Liquid Freezer III 420 - na radátoru se točí jenom prostředí FAN

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Zamčeno
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Liquid Freezer III 420 - na radátoru se točí jenom prostředí FAN

Příspěvek od fmx rider »

Byl jsem teď kamarádovi instalovat ARCTIC Liquid Freezer III 420 a po zapnutí PC se na radiátoru točí jenom prostředí FAN a deska hlásí CPU fan speed detection error. Provizorně jsem dal ignorování CPU FAN, ať se aspoň dostane do windows.

Setkal se s tím už někdo?

Jinak deska ROG STRIX B650E-F GAMING a je to zapojené přes ten konektor kdy se ovládá zvlášť rychlost pumpy, fanů a vrm fanu. Sám mám stejnou desku, chladič (360) a taky zapojení přes tři konektory a jede mi to perfektně.

Co jsem zkoušel hledat, tak je to na reklamaci. Kterou možnost potom zvolit? Vrátit ve 14d do mironetu, reklamace v mironetu, nebo reklamace přímo u Arcticu?
Díky

Vyreseno - nakonec user chyba. Radiator jsme davali na vrch skrine a museli improvizovat s uchycenim. Vepredu a vzadu jsme pod radiator nalepili tenkou pasku co se dava do oken jako tesneni a ta paska stacila k zablokovani krajnich ventilatoru. Ani jednoho nas to pritom nenapadlo, ale kamos si toho pak doma pozdej vsiml, takze nakonec vsechno dobre. Paska se da jenom na rohy radiatoru, aby nezasahovala do fanu.

//Th - promaz a protože vyřešeno tak LOCK v zájmu všech diskutujících :sigh:
Zamčeno

Zpět na „Voda“