Ja mam verziu s tym novsim Zalmanom teda VF830 a NWN 2 k nej bol. Myslim ze ku kazdej kde je na krabici mag z NWN 2 je NWN 2 a Gigabyte zatial ine asi este ani nerobila.rodier píše:nevite zda je jeste nekde k dostani ta puvodni verze s nwn2? nebo davaj nwn2 i k te stim jinym zalmanem? jak hodne je znat rozdil starej/novej chladic?
je ten gamers hud k necemu? daj se stim dosahnout naky lepsi hodnoty nebo je to jen marketing? vazne ji zvazuji do noveho PC.. ma fajn cenu, vetrani..
a taky jestli to o/c z tech 600/1800 je vubec znat..na rekneme 800/2000 ?
Ako je poznat ten rozdiel ti nepoviem ale je dost hlucny, musel som zapojit redukciu na 5V teraz je krasne tichy a teploty max nejak 67°C.
Gamer HUDom sa skutocne da zvysovat napatie, zacal mi ale blbnut, pri nabehu ked sa zapol OS a spustil sa gamerhud a pouzil svoje nastavenia mi zblbol obraz, (nie vzdy ale dost casto) a musel nasledovat reset a to i ked som mal default nastavenie.
S OC na 1,2V som sa dostal na 800MHz pre jadro a cely cas s tymto nastavenim bezal celu noc 3D mark 06 bez jedineho problemu, Crysis ale zmrzol po takych 15tich minutach hrania zhruba. Snazil som sa zmenit voltaz v biose no neuspesne, zial. OC urcite poznat je tak ako na takmer kazdej karte..