Hej jak sem psal dřive , uplně stejný pohled
Nutno namodovat aby si se zbavil a dal se rozumne zpracovat odpad... , kdyby v truhlach byly jen goldy a spešl výbava bylo by to 1000x zábavnější a snesitelné.
A to nesnesitelně titěrné UI a inventář designovany masochistou je kapitola sama pro sebe.
Ja celou hru dohral v kombinaci Já dragon tank (s obouruční zbraní a vysokou dolonosti), astarion (wampire thief zloděj s brutalnim dmg s dvěma kratkými zbraněmi) a wyll (jako long range hevy area dmg) a měnil jsem jen healera kdy sem začínal s Shadowheart (celkově ale slaba) , pak chvili měl Halsinga/Jaheiru (halsing jako healer + long range spell dmg a jahreia jako a končil jsem zase se Shadowheart.
Kamera mě srala celou hru ... přiběh tak do poloviny 3aktu super -> Jedina věc co mě u hry držela. Konec odflakli.
Designe "pod levelu" hrozny -> ty pasti bylo maso . A vylepšil to až víceméňe konec hry kdy sem všechny co jsem mohl předělal na polo mozkožrouty a mohl létat
Házení kostkou , quick save před každým rozhovorem , nikdy nevíš kdy ti tam jebne hod kostkou který i přes bonus jak kráva hodiš epic fail a dojebeš si celý daný postup.
Chabu D&D ale zde mě ta kostka srala celou hru