Quantum Break
Moderátor: Baneshee
- alienGT
- Začátečník

-
Re: Quantum Break
Tak si kup 4090-ku a neplakej tu nad narocnosti. Ja to hral docela na full a no problem.
9800X3D|Silent Loop 2|ASUS Strix B650E-E|2x32GB 6000CL30|RTX 4090 Gaming OC|FD Meshify 2 XL|RM850i|42" LG C2 120Hz OLED
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo melo me napadnout, ze karta za 27tisic nebude stacit na 8let starou hru.Mel jsem s tim pocitat a koupit 4090 za 50k.Ale ted vazne...Tohle je asi nejhorsi optimalizace vsech dob.
Gameplay je ale dobrej a prekvapil me snad 20min film po dokonceni kapitoly.Kvalita byla spickova asi 4K, ale bohuzel se to prehravalo ve 120fps, takze to bylo divne trhany moc se na to nedalo koukat.To jsem teda v zadne jine hre jeste nezazil.Proste 20min film z niceho nic
Gameplay je ale dobrej a prekvapil me snad 20min film po dokonceni kapitoly.Kvalita byla spickova asi 4K, ale bohuzel se to prehravalo ve 120fps, takze to bylo divne trhany moc se na to nedalo koukat.To jsem teda v zadne jine hre jeste nezazil.Proste 20min film z niceho nic
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Seriál tam je po každý kapitole. V době vydání kolem toho bylo docela haló jak to propojili.HEAD píše: ↑úte 16. dub 2024, 00:12 Jo melo me napadnout, ze karta za 27tisic nebude stacit na 8let starou hru.Mel jsem s tim pocitat a koupit 4090 za 50k.Ale ted vazne...Tohle je asi nejhorsi optimalizace vsech dob.
Gameplay je ale dobrej a prekvapil me snad 20min film po dokonceni kapitoly.Kvalita byla spickova asi 4K, ale bohuzel se to prehravalo ve 120fps, takze to bylo divne trhany moc se na to nedalo koukat.To jsem teda v zadne jine hre jeste nezazil.Proste 20min film z niceho nic![]()
A jo je to náročný. Ale imho to s downsamplingem vypadá graficky fantasticky i dneska, zestárlo to minimálně. A díky příběhu je to moje asi nejoblíbenější hra Remedy, ikdyž jsem vyrůstal s Maxem.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Popravde jsem cekal nakou hruzu, ale ta hra je fakt dobra.Bavi me to o dost vic nez alan wake remastered.Alan wake ma prisernej gameplay a pribeh jsem teda moc nepochopil.Tahle hra je vylepseni po vsech strankach.Pribeh, gameplay, combat system, upgrade system, 4K kvalitni filmy(podle vseho se menej podle volby ve hre).Hru srazej jen technicke problemy.Tu silenou rozmazanost se mi podarilo odstranit pomoci Nv appky a filtru zaostreni+ a jeste jsem zapnul 16X HQ AF v ovladacim panelu a Auto HDR(RTX HDR nefunguje).Potom ta hra vypada celkem dobre.Rek bych i lip nez alan wake remastered.Problem je ale porad v optimalizaci.Alan wake remastered mi bezi ve 4K 120fps lock a tady mam cca 65fps average.
Moc nechapu, ze se o tenhle hre moc nemluvi.Je to docela dost revolucni zalezitost i dnes s tema 4K filmama.Nikde jinde jsem neco podobneho nevidel.
Btw jsem nevedel, ze je tam i herec co hraje Sylense v horizonu(RIP).
Moc nechapu, ze se o tenhle hre moc nemluvi.Je to docela dost revolucni zalezitost i dnes s tema 4K filmama.Nikde jinde jsem neco podobneho nevidel.
Btw jsem nevedel, ze je tam i herec co hraje Sylense v horizonu(RIP).
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dohrano...Vyborna hra, ale ne bez chyb.Krome priserne optimalizace mi asi vadilo rozmisteni checkpointu.Nektere pasaze jsem musel opakovat porad dokola.Taky jsem objevil bug, ze nesla sebrat ta vec na vylepseni vlastnosti.Taky mi vadila nelogicnost postav(hlavne jack jako hlavni postava).Vsude ve zpravach ctu, jak se paul snazi celou dobu jen zvratit konec casu a jak tomu objetoval uplne vsechno.A ja pak jako hrac vse ignoruju a jen melu jak je paul zlej a podobny kokotiny a snazim se vsechno sabotovat.
Za dalsi v tom hranem filmu zabijou sylense(rikam mu sylens z horizonu pac si nepamatuju jmeno postavy v quantum breake) dostane nozem do oka a chcipne a pak je najednou zivej uplne v zaveru.
ALe hra jako takova me urcite bavila o dost vic nez Alan wake remastered.
Za dalsi v tom hranem filmu zabijou sylense(rikam mu sylens z horizonu pac si nepamatuju jmeno postavy v quantum breake) dostane nozem do oka a chcipne a pak je najednou zivej uplne v zaveru.
ALe hra jako takova me urcite bavila o dost vic nez Alan wake remastered.