Treba alphacool dela na 5070 az 5090 karty uz bloky.
https://www.alphacool.com/en/news/new-r ... 090-cooler
Moderátoři: Walker1134, Wilik
Treba alphacool dela na 5070 az 5090 karty uz bloky.
Porad me to dava vetsi smysl, nez prodavat novou grafiku ze starym zdrojem z druhe svetove.StepanPepan píše: ↑ned 30. bře 2025, 16:43 Mně dává dobrý smysl chladit vodou 300W 5070Ti stejně jako 360W 5080.
No tak to mi vobec nejde
Jak pises presne ten command na flashovani?blekota je boss píše: ↑pon 31. bře 2025, 12:20 zkoušel sem flash z WF na GAMING a nvflash hází chybu: PCI subsystem ID mismatch
ID GAMING biosu je 1458.4181 a moje karta má 1458.4183
takže ty karty nejsou úplně stejný?
jinak jedu +400 core a +3000 paměť a občas kartu škrtí powerlimit, tak bych ho rád potlačil
V klidu, to se jenom tak neposere. To odemykani flash EEPROM bys nemusel potrebovat, vsak zkus a uvidis.blekota je boss píše: ↑pon 31. bře 2025, 21:02 Mám záložní GPU i ta karta má dva biosy, tak snad by to mělo být ok, ale docela jsi mě znejistěl![]()
Zajímavé, já nemám žádný, také jsem neměl žádný s Gaming OC. Na Alze si nějaký Slovák stěžuje na strašlivý coil whine u Gaming OC, nejsi to ty?
Nie, ja mam model WINDFORCE. Problém zo zdrojom ? skrz že je moc old ? resp. ako to mysliš ?StepanPepan píše: ↑pon 31. bře 2025, 22:14Zajímavé, já nemám žádný, také jsem neměl žádný s Gaming OC. Na Alze si nějaký Slovák stěžuje na strašlivý coil whine u Gaming OC, nejsi to ty?
Pravděpodobně máš problém se zdrojem.
Aj moja Gaming OC Gigabytka zo Smarty mala relativne pocutelny CW. Aorus Master ho nema absolutne, takze problem so zdrojom to nebol.StepanPepan píše: ↑pon 31. bře 2025, 22:14Zajímavé, já nemám žádný, také jsem neměl žádný s Gaming OC. Na Alze si nějaký Slovák stěžuje na strašlivý coil whine u Gaming OC, nejsi to ty?
Pravděpodobně máš problém se zdrojem.
No tak toto netuším ako si spravil. Mne to vždy po “apply” vyskoči.