herný bundle?

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

stefan
Začátečník
Začátečník

Re: herný bundle?

Příspěvek od stefan »

Tak kúpená Z390-H ROG GAMING + i7 8700 + vymenili sme aj GPU za 1080. Ide to teda ako z praku a veľká spokojnosť, ďakujem všetkým. Chcem sa opýtať ohľadom teplôt. Case nie je žiadna "gaming" /dva vetráky v predu a jeden v zadu, hore nič/ + chladič je nejaký starší raijintek, ktorý chladil ešte predchádzajúce FX. Pri hrách mám cpu teplotu v afterburner 70-85 stupňov. Myslíte že pri týchto podmienkach je to ok?
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

no teplota je podle me cca ocekavatelna u i7-8700 - jen zalezi, jaky presne je to chladic a jake ma v te zatezi nastavene otacky - 70 stupnu je v pohode, tech 85 to je tak na hrane, kdy bych se zacinal zajimat o to, jak to dostat o neco niz.
Teploty jinych veci pri hrani jsou jake (z toho jde trochu odvodit, zda je ve skrini moc teplo nebo ne)? - treba pres HWinfo
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Snizovals Vcore? To s teplotama pomuze. Default je zbytecne prestreleny.
stefan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stefan »

Ok, trochu to ešte posledujem, ale ak to nebude ísť nad 85 tak to nejako veľmi riešiť nebudem. Pozriem na ten Vcore. :thumbsup:
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

jo, já to stáhl snad o 0,1 V a teploty šly dost dolů. Myslím, že jsem na 1,15 V, ale nejsem si jistý, doma se podívám :)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“