World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: World of Tanks

Příspěvek od Thellwin »

Wiruz píše: úte 26. pro 2023, 10:42 Chapu ze na WN8 jim to staci a obcas pak i vyhraji, ale teamovost v teto hre sla do kytek.
Je zajímavý, že hráči s lepším VN mají zároveň až na výjimky i odpovídající winrate ... i když tedy občas pak i vyhrají :sigh:

Tohle mě vždycky dokáže pobavit, jak "týmoví" hráči nadávají na "fialky" jak jsou jim týmy u prdele a jen si farmí VNko, ale když se pak koukneš, tak "týmoví" hráči mají obvykle winrate barevně odpovídající jejich VNku a "fialky" taky (a ty barvy mezitím většinou taky sedí).

To mi nějak nesedí ...
Goldnoob team proud member!
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

já bych si taky rád něco nastřílel ale když máš v týmu vopice tak to prostě mužeš jen doufat že ke konci hry si něco nastřílíš protož lighti jezděj spotovat pro nikoho a pak nadávaj,ale že by čuměli do minimapy to né. Další hráči zase čuměj uplně jinam a přitom na flanku jim jedou tři heavyny ale nikdo to nestřílí
s Intelem na věčné časy
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Wiruz píše:vsak to je klasika, kazdy lepsi hrac nejdriv farmi free dmg a az pak zacne tradovat svoje HP. ... docela na presdrzku. Chapu ze na WN8 jim to staci a obcas pak i vyhraji, ale teamovost v teto hre sla do kytek.
Tohle jsem na randomu zažil mnohokrát, fialový čeká až mu vystřílí půlku týmu než se konečně začne milostivě hýbat a něco dělat - pomoc ostatním nula.

Jinak když už má člověk vylepšenou vesnici/zakoupený úkoly - vše na max, k čemu jsou ty zdroje teď?
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

k ničemu pokud z wg nepřijdou s něčim " po svátkách ",ale to pochybuju
s Intelem na věčné časy
vintrlos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vintrlos »

Jdou vyměnit za žetony do automatu
MSI MAG B650 Tomahawk Wifi,AMD Ryzen 7 7800x3D, Noctua NH-U12S,G.Skill Trident Z5 32GB DDR5 6000 CL30, GAINWARD RTX 3070 Ti , SSD 250Gb Samsung EVO ,Transcend MTE220S, 2x2TB Sandisk Extreme Pro Oddysey G7 27´, Mackie CR5,NZXT H500, Seasonic Focus Plus Gold 650W
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Thellwin píše: úte 26. pro 2023, 12:01
Wiruz píše: úte 26. pro 2023, 10:42 Chapu ze na WN8 jim to staci a obcas pak i vyhraji, ale teamovost v teto hre sla do kytek.
Je zajímavý, že hráči s lepším VN mají zároveň až na výjimky i odpovídající winrate ... i když tedy občas pak i vyhrají :sigh:

Tohle mě vždycky dokáže pobavit, jak "týmoví" hráči nadávají na "fialky" jak jsou jim týmy u prdele a jen si farmí VNko, ale když se pak koukneš, tak "týmoví" hráči mají obvykle winrate barevně odpovídající jejich VNku a "fialky" taky (a ty barvy mezitím většinou taky sedí).

To mi nějak nesedí ...
Jop, mas bod. Tohle fakt sedi. Na to nemam argument.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

hele nevíte někdo jestli ten nápor má nějak upravený rng nebo kolizní modely? Koukal jsem na tanks.gg a cs63 7v7 by měla bejt z boku penetrovatelná :D jenže 3x to trefit amxkem bez damage to je už i nad moje chápání
s Intelem na věčné časy
Leveler
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Leveler »

Nápor mě sere jako prase. Furt se motám v bronzu mezi F a D a nehnu se nikam :x Rád bych Silver abych utratil bony a ono nic.. Třeba 6 proher v řadě a pak 2 výhry, kde si třeba zrovna moc nenastřílám, takže zoufalost :oops:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já tenhle mód po první sezóně víceméně vypustil. Jak jsem nadával na původní rankedy, tak tam aspoň byly ty záchytné body a mnohem víc se to blížilo klasické hře. Tohle upravené na 7v7 s dalšíma úpravama jako HP, doba spotu apod. mě vůbec nebaví. Ale mise si odjedu a aspoň poexpím bez nějakých nervů tanky, kde ještě nemám polňáky. Je pravda, že dobré tanky už mi dávno došly, takže spoluhráči z výběru občas nejsou moc nadšený :)
Leveler
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Leveler »

Tak jsem si dneska zase zopakoval DEA -AED:))) Nikam jsem se opět neposunul:)
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

já naschval v kvalifikaci prohral 8 her z 10 abych viděl kde mě to hodí takže se placam furt na nule ale je zajímavý když člověk veme superkongo tak si zle nastřílí proti těm vopicím,ale prostě ten mod mě vubec nebaví a testuju tam max amxko heavyny jak se vubec chová. Do toho tam ty vopice píšou jakej je neschopnej tým a tak :))). Prostě wotko v cele své kráse
s Intelem na věčné časy
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Další kousek do sbírky z cyklu "rozdáváme 9 tier tanky každé opici" ...

