Jelikož mi otec začíná se svým upatlaným, rozbitým a zasekaným starým tabletem lézt na nervy (musím neustále řešit, co s tím je), přemýšlím, že koupím něco lepšího a tohle hodím na aukro za pár korun nech si to někdo ještě užije (nebo do šrotu).
Ale k věci. Potřebuju pomoct vybrat vhodný tablet.
1) Musí být hůře zasekatelný, rychlý a výkonný. Nebo aspoň něco, co bude trvat, že se to začne sekat.
2) Výkonná wifi. Musí slušný dosah. (ocením mimo topic i kvalitní domácí router)
3) Možnost kvalitního pouzdra a skla/folie s hodně dobrým odoláváním proti upatlání a rozbití. Jestli nějaké znáte, používáte, sem s tím.
4) Cena max 15k (iPad pro mi přijde už jako overkill).
5) Koupě možná kdekoli, ale tři měsíce se mi na zásilku myslet nechce
6) Žádné další speciální fukce nejsou potřeba. Bude sledovat jen Youtube a číst web stránky. Ale dokáže s tím udělat neskutečné věci. Domluva není možná.
7) Ano, je to nutné. Jeho tablet šetří nervy nás všech okolo.
Děkuji předem za všechna doporučení.
Tablet Extereme Edition
Moderátor: CageJ
- hihi789
- Nováček
-
- racecar
- Středně pokročilý
Re: Tablet Extereme Edition
iPad 2018
iPad Pro
iPad Pro
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- Awee
- Začátečník
-
Souhlasím s racecarem, iPad se prakticky nedá zakurvit bohatě bude stačit ten obyčejnej "ne-pro"
MB: Asus Crosshair VI HERO, CPU: AMD Ryzen 7 5700X3D + Dark Rock Pro 4, RAM: Kingston Fury 2x32GB DDR4 3200MHz CL16, VGA: AMD Radeon RX 6800XT, SSD: Sillicon Power P34A80 512GB, Sillicon Power P34A80 1TB, HDD: Seagate 1TB, CASE: NZXT H440, PSU: Corsair RMx 1000W
- hihi789
- Nováček
-
Ano, nakonec byl koupen iPad 2018 a nějaký "military" kryt of Spigenu se sklem. Tak uvidíme, kdo vyhraje