hodně vadných sektorů

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
pete
Nováček
Nováček

hodně vadných sektorů

Příspěvek od pete »

Mám disk Seagate Barracudda ATA V 80GB, najednou se mi na disku začali rozpínat špatný sektory. Včera to bylo asi 9 MB, "ráno moudřejší večera" řek sem si, druhej den sem zrušil partišny, znova je udělal a disk zformátoval. A najednou jich je 24 MB. Nejdivnější na tom je jejich rozložení - taková řidčí šachovnice - bad blocky jsou rozmístěný skoro pravidelně. Je mi jasný, že tenhle disk asi pude do kytek. Ala zajímá mě, jestli to můžu jít reklamovat - je ještě v záruce. Nebo, neni to nějaká blbost (BIOS, řadič...)? Díky
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

BLBOST to neni

Příspěvek od Paja »

tak blbost to teda urcite neni....jeste to projistotu jeste poradne projed at si ses jistej BB a pote rychle stahni data co si chces nechat a supaj reklamovat....s BB neni dobre si zahravat protoze jak pises jeden den 10 druhej den 100000000.......

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
pete
Nováček
Nováček

Příspěvek od pete »

Full backup sem udělal dneska ráno. Projel jsem to asi pětkrát (nevim, možna i víckrát - to je fuk). Akorat si ještě típnu obrázek ze scandisku na památku. Thanx
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

BB

Příspěvek od Paja »

pete píše:Full backup sem udělal dneska ráno. Projel jsem to asi pětkrát (nevim, možna i víckrát - to je fuk). Akorat si ještě típnu obrázek ze scandisku na památku. Thanx
tak hlavne neuloz ten obrazek na ten disk :-)

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“