========================= problémy s novým fórem ====
- Banana
- Začátečník
-
Re: ========================= problémy s novým fórem ====
když jsem na mobilu, tak se mi několikrát stalo, že místo Rychlé odkazy jsem dal Označit všechno témata jako přečtená, pokud se to stává více lidem, stálo by to za úpravu.Pokud ne, tak holt mám tlusté prsty no 

- Walker1134
- Moderátor
Teďka sledují že nemůžu číst soukromé zprávy, dostanu upozornění, ale když na to kliknu tak mi to napíše, že nemám právo číst zprávy čekající na doručení. Co s tím?
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 5 2600, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: GIGABYTE GTX 1070 Ti Gaming 8G, RAM: 2x8Gb Corsair LPX DDR4@2133Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
- zsdx
- Začátečník
-
Cekajici na doruceni - co trochu promaznout stavajici?
- Walker1134
- Moderátor
Jestli je tu limit 500 zpráv tak tím se to vysvětluje 

PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 5 2600, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: GIGABYTE GTX 1070 Ti Gaming 8G, RAM: 2x8Gb Corsair LPX DDR4@2133Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
- LukášST
- Začátečník
-
400 zpráv dokonce
Nahoře, pod "Zobrazit zprávy: Příchozí" je vidět " Složka je z xx % plná (xxx z 400 zpráv uložených zpráv)

Nahoře, pod "Zobrazit zprávy: Příchozí" je vidět " Složka je z xx % plná (xxx z 400 zpráv uložených zpráv)

- Sasakr
- Začátečník
-
Jde upravit vlastní inzerát? Napsal jsem tam jednu kravinu a nevidím tam tlačítko k editaci.
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nejde.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !
Můj web: Delid.cz
- Sasakr
- Začátečník
-
Do psí... co je správný postup, poprosit moda o editaci nebo přidat příspěvek pod?
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já když to pokazím, tak prosím moda přes nahlášení příspěvku. Ale jakej je ofiko postup nevím.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
- Wilik
- Administrátor
Oboje je možné - není žádné jediné správné řešení. Obvykle - pokud si to sám můžeš doplnit (např. chybí nějaká položka), tak to stačí dopsat novým příspěvkem a je to ok. Když jsi ale něco uvedl špatně, je lepší, aby to moderátor oficiálně změnil.