Bohužel to bude jen oprášená původní verze. Přitom ve dvojce je mapa jedničky, pravděpodobně kdysi připravovali remake jako pozdější DLC, ale stopli to stejně jako vývoj RDO a rozšíření GTAV.
HEAD píše: ↑ned 13. říj 2024, 18:45
Doufam v aspon prevedni hry do enginu dvojky...
O tom silně pochybuju, protože to stojí peníze a vizuál tomu neodpovídá.
Navíc jsem už kdysi někde čet, že důvod, proč RDR1 nebyla portnutá na PC je, že ten kód je masivní špagetová sračka. Pokud to je pravda, rozhodně to nikdo nebude portovat na jinej engine.
Z toho co jsem viděl, rockstar naskočil na vlnu "AI upscalneme textury, opravíme nejhorší modely, dáme tomu <1-man-year práce programátora a simple fixy jako větší rozlišení (doslova implementace na jednu hodinu), a začnem rejžovat 50usd". Hloooupý zákazník co jim tohleto zaplatí, odpovídající si myslím že je tak 10-15.
Fail bude,když to nějaký DLSS vůbec bude potřebovat. Vzhledem k tomu, že to očividně bude v původní, 15 let starý, nezremasterovaný grafice. Tohle by mělo běhat 100+FPS na všem
To jo, jenom me napada, ze tam bude nejaky kentus anti-aliasing, ktery bude vytvaret tunu artefaktu jako pixel crawling, shimmering etc. Potom by DLSS davalo smysl na vylepseni kvality obrazu.
Nedavno jsem hral Prey z roku 2017 (takze citejne modernejsi nez RDR) a ten AA je tam tragickej - i na rovnych hranach casto preskakujou pixely a vylozene to prasti do oci.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs