Alphacool Extreme

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
TShark
Nováček
Nováček

Alphacool Extreme

Příspěvek od TShark »

Ahojte prosím vás mám jednu otázku mám toto AIO alphacool extreme a zháňam do neho novú pumpu originál je tam VP755 V3 (stále maká v PC) ale tú nemôžem nikde zohnať a dočítal som sa vraj Alphacool Apex je jeho nástupca lenže neviem či mi tam bude pasovať. nemáte s tým niekto skúsenosť? ďakujem :)
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Alphacool Extreme

Příspěvek od MaWa »

Bude tam pasovat jakákoliv D5 nebo kopie. Tedy i Apex.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
TShark
Nováček
Nováček

Příspěvek od TShark »

Super dakujem za info :)
wedwalker
Nováček
Nováček

Příspěvek od wedwalker »

TShark píše: stř 19. črc 2023, 10:14 Ahojte prosím vás mám jednu otázku mám toto AIO alphacool extreme a zháňam do neho novú pumpu originál je tam VP755 V3 (stále maká v Geometry Dash) ale tú nemôžem nikde zohnať a dočítal som sa vraj Alphacool Apex je jeho nástupca lenže neviem či mi tam bude pasovať. nemáte s tým niekto skúsenosť? ďakujem :)
Alphacool Apex perfektne sedí.
TShark
Nováček
Nováček

Příspěvek od TShark »

super keď odíde pumpa tak skúsim apex , ďakujem za radu
ericc6464
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ericc6464 »

Apex boli odjakziva smejdy ktore casto odchadzali ... Ja by som sa jej vyhol a kupil nieco ine.
Delid CPU --- AM5 / 1700
MB: Asus ROG CROSSHAIR X670E GENE CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D RAM: G.SKILL 32GB 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB VGA: Asus ROG Astral GeForce RTX 5090 32GB GDDR7 OC SSD: Kingston KC3000 1TB PSU: Seasonic Prime TX-1600 Noctua Edition CASE: Streacom BC1 Black LCD: 32" ASUS ROG Swift PG32UCDM KEYBOARD / MOUSE / PAD: Logitech MX Keys + Logitech G305 + A4tech X7 SOUND: Creative Gigaworks T20 II + Bang & Olufsen Beoplay H95
COOLING → CPU: Alphacool Core 1 Silver + TG AMD Mycro Direct-Die Pro RGB V1 VGA: ??? RAM: IceManCooler Nickel / Black Block + Heatsink RADIATOR: TECO TK 2000 Chiller PUMP: 3x D5 TUBING: EK 16/12 FITTING: Barrow 16/10 + Koolance QD3 FANS: 10x ARCTIC P12 PWM PST CONTROLLER: Aquacomputer OCTO FLOW SENSOR: Aquacomputer High Flow LT FILTER: Alphacool ES Big Inline
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

Hele s tím bych si troufal nesouhlasit. Ano, kdysi ta poruchovost nebyla slavná. Ale nyní, pokud od toho vyloženě neočekáváš 15 let životnost jako od průmyslové D5ky, tak ta pumpa je naprosto OK. Je to stejný jako DC-LT pumpy. Kdysi se to reklamovalo po krabicích. Teď už je nějaká reklamace dost výjimka...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Odpovědět

Zpět na „Voda“