A jak jsem cetl tu novou verzi (3.2) kde Kato jeste zvysil megaloady z 2000 na 3000 procent, tak mam pocit, ze uz to tentokrat posr... totalne, nemyslite?
Diablo 1 + 2 + datadisky
Moderátor: Baneshee
- D_a_v_i_d
- Nováček

-
Jak daleko jste se kdo dostal v Zy-El? A za koho? Ja to hral za amazonku a na levlu cca 800 me to docela huste prestalo bavit... Zbastlitl jsem si prsten asi s 5000pct extra gold atd... a byla to uz pekna nuda...
A jak jsem cetl tu novou verzi (3.2) kde Kato jeste zvysil megaloady z 2000 na 3000 procent, tak mam pocit, ze uz to tentokrat posr... totalne, nemyslite?
- Mican
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- drak
- Začátečník

S Amazonkou asi lvl. 1500 - pak už mě to taky přestalo bavit.Ancestral Recall jsem taky hrál, ale už mě taky nebaví.V téhle chvíli jedu 1.10 beta patch - je to hustší, než 1.09d.Už aby byla 1.10 oficial anebo Diablo 3
.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- Vodnik
- Začátečník

-
- drak
- Začátečník

Bohužel připojení nemámVodnik píše:Zy-El je vynikající, doporučuju se připojit na United Realms a hrát tam.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak a je to tu. Peklo naozaj zamrzlo (aspon podla stranky blizzardu) a svetlo sveta uzrel patch 1.10... Som zvedavy, ako nakoniec dopadol. Zoznam oprav a uprav je celkom slusne citanie. Ostava verit, ze to bude krok vpred a nie bolestivy pad na hubu 
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník

-
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já si myslel, že lagy, padání hry apod. má právě tento patch taky odstranit!!Vodnik píše:Hraju to na Bnetu ode dne vydání, zatím žádné nadšení, hlavně z lagů, padání her a podobně, což na singlu nevadí. Potvory jsou trochu tužší, změna skilů u buildů co jsem hrál minimální (werevolf, traperka, pala-fanatik, FO/TS sorcka)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Vodnik
- Začátečník

-
Před 1.10 bylo lagů a padání minimálně, protože už to skoro nikdo nehrál. Prvních 14 dní to byl na Bnetu konec světa, protože hráli všichni, teď už se to zase vrací do normálu, protože všichni zjišťují, že 1.10 je pěkný zmetek, který toho moc nepřináší. A přestali zase hrát. Náš klan má 22 členů, z toho 1.10 začalo hrát asi 15 a teď už hraje s bídou 8-9 lidí.
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem o víkendu vyzkoušel Zy-El 3.0. Docela nás s kámošem překvapilo, že nás zabil první zombík!!! A když jsme to konečně do dlouhé době umlátili s nadějí na spousty exp, přišlo druhé překvapení! Každý jsme dostali po 8!!!! To snad neni možný, je to pěkně těžký. Sice si už začínám zvykat, ale stejně!!
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
tezky je to hlavne zezacatku nez dostanes prvni lepsi zbran (uz jsme vymysleli strategii jak na to
) a pak najednou se ti otevre tolik moznosti ze nebudes ani stacit divit....ZY-EL me bavil dlouho dobu troufam si i rict ze dyl nez klasicke diablo2......celkem povedenej mod....
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hraju za Sorcku, neporadí mi někdo kam dávat Skill pointy??? Je to stejný jako v D2 LOD, po jednom do nižších a pak maxovat??? Protože jsem na 25. mam 40 volných bodů a ty "maxovací" kouzla jsou dostupný až od 55 ůrovně!!!
P.S. Taky jsme pěkne dostávali na prdel, ale pak jsme si najmuli ty ženský s lukem - mrazící!!! Paráda jsou silnější, než já.
P.S. Taky jsme pěkne dostávali na prdel, ale pak jsme si najmuli ty ženský s lukem - mrazící!!! Paráda jsou silnější, než já.
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
jo ZY-EL je prekopanej a co platilo v klasickym ted uz neplati... u sorceressky davej do lighthiningu to co ubira 25% zivota (ted si nemuzu vzpomenout na nazev) = do toho aspon 30 bodu.(max je 100) vsak uvidis zda je jeste potreba nebo uz staci..a pak standartne frozen orb, glacial spike, firewall.....s timto si vystacis na vsechno......
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ji chtěl přesně rozjet. max Frozen orb + cold mastery, max FireWall + fire mastery. Zbytek po jednom bodu + 1 Warmt (nebo jak se jmenuje to doplnování many) a 1 bod na to co ubírá 25%! Taky nevím jak se to jmenuje
. A co Assasin(ka)?? Tam se používá jaká strategie?? Podobně jako v LOD?? Max tiger, nějaký mastery + burst. Max Phoenix strike atd...??????
- Vodnik
- Začátečník

-
V Zy-Elu je to celkem jedno, protože dřív nebo později máš stejně body na maxování čehokoliv. Tak do levelu 150-200 platí pravidla pro klasické buildy, pak už se to dává do všeho. U sorcek se hodně hraje na kombinaci FO/Glacial Spike+Hydra s doplňkovými body ve Static Field. Dotáhnul jsem třeba Hydra sorcku na dmg cap - každou ranou dávala 81k damage, měl jsem tuším +110 fire skill
A stejně se v Insane levelech každou chvíli sbírala ze země po kouskách
A stejně se v Insane levelech každou chvíli sbírala ze země po kouskách
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Vodnik
- Začátečník

-
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník

-
To je těžko říct - Hydra má damage cap (87k), FW ne, takže s ním můžeš dělat o hodně větší dmg - někde jsem četl o člověku, který vyhnal FW na celkovou dmg přes 2M za jednou zakouzlení. Zase se s FW špatně míří, potvory ti z něj utíkají,... S hydrama se hraje dobře, akorát v Insane to jde trochu pomaleji.
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No právě! Proto vyzkoušim tu Hydru. FireWall má sice dobrý dmg, ale blbě se míří! Škoda, že se v něm potvory "nerochnaj"
Ještě dotaz, co to je INSANE??? To jsou ty přídavný lvl v Zy-El modu??
Ještě dotaz, co to je INSANE??? To jsou ty přídavný lvl v Zy-El modu??