Monitor Ghosting problém.

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Pan Leguan
Nováček
Nováček

Monitor Ghosting problém.

Příspěvek od Pan Leguan »

Zdravím,

mám teď nový monitor iiyama G-Master GB2790QSU-B5 Gold Phoenix 27", a problém je následující.

Všiml jsem si toho hlavně u CS2, u ostatních her jsem zatím nic podobného neregistroval.
Když například hraju mapu pouze s botama apod. "tréninkové" mapy, vše je v naprostém pořádku, ovšem jakmile hraju Premier/Competive, obraz je jak kdyby v určitých částech blurry, a u crosshairu si všímám opravdu velkého ghostingu. Vůbec nevím, kde by mohl být problém a jsem z toho poměrně znepokojen, jelikož jsem měl za to, že s tímto monitorem už žádné problémy nebudou. Nicméně jak říkám, problém je jen a pouze při hraní kompetu online v CS.

Děkuji moc za jakoukoliv radu či pomoc.
Natural
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Monitor Ghosting problém.

Příspěvek od Natural »

V nastavení je nějaká možnost předpovídání další akce, tak jestli to není náhodou ono. Taky bych zkontroloval jestli funguje vrr a jestli nemáš zapnutý dlss.
Pan Leguan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pan Leguan »

Natural píše: pát 27. pro 2024, 17:05 V nastavení je nějaká možnost předpovídání další akce, tak jestli to není náhodou ono. Taky bych zkontroloval jestli funguje vrr a jestli nemáš zapnutý dlss.
To předpovídání další akce jsem nikde nenašel :( . vrr by mělo být v pohodě, to bych i čekal, že by bylo víc sekané a trhat, ovšem obraz je plynulý.
A co se dlss týče, mám radeon rx6600..

Ale moc díky i tak za snahu :)
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Zkusil bych vypnout AFMF ale je divný, že o je vidět jen v online.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“