Vyvážení bílé nb HP15s-eq1012nc

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Radkoff
Začátečník
Začátečník
Registrován: 04. led 2005
Bydliště: Moravské Budějovice

Vyvážení bílé nb HP15s-eq1012nc

Příspěvek od Radkoff »

Zdravím pánové, obracím se na vás s prosbou, zda byste mi neporadili ohledně vyvážení bílé na notebooku. Nevím, jestli je to hardwarem, nebo zda to jde nějak někde nastavit, ale na ten displej se nedá koukat. Je jakoby do žluta a je to takový nekontrastní, možná trochu rozmazaný.
Posílal jsem ho do servisu a oni ho akorát přeinstalovali a poslali zpátky. A co se týká nastavení displeje, nic z toho co se mi podařilo vygooglit, nezabralo.
Za případné tipy opravdu moc děkuju

Jako že ten krám stál skoro 30k. Ale zpracování šasi je příšerný. Klávesy vržou, když ťuknu na touchpad, něco tam vrzne, při zavření pravá strana nedolehne, když je otevřenej a píše se na numerický klávesnici, tak se klepe. A o pozorovacím úhlu raději ani nebudu mluvit. Podle toho servisu je všechno OK. Je to pracovní stroj. Vlastně jsem ho původně ani nechtěl, protože to není ani v žádný řadě. Tvářilo se to jako slušnej hardware (i7, 16GB RAM) zabalenej do mizernýho šasi. A taky to tak dopadlo. Mám ho vyměnit za Probook s i3 a vůbec se mi do toho teda nechce. Ten je starej 5 let a z toho šasi i dipleje mám teda mnohem lepší pocit...
orgasmic
Začátečník
Začátečník
Registrován: 29. črc 2009

Re: Vyvážení bílé nb HP15s-eq1012nc

Příspěvek od orgasmic »

Příště se před výběrem poraď, tohle by ti nikdo nedoporučil.
Nejlepší bude, pokud pošleš fotky displaye, takhle bysme vařili z vody.
Asus Rog Strix G18
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“