Nelze připojit zařízení bluetooth

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

Nelze připojit zařízení bluetooth

Příspěvek od jarda.otta »

Zdravím. Mám problém s posláním souboru z počítače na mobil prostřednictvím bluetooth. V combu zadám v bluetooth "odeslat soubor", následně ho vyberu v počítači a zvolím dále a v mobilu potvrdím spárování a objeví se mě kód a na obrazovce monitoru pc se mě objeví hláška pro potvrzení kódu, ale problém je v tom, že se okno kde bych měl potvrdit ten kód objeví jenom z poloviny a tak nevidím ten k=od a ani tlačítko pro potvrzení. Zkoušel jsem jsetli to není rozlišením obrazovky a vyzkoušel jsem snad všechny, ale tím to není. Už si nevím rady jak potvrdit spárování mobilu s pc. Screen okna zasílám v příloze.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jaris
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Re: Nelze připojit zařízení bluetooth

Příspěvek od r34ktor »

Můžeš to zkusit potvrdit na slepo - myší aktivuj dialogové okno, pak dvakrát stiskni Tab a následně Enter.
Knowledge is power
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

No právě. S tím dialogovém oknem co vyskočí nejde vůbec myší nic dělat a na myš nereaguje. Nejde zvětšit a část textu s kódem a tlačítkem pro potvrzení je skrytá. Jediným co jde udělat myší je toto dialogové okno posunout. Nejde tím pádem potvrdit ten kód co vygeneruje mobil.
jaris
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r34ktor »

Nemáš nějak změněno měřítko v OS? Pokud ano, zkus, jak vypadá dialog, pokud nastavení vrátíš na 100%.
Knowledge is power
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

Jak jsem psal výše, zkoušel jsem vybrat snad všechny rozlišení obrazovky a nic se nezměnilo.
jaris
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r34ktor »

Tak se ještě podívej do Nastavení > Usnadnění přístupu > Obrazovka, zda nemáš nastavené zvětšení tam.
Knowledge is power
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

Všude je to ok. Ale už jsem na to přišel. Spárování mobilu s PC spustím z mobilu a ne z PC. A už to funguje. Ale musel jsem to nejprve z bluetooth odstranit a znova naspárovat. Díky za pomoc.
jaris
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“