Obrázek
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

Patton by asi nepomohl nikomu, je to střední tank průbojnej a děravej jak papír a stejně tak i rád hoří. Ale uznávám, že je fakt blbost dávát to hráčům, co nemají stovku(y) bitev s každým tankem a pustit je hned do tier 8-10. BTW: To už zase povolili chat? Já jsem hrál vždycky na DMG a WINRATE, ne na WN8.. tam jsem ani nezjišťoval algoritmus. Asi to po delší době stáhnu a zapnu, teda nejspíš jenom abych si po letech vybral odměny.
Leveler
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Leveler »

Tak jsem to hoši dal na Silver a utratil 40 000 bonů:)))) KPZ + Concept + ty 2x 3D styly
Byla to haluz jako prase:) Potkal jsem jednoho DE hrače, tak jsme dali četu a potahali jsme spolu 500 bodu během 2 hodin:)))
Jsem rád, že tu sračku už nemusím hrát:)
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

Kolik je aktuálně download GB? Musel bych hru znovu stahovat. Přípojení na to sice mám..

Jo, tohle mě štvalo, jak se ta hra rozštěpila na x režimů bitvy, modů, tyhle speciální vánoční bitvy. Něco bylo v pohodě, hrával jsem občas klanovky, v pohodě byly bitvy 7 vs 7, jinak jen random, pak přišel nějaký letní fotbal s tanky, leviathan atd.. blbosti typu zdobení vánočního stromečku a čistě gamble nainstalovaný do hry. Dnes když to zapnu (naposled před 2 lety, ale hrál jsem někdy 2014), tak se v tom menu ani nevyznám (ani se to nechci učit), bony jsem ještě zažil ale už neřešil, systém posádky nějak totálně domrvili.. samozřejmě co si tam lidi naškudlili, tak dostalo nerf, nebo nějakým způsobem je možnost to ošmelit, tzn. dostat plně vyškolené členy posádky, jak píšete ihned devítkový tank, ačkoliv jinak se dají koupit prémiové a co teď ještě koukám na screenech, že některé tanky zase přejmenovali. Pak tam jsou ty fialové kusy výbavy, nějaké knížky ještě chápu že na školení posádky, atd., sbíraly se fragmenty nečeho a měl jsem rozjeté nějaké mise na obj. 268 (+-) a tam nastřílet 10k dmg, no dal jsem 9800 s td a už jsem se tomu pak ani nepřiblížil.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Nejak nam to tu zapadlo.
Tak posilam dnesni hru, muj prvni Ace Tanker s Nomadem, kill steal na konci kvuli denni misi (4killy v jedne bitve)

Obrázek
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nj, už to tady asi moc lidí nesleduje, tak je zbytečný sem něco dávat :D

Já si dal dneska jednu bitvu odpoledne a bylo z toho 9k s Pekingskou operou :)

Obrázek
Epidot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Epidot »

tanky už X měsíců nehraju, ale na Skilla koukám, je to dobrý entertainer. Možná po velkém updatu, co přijde, se tam zase mrknu. Třeba s nějakým kódem pro navrátilce. 30+ dní bez bitvy mám už dlooouho.

jinak těch 11,2k kombi je pěkné, to zas jó :)
13600k+Noctua D15SG2, MSI Z690 Tomahawk, 32GB Kingston Fury Renegade 3600, ASUS RTX 3070 Noctua OC Edition, ASUS ROG SWIFT PG279Q HW G-Sync, Samsung 990Pro 2TB, 970Evo+2TB, 970Evo+1TB, 960Evo 500GB, Kingston A2000 500GB, Intel 660p 2TB, Crucial M550 256GB, Intel X25-M 80GB, Corsair RMx550, Logitech G502+G815 tactile US, Secretlab OMEGA Classic, RME ADI-2 DAC FS+Denon AH-D9200, Modecom Eclipse 60
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

dotaz - existuje nějakej příkaz nebo nástroj aby mě to neustále neházelo na EU3 plný východních hračů?
s Intelem na věčné časy
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

myslim ze tam slo zaskrtnout v nastaveni aby si pamatoval zvoleny server , mam EU1 a vzdy tam zustavam
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“