Nvidia Geforce 770 rozbeh a vypnutie
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- minochino
- Nováček
-
Nvidia Geforce 770 rozbeh a vypnutie
Ahojte potreboval by som poradiť, mám GPU Nvidia GeForce 770, windows 10, a grafika sa neustále rozbieha a vypína, v takých 10sek. intervaloch, predtým to nerobilo, neviem, či treba iba prepastovať, alebo jednoducho už odchádza, ono funguje všetko OK ale to rozbiehanie je dosť počuť, dík
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nvidia Geforce 770 rozbeh a vypnutie
A kam se rozbíhá ta grafika? Co se třeba podívat na teploty? Myslíš asi ventilátory, že? hm....
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete na zde!
- minochino
- Nováček
-
Hej ventilátory sa neustále rozbiehajú a vypínajú, a nehrám žiadne hry iba browsing po nete, a teploty som kukal sú v pohode, tak preto neviem, čo to može byť
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak dkyž jsou v pohodě, tak je to v pohodě ne...
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
- minochino
- Nováček
-
To netuším, veď všetko funguje, ale to neustále zapínanie a vypínanie ventilátorov je dosť počut a predtým to nerobilo, bola úplne tichá, tak preto sa pýtam, či ju netreba prepastovať alebo niečo také.
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Co chceš slyšet? Nic jsi nám nenapsal a teploty jsou " v pohodě" takže težko soudit, když nevíme data.
- minochino
- Nováček
-
Nainstaloval som program MSI Afterbuner, a urobil screen shoty tych grafov čo sú tam
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.