Jak na více úloh Microsoft Power Automate Desktop současně?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
bonavox
Začátečník
Začátečník
Registrován: 31. srp 2006

Jak na více úloh Microsoft Power Automate Desktop současně?

Příspěvek od bonavox »

Netuším, kolik z Vás používá MS Power Automate Desktop (téma jsem zde nenašel), nicméně mě poměrně dost usnadňuje a urychluje některé činnosti na pracovním PC.

Nicméně trochu bojuji s tím, jestli by šlo udělat na PC více uživatelských účtů, na kterých by běželo současně více instancí Power Automate Desktop? Mám tím na mysli automatizace úloh, kdy se simuluje práce s myší/klávesnicí (např. nastavit myš na nějaké souřadnice, kliknout, do následného okna vložit nějaký údaj, poslat stisk klávesy Enter, apod.).

Trochu jsem to zkoušel, ale přijde mi, že jakmile zamknu účet (Win+L), tak ta automatizační úloha přestane fungovat.

Mám tu na to notebook, na kterém už ona automatizační úloha už asi týden běží. Ale musí běžet pod aktivním účtem. Zhasnutí obrazovky po zavření víka notebooku evidentně nevadí. Ale jak to udělat, aby na onom jednom notebooku mohlo těch automatizačních úloh běžet více současně (přičemž každá z nich dělá s jiným software; jedna dělá s MS Access, druhá dělá s Adobe Acrobat, atd.)?
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“