Sniper Ghost Warrior Contracts
Moderátor: Baneshee
- Pepa1
- Mírně pokročilý
-
vychází dnes (22.11.2019)
Obal a manuál: EN | Jazyk: CZ titulky
Sniper Ghost Warrior Contracts pro PC - popis
Užijte si ryzí odstřelovačskou hratelnost v drsné krajině moderní Sibiře! Vaším úkolem bude plnit zakázky – na míru šité mise – které nabízejí jasný hlavní cíl s pevně danou finanční odměnou a možností splnit vedlejší cíle za bonusové odměny. Jelikož cíle je možné zlikvidovat stovkami způsobů, nabízejí zakázky odstřelovačskou hratelnost v té naprosto nejlepší podobě.
VLASTNOSTI:
• Hrajte za placeného kontraktora, nájemného vraha, a porážejte své soupeře.
• Zakázky s otevřeným koncem, odměny a vedlejší mise nabízejí vysokou znovuhratelnost a možnost plnit úkoly za odměny a peníze, za které si můžete kupovat vylepšení. Dávejte si pozor na konkurenční snipery, kteří nebudou váhat a pokusí se vám vaše pečlivě vymyšlené plány zhatit.
• Vylepšení režim hledí nabízí ten nejrealističtější zážitek s intenzivním odstřelováním, velkou množinou cílů a stovkami způsobů jejich likvidace.
• Přepracované herní rozhraní se systémem taktického označování.
• Arzenál nových doplňků včetně dronů, dálkových odstřelovacích věží, přilnavých bomb a toxického plynu.
• Pochlubte se svými kradmými zářezy, provádějte tichá zabití a získejte odměny za strategickou tichou hru.
• Postavte se brutální divočině ruské Sibiře a bojujte o přežití v zasněžených horách, bujných lesích a v tajných základnách ukrytých hluboko v horách.
• Zahrajte si týmové režimy death match online na zcela nových, jedinečných mapách, které prověří vaše odstřelovačské schopnosti.
vychází dnes (22.11.2019)
Obal a manuál: EN | Jazyk: CZ titulky
Sniper Ghost Warrior Contracts pro PC - popis
Užijte si ryzí odstřelovačskou hratelnost v drsné krajině moderní Sibiře! Vaším úkolem bude plnit zakázky – na míru šité mise – které nabízejí jasný hlavní cíl s pevně danou finanční odměnou a možností splnit vedlejší cíle za bonusové odměny. Jelikož cíle je možné zlikvidovat stovkami způsobů, nabízejí zakázky odstřelovačskou hratelnost v té naprosto nejlepší podobě.
VLASTNOSTI:
• Hrajte za placeného kontraktora, nájemného vraha, a porážejte své soupeře.
• Zakázky s otevřeným koncem, odměny a vedlejší mise nabízejí vysokou znovuhratelnost a možnost plnit úkoly za odměny a peníze, za které si můžete kupovat vylepšení. Dávejte si pozor na konkurenční snipery, kteří nebudou váhat a pokusí se vám vaše pečlivě vymyšlené plány zhatit.
• Vylepšení režim hledí nabízí ten nejrealističtější zážitek s intenzivním odstřelováním, velkou množinou cílů a stovkami způsobů jejich likvidace.
• Přepracované herní rozhraní se systémem taktického označování.
• Arzenál nových doplňků včetně dronů, dálkových odstřelovacích věží, přilnavých bomb a toxického plynu.
• Pochlubte se svými kradmými zářezy, provádějte tichá zabití a získejte odměny za strategickou tichou hru.
• Postavte se brutální divočině ruské Sibiře a bojujte o přežití v zasněžených horách, bujných lesích a v tajných základnách ukrytých hluboko v horách.
• Zahrajte si týmové režimy death match online na zcela nových, jedinečných mapách, které prověří vaše odstřelovačské schopnosti.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Pepa1
- Mírně pokročilý
-
Re: Sniper Ghost Warrior Contracts
Tak co těšíte se, bude to dobrý? 

- madPav3L
- Mírně pokročilý
Předchozího Snipera jsem hrál a užil si ho, ale bylo pár měsíců po vydání. Tady to udělám asi podobně, počkám až vyjde pár patchů a pak to koupím.
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
- zhor
- Začátečník
Na GOGu to maj za 27e a k tomu zadara SGW2, to bude asi nejak kratky, navic ta Sibir me zrovna moc nelaka. Grafika ale vypada dobre, pripomina mi to trochu Breakpoint (taky stealth a drony). SGW3+SP jsem koupil za 300Kc a za ty prachy to nebylo spatny.
https://www.gog.com/game/sniper_ghost_warrior_contracts
https://www.gog.com/game/sniper_ghost_warrior_contracts
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
- Swat
- Mírně pokročilý
https://www.youtube.com/watch?v=hCB-f6tZtAY
Dopadlo to prý dobře. Já to určitě dám, i když trojku tenkrát v recenzích sejmuli, tak mě bavila. Hlavně na těžší obtížnost je to dobrý v kombinaci se stealth postupem. Mám rád tyhle hry, kde si můžu určit svoje tempo.
Dopadlo to prý dobře. Já to určitě dám, i když trojku tenkrát v recenzích sejmuli, tak mě bavila. Hlavně na těžší obtížnost je to dobrý v kombinaci se stealth postupem. Mám rád tyhle hry, kde si můžu určit svoje tempo.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- heroik
- Začátečník
Jak to dopadlo? Má smysl to kupovat?
- Pepa1
- Mírně pokročilý
-
zkusil jsem - odinstaloval jsem... nějak mi to nevzalo...heroik píše:Jak to dopadlo? Má smysl to kupovat?
- Swat
- Mírně pokročilý
Dvakrát odehráno. Žádnej zázrak to samozřejmě není, příběh zcela tuctovej, ale máš tam pět obrovskejch map, na kterejch plníš různý úkoly, přičemž je můžeš plnit v jakymkoliv pořadí a jakymkoliv způsobem. V každý lokaci je několik možností postupu a přístupových cest, který je mnohdy třeba objevit. Nejlepší zážitek je samozřejmě ze stealth postupu - v kombinaci se snipingem, nastavováním optiky na každej výstřel aj. to není vůbec špatný.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- zhor
- Začátečník
Me se zda ta sniper mechanika nejak ujeta. Abych na 150-200m musel na statickej cil mirit pul metru vedle je uplnej nesmysl, na tu vzdalenost leti kulka ze snajperky prakticky rovne.
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
- zhor
- Začátečník
Pokud mate taky hru zadara na Epic a nejde vam cestina ani s obvykym spoustecim parametrem -epiclocale=cs, mam jednoduchej navod. V adresari Localization prejmenovat soubor czech_xml.pak na english_xml.pak (puvodni english pripadne zalohovat). Vsechny ostatni hatmatilky se muzou klidne smazat, jen zbytecne zabiraj misto.
Nechapu proc v hlavnim menu neni vubec volba jazyka, kdyz jich ma hra tolik.
Nechapu proc v hlavnim menu neni vubec volba jazyka, kdyz jich ma hra tolik.