Warhammer: Mark of chaos

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Oblak
Začátečník
Začátečník

Warhammer: Mark of chaos

Příspěvek od Oblak »

nenašel jsem vlákno o této hře.....
hráli jste demo? Mne se to moc líbí, je to takový remake dark omenu s něčím navíc. Mooooc pěkné ! Doporučuji a těším se na full
Jaký je tu bez papamobila klídek....
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Ja si teprve nedavno koupil Warhammera 40000:Dawn of War, pak me ceka Winter Assault a pak Dark Crusade, mezitim cena tohoto spadne na prijemnejsi hladinu, ale jestli se to hraje stejne dobre jako Dawn of War tak to urcite zkusim...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Sandokan4
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sandokan4 »

Tak jsem si to pořídil, když to spustim tak se monitor vypne...je to nejspíš nastavenou vyšší frekvencí než mám(85 Hz) Nebo rozlišením...mám (1024x768) zkoušel jsem najít Config, Soubor ale ten nikde... patch taky nepomohl... neví děkdo co s tím? díky :oops:
Oblak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oblak »

eee...tak to ti nepomohu, mám LCD a frekvenci 60..... :(co jsem se bavil se známým tak problémy taky nemá....zkoušel jsi nové ovladače na grafiku?
Jaký je tu bez papamobila klídek....
Sandokan4
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sandokan4 »

chtělo by to někde třeba nastavit aby se všechny aplikace/hry spouštěly v maximálně 85 Hz... rozlišením to neni na to už jsem přišel... takže ty Herzy...

(grafárnou to není...)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkus nějaký soft, který pěvně nastaví refresh pro dané rozlišení - ReForce, PowerStrip.
Goldnoob team proud member!
Sandokan4
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sandokan4 »

Díky moc!! už to jede :D
skaven321
Začátečník
Začátečník

Re: Warhammer: Mark of chaos

Příspěvek od skaven321 »

Mark of Chaos je na gog.com...a funguje to pod Win 10 8) (a Navi gpu)
R7 5800X3D, 32GB DDR4 3200Mhz CL14 G.SKILL FlareX@3600MHz, RX 9070 XT Pulse, GB2770QSU - Red Eagle
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“