Fallout 4
Moderátor: Baneshee
- Jey
- Středně pokročilý

Re: Fallout 4
Jo, ta hra je super a místy "pain in the arse", prostě klasická Bethseda. Určitě mám sejv na to hrát za institut. Ale už netuším, jestli budu moct nějak hrát za (často) bugnuté bratrstvo. V těch zbraních se moc nevyznám, ale Fat Man mám od začátku nasbíráno 20 ammo, Missile Launcher taky, a to jsem je použil tak 2x-3x za hru, tak nakonec to asi někde prubnu
. Jo Tesla Cannon jsem měl i Deliverer, ale líbil se mi efekt, "uhořte v plameni" a Heavy Capacity Heavy Napalmer. Pak občas Gaus Rifle, nebo Alien Blaster, a někdy Gauss rifle, Plasma rifle, občas. Mody jsem nedělal.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- CyberDeath
- Začátečník

Mě na konci zbylo asi 10 nábojů do fatmana a 50 předělaných na fatnuke.
Ps výroba a modovani je důležite... Už jen pro to že za to dostáváš expy... Tzn po každém "raidu" první ke stolum uvařit všechny drogy/jidly otd... Sou to bonus expy
... A pak maj ty věci i lepší prodejní hodnotu. Sem měl na konci snad 10tisic zatek.... A na sobe jen rare a na workbenchi vylepšené věci.
Ps výroba a modovani je důležite... Už jen pro to že za to dostáváš expy... Tzn po každém "raidu" první ke stolum uvařit všechny drogy/jidly otd... Sou to bonus expy
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
- Jey
- Středně pokročilý

Zátek mám asi 35.000 ani nevím za co, sbíral jsem všechny předměty
a v inventáři mám okolo 12.000 liber nákladu, co neprodávám (zbraně, gear). A opravdu jsem nic nekraftil kromě povinných pár věcí na základny Minutemenů a toho teleporteru. I stimpaky jsem měl jen, co se dalo nalézt ve hře, možná nějaké přikoupil, (do)hrál jsem stabilně se 100ks v inventáři.
Teď hraju (ending) inkognito v Institutu, a rozhoduju se, jestli s nima budu, nebo je sejmem kterou frakcí (Bratrstvo/Railroad). Za Minutemeny to bylo asi nejtěžší, od boku hádám..
Teď hraju (ending) inkognito v Institutu, a rozhoduju se, jestli s nima budu, nebo je sejmem kterou frakcí (Bratrstvo/Railroad). Za Minutemeny to bylo asi nejtěžší, od boku hádám..
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).