lidí, kterým se líbí a nehledají mouchy, ale rozhodně to nemusí chytnout každého. Pokud má nějaká hra v singlu víc jak 20h na projití, tak to může být pro každého za chvilku stereotypní, ale v otevřeném světě se dá vždy hra procházet různě a zábavy je po k*kot. :-D
Já mám předobjednáno.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Alfajk píše:nj, asi jsem ze stary skoly, ale tohle byly driv regulerni cheaty a kdo je pouzival, byl obvykle oznacen za lamu, dneska je to asi vic cool, kdyz se musi vytahnout kreditka :?
Nevim zda to nekdo bere jako vic cool, ale fakt nevidim problem, aby si nekdo utratil prachy za jiny skin kone, nebo za boosty, aby hru projel rychleji a neotravoval se nejakym vyvojem postavy a sbiranim predmetu, treba protoze nema tolik vonyho casu. Kdyz si lidi chtej koupit cheat, tak to nicemu nevadi, pokud to tedy neni multiplayer, kde by nejaky boost znamenal vyhodu. Ubisoft nesel cestou jako EA, ze cely dizajn hry podridil lootboxu a vesmes loterii, ktera hranici s hazardem. V tech Ubisoftich hrach pri gameplay nevnimas, ze by te neco nutilo za neco platit. Neni to abys kupoval lootboxy a systemem nahody cekal, kdy ti vypadne nejaky upgrade, ktery potrebujes abys konecne vyhral zavod a pohl se dal.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Řešte si to někde jinde a nezasírejte těma plkama normální topicy.
Asus Rog Strix G18
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Ja mam uz predobjednano na steamu...v utery prijdu po nocni a hned na to vlitnu :-D
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Tak co, už má někdo první postřehy?
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

Čekám už je na cestě
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Já už hraju, zatím to vypadá fajn :) Skoro jako FC4, jsem zvědavý jak to půjde dál.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Prave proto si to asi necham ujit. Uz 4 jsem dokoncoval se sebezaprenim, kdy od druhy poloviny to zacla byt docela nuda a dle recenze se to opet opakuje.
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Asi jo, ale to prostředí v druhé půlce 4ky bylo imho nic moc. Montana bude (snad) podstatně lepší. Za mně nejlepší byl tropický ostrov v trojce.
Leveler
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Leveler »

Já sem FC4 hrál snad jen hodinu a tak sem se nudil, že to nebylo ani možný.
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

Tak nějak nechápu, co by jste od toho jiného očekávali, než nový příběh???
Hratelnost je naprosto ojedinělá a suprová, volnost pohybu, plnění hlavních i vedlejších misí, skvělé palné i ostatní zbraně a jejich vylepšování, možnost létat letadlem, vrtulníkem, rogalem, jezdit auty, využívat zvěř, vybrat si konec a spousty dalších možností. Já nemůžu být spokojenější.
Opravdu netuším, co by jste ještě chtěli, krom nového příběhu?
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Ne každému tento styl hry sedne a je fakt, že se nedá očekávat nic víc, než jiné prostředí a pár vylepšení. Což mně osobně stačí bohatě.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

renek1
Tohle vsechno beznyho cloveka bude bavit asi tak prvnich par hodin, pak se to jen opakuje porad dokola do umoru. Pokud jeste clovek hral predchozi dily a treba si dal i ted Origins, tak uz toho ma plny kecky. Je tak kravina kupovat hru kvuli tomu, ze to bude zabavny tak mozna 10-20 hodin a nedohraju ji.
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

@Hladis
V pořádku, tak mi ale řekni, co konkrétně by si od toho očekával nového???
Tuhle hru si koupí lidi, co se jim předchozí díly líbily.
Každá série ať třeba Battlefield nebo Call of duty atd jsou vlastně furt jedno a to samé jen s novým příběhem v jiném prostředí. Opakování je prostě zákonitost sérií
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Hladis píše:renek1
Tohle vsechno beznyho cloveka bude bavit asi tak prvnich par hodin, pak se to jen opakuje porad dokola do umoru. Pokud jeste clovek hral predchozi dily a treba si dal i ted Origins, tak uz toho ma plny kecky. Je tak kravina kupovat hru kvuli tomu, ze to bude zabavny tak mozna 10-20 hodin a nedohraju ji.
Já to kupoval právě proto, že to mělo být víceméně stejné jako 3 a 4. Ty hry se mi líbily, a tohle se mi zatím líbí taky.
Raikkonen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Raikkonen »

Hladis píše:Je tak kravina kupovat hru kvuli tomu, ze to bude zabavny tak mozna 10-20 hodin a nedohraju ji.
Jestli je to zábavné minimálně 10-20 hodin, tak jen palec nahoru. Vždyť spousta jiných her je za tu dobu odehraná úplně celá...
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Beru to z myho pohledu. Je sice hezky, ze to chvili zabavi, ale ja treba nemam rad nedohrany hry. Jsou openworld hry, ktery zabavi na celou dobu do dohrani.

renek1:
Ja nevim proc to mam resit. Tobe se to libi, me ne. End of story.
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

@Hladis
Já nechtěl aby si něco řešil, ale jen mě zajímá co by si konkrétně očekával? Je jednoduché říct, že je něco na prd, ale jak by sis to tedy představoval ty? To není nic osobního, jen mě to zajímá.
Já si teď dal dvě hodinky a musím říct, že to pokročilo o hodně dál co se grafiky týká a ovladatelnost a hratelnost je super. Uvidím tak po deseti hodinách, ale ubírá se to dobrým směrem.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Ježdění s tahačem je super lehká arkada... Plave to jak čočka v oku :)

Hladis//Promaz OT. Tady neni bazar.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“