Baldur's Gate III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Re: Baldur's Gate III

Příspěvek od CyberDeath »

:thumbsup: :-D

Hej jak sem psal dřive , uplně stejný pohled :-D .... Loot a invetář hrůza , přirom tuny výbavy k nićemu protože je pro každou postavu pár dobrých kousků ve výsledku vyměníš výbavu cca 3x-4x za hru :-D ......
Nutno namodovat aby si se zbavil a dal se rozumne zpracovat odpad... , kdyby v truhlach byly jen goldy a spešl výbava bylo by to 1000x zábavnější a snesitelné.

A to nesnesitelně titěrné UI a inventář designovany masochistou je kapitola sama pro sebe.

Ja celou hru dohral v kombinaci Já dragon tank (s obouruční zbraní a vysokou dolonosti), astarion (wampire thief zloděj s brutalnim dmg s dvěma kratkými zbraněmi) a wyll (jako long range hevy area dmg) a měnil jsem jen healera kdy sem začínal s Shadowheart (celkově ale slaba) , pak chvili měl Halsinga/Jaheiru (halsing jako healer + long range spell dmg a jahreia jako a končil jsem zase se Shadowheart.

Kamera mě srala celou hru ... přiběh tak do poloviny 3aktu super -> Jedina věc co mě u hry držela. Konec odflakli.

Designe "pod levelu" hrozny -> ty pasti bylo maso . A vylepšil to až víceméňe konec hry kdy sem všechny co jsem mohl předělal na polo mozkožrouty a mohl létat :-D

Házení kostkou , quick save před každým rozhovorem , nikdy nevíš kdy ti tam jebne hod kostkou který i přes bonus jak kráva hodiš epic fail a dojebeš si celý daný postup.
Chabu D&D ale zde mě ta kostka srala celou hru :-D
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Baldur's Gate III

Příspěvek od Paul »

Celé jsem to ještě nečetl, ale kameru za mě řešil third person mod, odehrál jsem to s ním celý a imho to je mnohem lepší způsob hraní. Jen nechápu tu demenci že to nikdy Larian nezaimplementoval oficiálně.
Jinak osobně bych tomu (slabou) devítku dal, to množství možností je místy dost crazy, je to solidně napsaný a bez filleru, souboje mě bavily. Ale zároveň to nepovažuju za klasiku, po dohrání žádná chuť se k tomu vracet. Takže jsem dodnes neviděl ten rozšířenej závěr.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“