Tak nekomentuj mé příspěvky, když nemáš tušení, co je pravda:)Atapi píše:No comment.
Vhodny blok na CPU a GPU?
Moderátor: morke
- QuixxMichal
- Nováček
-
Re: Vhodny blok na CPU a GPU?
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Hele já ti úplně nerozumím.
Lidi ti tu něco vytýkají.
Ty tvrdíš, že to tak není, ale fotky sem dát nechceš.
Tak se nediv, že do tebe šijou, že je to prasárna, když sem nechceš dát nějaký důkaz toho, jaký byl skutečný výsledek.
Buď se smiř s tím, že ti lidi budou říkat že je to nefunkční bastl, nebo sem hoď pár fotek, které dokážou opak.
Tak se nediv, že do tebe šijou, že je to prasárna, když sem nechceš dát nějaký důkaz toho, jaký byl skutečný výsledek.
Buď se smiř s tím, že ti lidi budou říkat že je to nefunkční bastl, nebo sem hoď pár fotek, které dokážou opak.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- QuixxMichal
- Nováček
-
Když sem hodím fotky, tak stejně nepřesvědčím zaryté lháře o mé pravdě. Takže to je úplně zbytečné. Lidé se tu chtějí očividně jen hádat a říkat, že mají pravdu, i když to tak neníMaWa píše:Hele já ti úplně nerozumím.

- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale přesvědčíš ty, kteří pochybují a ty, kteří se zatím nerozhodli, na kterou stranu se chtějí dát. A to si myslím, že za to stojí. Ale to už je tvůj boj.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Atapi
- Začátečník
A tihle pak jdou do politiky a dělají nám tady bordel, protože nic normální neumí.
Většina se shodla, že to je hnus a bastl, nedal jsi sem nic, abys nás přesvědčil o opaku, takže lhář jsi zatím ty. 

- QuixxMichal
- Nováček
-
Lhář? V čem lžu? Mám ti snad ofotit maturitní vysvědčení?Atapi píše:A tihle pak jdou do politiky a dělají nám tady bordel, protože nic normální neumí.Většina se shodla, že to je hnus a bastl, nedal jsi sem nic, abys nás přesvědčil o opaku, takže lhář jsi zatím ty.
Do politiky se nedostanou lidi jako já. Naopak, tam se dostávají hlupáci.
Takže tak.
Nemám zapotřebí dokazovat ostatním něco, o čem vím, že je pravda.
Pokud nevěříte, vaše smůla, tak tu ale aspoň nešiř informace o tom, že jsem lhář

- Atapi
- Začátečník
Vysvědčení mě opravdu nezajímá a navíc se to kolikrát dává u odbornejch předmětů "za snahu". Jako vždy to tak bylo - většina má pravdu, dokud se neprokáže opak, to jsi ty zatím neudělal, takže jsi postavil jen vykuchanec bez radu. 

- QuixxMichal
- Nováček
-
Dobře lamoAtapi píše:Vysvědčení mě opravdu nezajímá a navíc se to kolikrát dává u odbornejch předmětů "za snahu". Jako vždy to tak bylo - většina má pravdu, dokud se neprokáže opak, to jsi ty zatím neudělal, takže jsi postavil jen vykuchanec bez radu.

- Sheppix
- Začátečník
-
Když sem dáš ty reálný fotky, tak všechny umlčíš.
Tohle není o víře, ale o důkazech, že jsi to (vodní okruh včetně radiátoru) opravdu udělal.
Tohle není o víře, ale o důkazech, že jsi to (vodní okruh včetně radiátoru) opravdu udělal.
- QuixxMichal
- Nováček
-
https://www.uschovna.cz/zasilka/NDA34N4H98G9XRXS-SSR/Sheppix píše:Když sem dáš ty reálný fotky, tak všechny umlčíš.
Platnost do 6.6. Tak si to stáhněte, abyste se pak nevymlouvali, že to je nefunkční

- Loki5567
- Moderátor
To jsem teda nečekal toto
A jak máš teda vyřešený ten notebook ? nějak to tam jako vede či ?

CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D // MB: MSI MAG X670E Tomahawk // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 4x16GB 6000Mhz@6000 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3080 Gaming X Trio // Storage: Corsair SP510 480GB + Corsair SP510 960GB + Crucial Opal 1100 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: EK Quantum Velocity + EK-Quantum Vector RTX 3080 + SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NeXxXos X-Flow 360 + EK-CoolStream PE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM //
- QuixxMichal
- Nováček
-
Spodek notebooku je upraven, aby se tam vešly bloky, foto zde:Loki5567 píše:To jsem teda nečekal totoA jak máš teda vyřešený ten notebook ? nějak to tam jako vede či ?
https://www.uschovna.cz/zasilka/NDYRVM2PMW5P9WLG-3M4/
Ještě by to chtělo podložku, která bude mít uprostřed díru právě na bloky, ale to jsem bohužel z časových důvodů nestihl.
- Sheppix
- Začátečník
-
Čekal jsem něco funkčního, když to bylo prezentováno jako maturitní práce 

- QuixxMichal
- Nováček
-
A jsme zase u toho. Nejdříve chyběl radiátor. A teď to není funkční.Sheppix píše:Čekal jsem něco funkčního, když to bylo prezentováno jako maturitní práce
Jistě

- Sheppix
- Začátečník
-
Ano jistě, ukazuješ vždy jen polovičatý řešení.
- QuixxMichal
- Nováček
-
Jistě, jistěSheppix píše:Ano jistě, ukazuješ vždy jen polovičatý řešení.