Shaquille píše:sipky a mys... slusnej joke
Ehm... Z takového létání by se člověku rychle udělalo šouflShaquille píše:not bad...
https://www.youtube.com/watch?v=xeA-Vejkk8g
Moderátor: Baneshee
Shaquille píše:sipky a mys... slusnej joke
Ehm... Z takového létání by se člověku rychle udělalo šouflShaquille píše:not bad...
https://www.youtube.com/watch?v=xeA-Vejkk8g
Já mám 16GB a swap na 4GB a padalo to, dal jsem ho na 8GB a padalo to, dal jsem ho na 16GB a už to nepadá. Je to fakt ultražrout paměti.stylar píše:Twl pořád dlouhej loading na SSD a 1Gb/s net a pak to spadne, kdy to zabírá 25GB RAM, co to je? I ten Star Citizen mi fungoval lépe
Chce to zapnout swap, protože 32GB RAM bez swapu nestačí, kdyby to ta hra aspoň řekla... (krom chyb v prohlížeči událostí 0xc0000005), se swapem 1GB (dynamicky) se zvětšil o 2GB, takže ho používá, prostě málo RAM, první hra za dlouhé roky, swap jsem měl vždy vypnutý, jinak běží to úplně na nic, asi můžu lítat jen na poušti nebo co, protože větší města běží tak 15-20fps, nastavení grafiky moc nepomáhá je to dost náročný na CPU.
To by odpovídalo, v NY mi to přišlo minimálně o 50% náročnější a fps už byly hodně dole.v manhattanu jsem rád za 30
Da se to nastavit i na gamepad,hrani bude lepsi nez klavesnici kde se to neda ovladat vubec,ale take to nebude nic extra.HEAD píše:Da se to ovladat na gamepadu?Mam xbox one s gamepad.
Když to dáš na easy tak je to arkáda a s gamepadem se to hraje jak GTA.HEAD píše:Da se to ovladat na gamepadu?Mam xbox one s gamepad.
logingame píše:máte nebo měli jste někdo problém při stahování? Mě se to samo vždycky vypne úplně client po cca 1-2h a musím dát Resume/Update, včera se mi zasekl na 68Gb a pokaždé když dám update tak je tam Please wait... a nic to nedělá ? místa mám dost. Nechce se mi to moc smazat a jet znovu.
Tak tutorial je prostě manuál k tomu letadlu, stáhni z netu, vystiskni a můžeš studovat..HEAD píše:Tak jsem to zkusil a ty mensi letadla se daj v pohode ridit na gamepadu a ty vetsi letadla jako A320 NEO tam se to zase ovlada cvakanim tlacitek a joystick tam clovek stejne nepotrebuje
Jinak je to pekne promakany-grafika/zvuky/cockpit.Bohuzel bez nakyho proskoleni se ty stroje jako 747 a nebo A320 nedaj moc ovladat.Jako takle: da se to ovladat manualne, ale pokud se clovek podiva jak se to dela realne na youtubu- tzn po startu zapnou autopilota a vypnout ho minutu pred pristanim, tak clovek se musi naucit jak ovladat palubni pocitac/autopilota atd.A zadnej tutorial pro konkretni letadla tam neni.