Wolfenstein [new]

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Wolfenstein [new]

Příspěvek od sam_217 »

nevim proč tak negativní hodnocení, singl novýho wolfa patří k těm lepším, co odsuzuju a nazývám shitem je singl Call of Duty 2,4,5 debilnější singl má málokterá hra, tyhle hry jsou dobrý jen na jedno zahrání a multiplayer, jinak wolf je aspoň nápaditej, jako jede z nejlepších singlů má pak Far Cry 1 a oba Crysisy, ještě Stalker má napínavý příběh ale zdlouhavý, pak český Hidden and Dangerous 2, Return to Castle wolfenstein, na svojí dobu bomba - stále originální, a ašli by se možná další. Právě o novym Wolfu si myslim, že je to zase hra se singlem, který hned tak nějaká hra nemá, ikdyž bych ho udělal delší, bylo to dobrý...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

single jako takovy se mi ale libi... co zase ja odsuzuji je system "big boss", kterym je uzavirana kazda kapitola. to je vhodne tak akorat na toho sarious sama a ne na dustojne pokracovani wolfa. byt se jednotlivyma prvkama snazi rtcw priblizovat, tak v celkovem kontextu je to uplne jina hra.

co se mi moc libi, jsou videa. ty maji zmaknute perfektne.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

No, ale s tim "Big Boss" koncem přišel právě wolf, a má na to právo, to není žádná kopie serious sama, v RTCW to bylo právě unikátní, Boss1...Über Soldat...Heinrich....to bylo něco, a náseldovník RTCW by v tom podobně měl ve zlepšeném stavu pokračovat, což si myslím, že to udělali v tomhle dílu moc krátký, v RTCW bylo asi 26Misí a 3bossové, to ste hráli jednu misi (escape, přes village katakomby..church a boss) a mysleli ste si že je konec :-D, ale ono to jelo dál a takhle to bylo ještě 2x...super, tady jen potkáte pár snadno zničitelných robotů a nakonec šílence grosse..právě že ten singl má větší potenciál a proto mě baíví ho hrát klidně ještě jednou, ale měli to víc rozvést a udělat to delší, pak by to byla opravdová pecka.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Musím říct, že nový Wolf se prostě povedl. Hra mě baví a to hodně. Děkuji tvůrcům za tu menší volnost, upgrady či mnoho postav k pokecu, to je podle mě dobrá cesta, která hře přidá na zábavnosti. Čistě lineární záležitosti ve stylu cod mě už hodně lezou krkem. Scifi nadpřirozeno mi ve hře vůbec nevadí a hrátky s talismanem mají něco do sebe. Grafika je koukatelná a neurazí, akorát nevím proč, mi přijde že stínování je nějaké odfláknuté, to snad v doomu bylo lepší. Jsem čekal, že stromy budou vrhat dynamické stíny a ne statické černe skvrny, ale tyhle detaily jsou pro hratelnost samozřejmě vedlejší.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

me tedy moc nenadchnul. hratelnost nic moc, a rozhovory me u sagy wolfenstein moc nesedej. posledni dobou se skoro vsichni snazi udelat vse aspon trochu ve stylu RPG. to by ale u strilecek (z predeslych dilu... cistokrevnych...) byt nemelo :roll:
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Pamatuješ si na misi Village? s tim agentem jak ti tam kecá, pak pochoduješ kolem něco vystřílíš zalezeš ke druhýmu a tam sebereš tichej sten? Tak tomuhle je podobný celej novej wolf, ale konverzace vůbec nevaděj, naopak nahrazujou vždycky ty kecy v OSA,kdy zpočátku na plátně ukazujou ty pohlaváry a mezi nimi helgu wan bulow, kterou máš zabít a získat artefakt...tady v tomhle si to aspoň zažíváš mezi partizánama, řeknou ti vždycky něco zajímavýho--třeba jak generál zetta se divně chová, a furt se otáčí jako kdyby viděl to co druzí nevidí.. :-D a jak si o něm povídaj němci :-D navíc ty kecačky sou spíš ze začátku, pak už je to v normě. Jinak si myslim taky, že Ravensoft odvedl dobrou práci (narozdíl od endrantu, jelikož multiplayer je KATASTROFÁLNÍ!!!), a hra mě baví, ale uvítal bych ji delší.

durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

sam_217 píše:....-třeba jak generál zetta se divně chová, a furt se otáčí jako kdyby viděl to co druzí nevidí.. :-D a jak si o něm povídaj němci :-D ....
Ja to taky kvituji, rozhovory ve fps jsou zpestreni, ve Wolfovi si vypocuji konverzaci nacku za rohem a pote tam vlitnu a ratatatata :D
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Můj postup vypni mozek a běž selhal :lol:

Jsem v nějakém labu, předtím je filmeček, po jeho skončení je tam nějaká hrouda masa, která ničí všechno kolem a nějak mi nejde jí zabít. Zkoušel jsem i triky z toho medailonu, ale pořád nic. Nějaká nápověda ?
Goldnoob team proud member!
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

zapni si 1-- to vidění skrýší atd co uvidiš červeně je slabej bod/y potvory nebo okoli co mas znicit, sij to do nich jak divej :)
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já tam nic takovýho nevidím :(

Obrázek
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Hrouda masa... Sakra, nic mi to neříká... nebyl by screen? Už si to nějak nepamatuju :)
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Thellwin píše:Já tam nic takovýho nevidím :(

Obrázek
Protože tam nic takového není :D on myslel horší potvoru.

Je to velmi jednoduché, bejt tebou, zapnu mozek a čtu co máš za úkol :-D, pak na to přijdeš.

Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Ah .. musíš se schovat kousek za sloup a nalákat ho na ten sloup. Když do něj naběhne podruhý, tak spadne. Takhle se všema třema...

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Jo, přesně tak :lol:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ahá, no já čet, že mám zničit ten portál. Jenže nemůžu za to, že se ve hře, ve které jinak nejde skoro nic zničit, vyskytne místo, kde se něco zničit dá :)

Každopádně dík.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

jak skoro nic? bedny jdou zničit...a u úkolu typu "zničit portál" se dá očekávat podobná kulišárna..

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No bedny možná zničit jdou, ale jestli je tohle "interaktivní prostředí na úrovni" v roce 2009, tak to si fakt nejsem jistej :lol:

Co se týče portálu, tak do té doby se všechno ničilo střelením někam a najednou má někdo něco rozbíjet, to bych tedy opravdu nečekal.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

co bys cekal. na cem to vubec bezi? sice jsem to nezjistoval, ale velice silne mi to pripada jako "vyhnanej" doom 3 engine :oops:
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

id Tech 4

Tzn. Dooma 3, Quake 4, apod..

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To Flegy - já právě nečekám nic, ale hra mi občas připraví překvapení :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“