Fallout 76

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Fallout 76

Příspěvek od Still.Lord »

mám v Xzone na Korunní předobjednávku POwer Edition, ale nakonec jí brát nebudu. Má někdo zájem?
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

Co vyšel ten 30GB patch, tak v úterý jsem neměl možnost vyzkoušet, včera ano.
Přišlo mi, že to jelo plynuleji, hlavně ty dropy nebyly. Co jsem koukal, tak by to mohlo souviset s "nejspíš" opraveným VRAM dump.
Nejvíc mě asi překvapilo, když jsem vylezl na střechu, že tam syčí rádio a už mě to fakt s***o. Přijdu k tomu a začne hrát B. Smetana - Vltava.
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso »

Kurevsky lituji vyhozených penez, ta hra se nedá hrát.
Eventy = pičovina na entou
budovani zakladny? na co,když po vypnuti hry je vše v pryc.
težba? vyhozené suroviny, po odhlašení mizí.
ukoly? žádné.
nuda, pičovina

samé pády na plochu už ani nepočítám
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

Od úterý hraju (z nějakýho důvodu jsem se dostal už 13.).
Jede to fakt mnohem líp jak v betě, míň dropů atp.
Přijde mi, že se atmosféra ještě zlepšila.
U eventů jsem rád, že to není jen killování mobek, ale musí u toho člověk i něco dělat. Samozřejmě o to se ten event prodlužuje.
Budování supr, doufám, že přidají ještě víc věcí na stavění, díry ve zdech, barvu na zdi, ale i nějaký stroje.
Hraju od úterý, stavba mi ani jednou nezmizela :) Jednou v betě se mi akorát stalo, že mi to stavbu dalo do inventáře, tak jsem jí akorát položil na zem a dobrý.
Hra mi spadla jednou v betě od té doby nic.

Jediná výtka asi, že mapa je velká, takže bych tam pustil více lidí.

Rust mě neoslovil, forknajt (PUBG tky ne), SCUM apod hry mě neoslovují, konečně něco na co jsem dlouho čekal.

Asi jsem teda masochista :)
jackone
Nováček
Nováček

Příspěvek od jackone »

Igoreso píše:Kurevsky lituji vyhozených penez, ta hra se nedá hrát.
Eventy = pičovina na entou
budovani zakladny? na co,když po vypnuti hry je vše v pryc.
težba? vyhozené suroviny, po odhlašení mizí.
ukoly? žádné.
nuda, pičovina

samé pády na plochu už ani nepočítám

ta hra se dá hrát naprosto luxusně bez sekání atd.

eventy jsou dobrý pokuď člověk nechodí na jeden a ten samej dokola

budování základny je super ale jde vidět že moc nahráno nemáš protože by jsi věděl že základna nemizí pokuď jsi si ji vůbec postavil a hlavně tedy kdyby už teda zmizela dá se postavit do minuty protože je to co jsi postavil uložený jako celek ale pokuď to máš že jsou jen poházeny stroje na zemi tak ti to zmizí v tomhle případě tvoje chyba

suroviny nemizí nevim jak jsi k tomu došel ale co se dá dělat

úkolů je tam hromada a hromada a ještě jednou hromada těch úkolů je nepočítaně akorát člověk nesmí bejt línej jako to prase a chodit po mapě....

žádná nuda a žádná jak píšeš p......

jestli jsi tohle napsal máš nahráno pár hodin a vlastně ani nevíš co všechno se v tý hře dá dělat.
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso »

no sorry jako,
došel jsem do stadionu, padl ukol vymlatit ghuly,což jsem udělal, pak zabral ponk s Antenkou na stavení, postavil komplet tábor (težící stroje, elektrárnu, obranu, ponky a další) přišel ukol ubránit,což jsem splnil. Vypnul jsem hru a za hodinu zapnul..
v inventaři nic, na miste nic.. suroviny v pr... a je to má chyba? jediné co jsem moh udělat je začít od začátku, schválně jsem postavil jen neco, odhlasil, přihlasil a zase vče fuč.
Level 16
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
jackone
Nováček
Nováček

Příspěvek od jackone »

Igoreso píše:no sorry jako,
došel jsem do stadionu, padl ukol vymlatit ghuly,což jsem udělal, pak zabral ponk s Antenkou na stavení, postavil komplet tábor (težící stroje, elektrárnu, obranu, ponky a další) přišel ukol ubránit,což jsem splnil. Vypnul jsem hru a za hodinu zapnul..
v inventaři nic, na miste nic.. suroviny v pr... a je to má chyba? jediné co jsem moh udělat je začít od začátku, schválně jsem postavil jen neco, odhlasil, přihlasil a zase vče fuč.
Level 16

tak nějak jsem i tohle čekal :)

tak přesně tyhle workshopy nejsou na trvalý umístění to jsou místa kde sice můžeš stavět, ale jak jsi sám řekl po odlognutí to zmizí, to co si můžeš postavit je CAMP a tam už ti to nezmizí (v pipboy menu je to myslím Z) tam si stav co chceš a po odlognutí a znovu lognutí to tam bude jak jsi to opustil. Jak jsem říkal neznalost hry neznamená že je ta hra rozbitá nebo snad i dokonce na p.....
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso »

aha,
tak pak nechápu smysl težby. to abych neco natežil musím nechat hru bežet 24/7?
jackone
Nováček
Nováček

Příspěvek od jackone »

Igoreso píše:aha,
tak pak nechápu smysl težby. to abych neco natežil musím nechat hru bežet 24/7?

no je to pro mě taky moc nepochopitelný, ale prostě to je jenom bonus k hledání materiálů normálním způsobem a ono 24/7 když by jsi to měl mít puštěný tak to moc nepomůže protože ty útoky na tu osadu jdou i pak co to získáš a ubráníš poprvé. Já když to zabral tak během hodiny už mi na to útočily nějaký monstra. Hlavní příjem materiálu je beztak z rozebírání. Kolečka pružiny atd nenatěžíš takže hledání a nebo nákup za zátky. Jak říkam ta těžba je jenom bonus.
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

Ale pořád si můžeš stavět v CAMP, tam přeci o nic nepřicházíš ...
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

Skvele video o stave Fallout 76 (pozor spoilery na konci!)
https://www.youtube.com/watch?v=LZM18ZK ... e=youtu.be
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
madPav3L
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od madPav3L »

Bože, ty Howardovi kecy z těch prezentací, už jenom to poslouchat je hrůza...
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G502 X Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Dal jsem 4 minuty a raději jsem to vypnul, nebop bych umřel smíchy :)
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

asi se ucil od Seana Murrayho :lol:
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Haha jsem ani netušil, že je to až takovej průser... :roll:
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

Jak dlouho jste to hráli?
Vyzkoušeli jste aspoň betu?
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Pár hodin jsem betu hral.. Ta hra je snad největší odpad co za poslední léta nějaký velký studio udělalo..
PS5 Pro | LG OLED CX55
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Recenze zatím 56/100

měli to pojmenovat Fallout 56
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No.. a vůbec mě nepotěšilo, když jsem četl, že TES6 pojede pořád na creation enginu... :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

Ok beru, určitě to neni hra pro každýho.

S největším odpadem nesouhlasím, ale to je věc názoru a chuti.
Nikdo vás přeci nenutí to hrát a asi nikdy nepochopim to hrozný nutkání to sdělovat ostatním.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“