Krteq píše:PunkBuster si s ATT nerozumí kvůli OSD enginu, který považuje za gamehack.
Řešením je buď v ATT natvrdo vypnout OSD support (Toos&Options -> OnScreen Display... -> odškrtnout položku "Enable OnScreen Display") nebo si pro CoD4 a jiné online multiplayer hry s PB vytvořit Game Profily, kde zaškrtnete volbu "Disable OSD Support".
...
tak jsem si stáhnul poslední ati tray tool ke své nové HD4850 a když jsem nastavil větrák na ruční řízení a dal apply tak se totálně rozjel obraz a po chvíli PC zamrzlo i po následném restartu pořád artefakty.
Už sem byl podělanej že budu muset reklamovat a pak sem si všim že se obraz rozjede až když se načtou ati ovladače nebo ati tray tool. Tak sem oboje odstranil z po spuštění a naštěstí to jede... ale nesmim pustit catalyst control center jinak se zase obraz rozjede. Asi budu muset přeinstalovat ovladače. Sem si teda pěkně nasral do bot....
Windows XP XP3, ati tray tool BETA 1.6.9.1369, catalyst 8.10
Sheep-Master píše:...Už sem byl podělanej že budu muset reklamovat a pak sem si všim že se obraz rozjede až když se načtou ati ovladače nebo ati tray tool. Tak sem oboje odstranil z po spuštění a naštěstí to jede... ale nesmim pustit catalyst control center jinak se zase obraz rozjede...
Už jsem to tu jednou psal...
Krteq píše: ATT i CCC přistupují k ovladačům přes registry a občas může docházet ke konfliktům...
Hmmm... jediný co mě napadá je, že v registrech zůstaly zapsaný ty hodnoty co způsobují konflikty. Zkus kompletně odinstalovat drivery i ATT a pročistit registry.
Další alternativa pro zprovoznění ATT pod Windows Vista x64 - ATT Vista 64 loader
Cheerpipe píše:Hi, first of all, sorry by my bad english XD.
My loader allow ATT to run in Vista 64, i think this is the safests way because it dont allow any unsigned driver to be loaded, only the ATT one. The loader dont enable testgisning, dont instal anything, it only use old atsiv method and binaries to load ATT driver in run-time.
pensilvania píše:
so touto verzi mi nejde spustit Dead Space,mam winxp sp3 a ati 4870.
me zase zlobi Lost Planet s OSD FPS ... nastesti to neni problem vypnout jen pro tuhle hru v profilech. Ale nez sem prisel na to proc mi to po nahodny dobe samo pada
Zdravim, marně se tu už asi skoro hodinu trápím s tím, abych v ATT (1.6.9.1374 beta) nalezl položku Image Scaling (nebo Aspect Scaling, teď ani přesně nevim), prostě jsem si chtěl zahrát AoE2 a chci mít opravdu 1280x1024 a okolo černo, nikoliv 1280x1024 roztažený na 1680x1050. Viděl jsem i pár screenu kde to nastavovali v sekci Display Properties ale prostě jsem to u sebe nenašel.
Díky předem.
Jedná se o ten R1950GT z podpisu (256bit/512MB GDDR3 PCIe)
Jestli si to dobre pamatuju, tak display properties jsou od nejaky verze ATT defaultne vypnuty a zapnout se snad daji v .ini ale i kdyz jsem to zkousel ve verzi ktera je mela, tak se mi to image scaling zprovoznit nepovedlo. Zkus to teda v .ini povolit, nebo zkus starsi verzi, ale v CCC by to melo jit urcite.
mam problem s ati tray tools a a pro evo soccer 09.nespustim pes09 pokud je att spustene.Stava se to pouze pokud mam nainstalovany kitserver,gac patch nebo podobny patch ktery se vaze primo na spousteci soubor.Hra se proste vubec nespusti ani do menu.
Vypni OSD support (Toos&Options -> OnScreen Display... -> odškrtnout položku "Enable OnScreen Display") nebo si pro PES09 vytvoř Game Profile, kde zaškrtneš volbu "Disable OSD Support".