Nelze připojit zařízení bluetooth
- jarda.otta
- Začátečník
-
Nelze připojit zařízení bluetooth
Zdravím. Mám problém s posláním souboru z počítače na mobil prostřednictvím bluetooth. V combu zadám v bluetooth "odeslat soubor", následně ho vyberu v počítači a zvolím dále a v mobilu potvrdím spárování a objeví se mě kód a na obrazovce monitoru pc se mě objeví hláška pro potvrzení kódu, ale problém je v tom, že se okno kde bych měl potvrdit ten kód objeví jenom z poloviny a tak nevidím ten k=od a ani tlačítko pro potvrzení. Zkoušel jsem jsetli to není rozlišením obrazovky a vyzkoušel jsem snad všechny, ale tím to není. Už si nevím rady jak potvrdit spárování mobilu s pc. Screen okna zasílám v příloze.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jaris
- r34ktor
- Začátečník
Re: Nelze připojit zařízení bluetooth
Můžeš to zkusit potvrdit na slepo - myší aktivuj dialogové okno, pak dvakrát stiskni Tab a následně Enter.
Knowledge is power
- jarda.otta
- Začátečník
-
No právě. S tím dialogovém oknem co vyskočí nejde vůbec myší nic dělat a na myš nereaguje. Nejde zvětšit a část textu s kódem a tlačítkem pro potvrzení je skrytá. Jediným co jde udělat myší je toto dialogové okno posunout. Nejde tím pádem potvrdit ten kód co vygeneruje mobil.
jaris
- r34ktor
- Začátečník
Nemáš nějak změněno měřítko v OS? Pokud ano, zkus, jak vypadá dialog, pokud nastavení vrátíš na 100%.
Knowledge is power
- jarda.otta
- Začátečník
-
Jak jsem psal výše, zkoušel jsem vybrat snad všechny rozlišení obrazovky a nic se nezměnilo.
jaris
- r34ktor
- Začátečník
Tak se ještě podívej do Nastavení > Usnadnění přístupu > Obrazovka, zda nemáš nastavené zvětšení tam.
Knowledge is power
- jarda.otta
- Začátečník
-
Všude je to ok. Ale už jsem na to přišel. Spárování mobilu s PC spustím z mobilu a ne z PC. A už to funguje. Ale musel jsem to nejprve z bluetooth odstranit a znova naspárovat. Díky za pomoc.
jaris