Tiez mi biju do oci a vadia niektore low res textury a niektore low poly objekty
Bioshock 2
Moderátor: Baneshee
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Bioshock 2
Pribeh vyzera byt zaujimavejsi ako v jednotke, obtiaznost paradoxne aj ked ste Big Daddy je tuhsia, ale chyba mi tu nejake to kuzlo jednotky, automaty pre nakup vybavy, hackovacia "minihra" posobi to namna tak stroho, rychle vhodenie do deja, jednotka bola podla mna asi lepsia.
Tiez mi biju do oci a vadia niektore low res textury a niektore low poly objekty
trubka ktora vyzera ako 6 uholnik, to uz tu hadam roky nema co robit.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Deyw
- Začátečník

no nevim..ja mam asi low res textury prez celou hru
protoze mi ta grafika prijde fakt divna..nevim..asi udelam par screenu 
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak šup do toho 
- Vlastik80
- Začátečník

-
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm hmm, tak jsem si "odmazal" 2 hodiny hry...
V jednom místě mi to vzalo všechny zbraně, nevím zda to byl učel, nebo to bylo nějaké Tonikum.. save mám jen ze začátku mise a autosave už je beze zbraní. Nevím zda záměr nebo bug
V jednom místě mi to vzalo všechny zbraně, nevím zda to byl učel, nebo to bylo nějaké Tonikum.. save mám jen ze začátku mise a autosave už je beze zbraní. Nevím zda záměr nebo bug
- Deyw
- Začátečník

jo..tak grafiku mame stejnou..sem si rikal...
tj hruza...nvm zatim zklamani...vsude stejny jako 1cka a jeste horsi..jinak pribeh je zase nekde jinde to jo,ale jinak nevim co si otom myslet..to mel byt spis datadisk..je to muj nazor...treba me to posadi jeste na prdel
mam 2h odehrany teprve takze uvidim 
- Vlastik80
- Začátečník

-
Možná pokud bude třetí díl tak už objekty nebudou hranaté, bude FSAA v nastavení hry, DirectX 11 atd.. Kdo ví... Tak či tak tuším Epic prohlásil, že nový Unreal Engine 4 nebude dříve než s další generací konzolí, stávající by to asi nezvládly... Takže se bude čekat na ně. 
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prej na začátku miseStill.Lord píše:...
V puvodním bioshocku si v jedný části musel naházet všechny zbraně do jednoho stroje a ten ti je pak po určeném kusu hry zase vrátil...nevim jak je to zde.
Btw stejnak se mi zdá že je hrozně málo nábojů... nekilluju jenom kverama, různě to kombim se s druhou rukou, ale stejnak. I když toho hafo nakoupim, za chvili mam prd.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
SpeedyGT: hraju to na Medium a mám nábojů přebytek, že je pak musím nechávat ležet na zemi (Elektrický šok, přiběhnu, dám zblízka headshot a už leží
)
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prave ze ja to mam na medium taky, ale tohle se mi v jedničce tolik nestavalo... a to sbiram vsechno kolem a i vsechno z jumpů atd.Still.Lord píše:...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Fenous
- Začátečník

-
Uz jste zkouseli MP? Ja zatim chvili a prislo mi to jako desnej chaos 
- Riku
- Začátečník

tak dvojka mě teda hodně chytla, stejně jako jednička
jediný co mě trošku mrzí že neni slyšet moc váš dupot daddyho (ale asi by to bylo otravný za chvíli) a že mě celkem lehce sundaj spliceři nato že jsem big daddy ze kterýho jsem měl v jedničce bobky a docela dal zabrat
hraju to na medium taky a nábojů mám přebytek zatim.. jinak nevíte jestli tam jde udělat taky takovej ten výpad s vrtákem jako v jedničce že se na vás big daddy rozeběhl a navrtal do zdi?
grafika se mi líbí, občas sice jsou někde dost fuj textury ale vypadá to pěkně a běží to taky dobře takže jsem spokojenej
grafika se mi líbí, občas sice jsou někde dost fuj textury ale vypadá to pěkně a běží to taky dobře takže jsem spokojenej
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Tak hraju dvě hodinky a zatím to je supr, jediná věc co mi vadí je že všechny zbraně sou hodně nepřesný takže nemůžu dávat headshoty na dálku ve stylu one shot = one kill ale musim sypat sešívaček vždycky půl zásobáku
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Použij na ně blesk, mezitím co se třepou, přileť blíž a dej jím kefuSpalovac_mrtvol píše:Tak hraju dvě hodinky a zatím to je supr, jediná věc co mi vadí je že všechny zbraně sou hodně nepřesný takže nemůžu dávat headshoty na dálku ve stylu one shot = one kill ale musim sypat sešívaček vždycky půl zásobáku
- Deyw
- Začátečník

jj tak to delam taky...ta sesivacka je na nic..ja je vrtam tim vrtakem
ale dochazi me porad do nej palivo xD jinak...dohral to zvas uz nekdo ?? abych vedel jak je to cca dlouhy 
- Fenous
- Začátečník

-
Vim, ze uz budu za stouru, ale vyhovuje vam FOV na sirokouhlem monitoru?
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
někde jsem četl že to človíček odehrál za 7 hodin nonstop.Deyw píše:jj tak to delam taky...ta sesivacka je na nic..ja je vrtam tim vrtakemale dochazi me porad do nej palivo xD jinak...dohral to zvas uz nekdo ?? abych vedel jak je to cca dlouhy
- marcelus
- Začátečník

-
Vcera som to zacal hrat.U mna trochu sklamanie.Graficky mi to pripada o trochu lepsie ako jednotka.ale hra ako taka ma zatial velmi nechytila.Toho zbierania je tam privela.Ked nie su lekarnicky na blizku tak je to o nervy doplnit zdravie.Potom dobehne chlapik s malym revolverom da mi 2 rany a som takmer mrtvy.Nepamatam sa ze by som v jednotke zlozil Daddyho revolverom na par ran
dufam ze to este prekvapi.Taka solidna hra zatial ale cakal som o nieco viac.Aspon ze to ide plynulo bez nejakych framedropov a lagov 
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Sešívačka je na nic do té doby než dostane vylepšení.. chodil jsem s ní dlouho, pak jsem to vyměnil za kolíkovač, s ním je větší legraceDeyw píše:jj tak to delam taky...ta sesivacka je na nic..ja je vrtam tim vrtakemale dochazi me porad do nej palivo xD jinak...dohral to zvas uz nekdo ?? abych vedel jak je to cca dlouhy
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Nejlepší je vždycky těžba Adama. Mii to připomíná takovou tu hru jak ste rozmístili obranný věže a pak tam šla po cestě armáda a ty věže jí museli zničit
)
Vždycky rozhodim jeden nebo dva turrety, nastražim okolo ty laserový hřebíky a pak už jen hodit sestru na zem a všechno to tam smažit ohýnkem a kosit rotačákem, to je jedinej plasmid kterej používam, protože s nim je největší sranda
Vždycky rozhodim jeden nebo dva turrety, nastražim okolo ty laserový hřebíky a pak už jen hodit sestru na zem a všechno to tam smažit ohýnkem a kosit rotačákem, to je jedinej plasmid kterej používam, protože s nim je největší sranda