Všichni: Souhlasím že s těmi bugy je to oser, s nějakou tehdejší-up-to-date konfigurací, na které to tehdy sotva běželo. Bohužel s novým, zánovním pc.. je to ještě víc tristní. Navíc jak člověk zjistí, tak má hra jiný konec za každou frakci, a já jsem si nedovedl dlouho představit to jen hrát, natož do-hrát. A teď bych zkusil i ty ostatní frakce. Pokud mám polovinu loading screenů výtuh, pak alt+tabuju a z toho je tak jedna pětina rozhozené rozlišení => nucený restart hry, tak si taky moc nezahraju, ale aspoň trochu.
ad obtížnost, nepřátele taky levelují (nebo to tak bývalo u bethesdy), nikdo vás nenutí použít heavy incinerator nebo alien blaster, spousta zbraní je zajímavých v realtime, nemusí se jít nutně do VATS režimu. loadingy všude nejsou na překážku, kdyby trvaly těch 10s-20s, což většinou jde s tím alt+tabem

já hraju bez power armor, jen je sbírám, ale vůbec nepoužívám
+ co se týče kraftování, hráč může úplně vynechat, stejně tak stavění základen
Allowed: tak to se pleteš.. debris není v nastavení hry, ale v menu před spuštěním (advanced), je a byl tam vždycky. Mám aktuální steam verzi. Možná po aplikaci těch neofiko patchů je nastavení schované (EDIT: potvrzuji), nebo někde jinde. /// Stejně jako ten loading bug tam pořád je. Zkoušel jsem po aktualizaci a stejné je to nyní.
EDIT: povedlo se instalovat, F4SE, F4SE knihovny, HighFPSPhysics
HighFPSPhysicsFix.ini vsync=> vypnuto
ovladače Nvidia vsync => vypnuto
fps ve hře 60 => 240
spotřeba 60w => 240w (gpu)
větráky gpu ticho => 75-100% kvílení bánší
(engine je po úpravě jak na speedu, companion dog tam běhá jako pominutý, .. tohle nebude ono, snad najít nějaký kompromis) nebo vše nechám a vrátím tam vsync 60fps cap
.. ještě jsem chtěl přidat video.. ale ... to bych se opakoval.