nefunkcne prihlasenie do diskuze na web magazinu (ne forum)
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunkcne prihlasenie do diskusii na pct
Bohužel se ukázalo, že pro ostrý provoz není Joomla vůbec stavěná, problémy jsou naprosto fatální, musel jsem tedy přijmout patřičnou dávku zodpovědnosti a v následujících dnech se tu objeví link na testovací verzi nového rozhraní, které bude PCT lépe vyhovovat.
Burn in hell.
- Aros
- Začátečník

To jste nějak rychle přehodnotili, ne?
A když mě z magazínu normálně smažeš, a přenese se tam ten login z fóra(o ten bych teda přijít nechtěl...) tak to pořád nejde?
A když mě z magazínu normálně smažeš, a přenese se tam ten login z fóra(o ten bych teda přijít nechtěl...) tak to pořád nejde?
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ve chvíli, kdy se to sype a není šance to opravit, protože se některé koncepty ukázaly jako nevyhovující, není nazbyt, čtenáře jistě nebaví, když se nám to sype. Prostě se nezadařilo, takže sázím systém na míru, o kterém budeme vědět, co přesně se v něm děje.
Dneska jsem musel v noci předělat celý systém okolo SEO URL, protože se systém ve středu rozhodl, že sem tam začne místo obsahu sázet 404.
Na magazínu nezůstal žádný starý login. Přihlašuješ se, doufám, údaji z fóra?
P.S.: Nepříjdeš, takovou moc nemám, takže se to nemůže stát ani omylem.
Dneska jsem musel v noci předělat celý systém okolo SEO URL, protože se systém ve středu rozhodl, že sem tam začne místo obsahu sázet 404.
Na magazínu nezůstal žádný starý login. Přihlašuješ se, doufám, údaji z fóra?
P.S.: Nepříjdeš, takovou moc nemám, takže se to nemůže stát ani omylem.
Burn in hell.
- Aros
- Začátečník

Samozřejmě že přihlašuji. A i kdyby ne, tak je to úplně jedno, protože ony byly naptosto identické(to se vlastně nesmí říkat - psss...). A nebyl by třeba toto ten problém?
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vyřešeno donastavením e-mailu v profilu účtu na fóru
Burn in hell.
- OmeGa
- Nováček

mam otazku, vraveli ste ze autologin checkbox je skryty, a defaultne zapnuty, takze ma automaticky na pct.cz prihlasi.
ale prd makovy, stale ma to odhlasuje, a musim rucke zaklikavat prihlasenie.. alebo je to zamer? inak autoprihlasovanie mi neslo ani na starej stranke..
prihlasi ma ale v pohode, v tom uz problem nie je.
ale prd makovy, stale ma to odhlasuje, a musim rucke zaklikavat prihlasenie.. alebo je to zamer? inak autoprihlasovanie mi neslo ani na starej stranke..
prihlasi ma ale v pohode, v tom uz problem nie je.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- OmeGa
- Nováček

protestujemTeuzz píše:Opraveno.
zavrel som firefox, co to spravi. otvoril som pct, a odhlaseny..
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, protoze se musis znova prihlasit a hlavne si vymazat cache, protoze to FF musi znova naloadovat javascript, ktery se o to stara.
Burn in hell.
- KapaCZ
- Začátečník

-
Rád bych psal do kometů pod příspěvky na hl stránce ale nejde se mi přihlásit tak to nák napravte THX!
- A2C
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Mám rovnaký problém, proste nejde prihlásiť sa a donedávna to ešte išlo, posledný príspevok som tam dával cca pred mesiacom, takže vtedy to ešte fungovalo
E8600, E8500 @ (6,243GHz), E8400 @ (5,823GHz), Core i7 920 D0 @ (4,66GHz)
Biostar T-Power I45, Asus Rampage Extreme, Gigabyte EP45-Extreme, Gigabyte EX58-UD5.
Super Pí 1M 7,875s
Biostar T-Power I45, Asus Rampage Extreme, Gigabyte EP45-Extreme, Gigabyte EX58-UD5.
Super Pí 1M 7,875s
- Ladin
- Začátečník

-
Taky se nomohu prihlasit, navic mi okno pro prihlaseni po par vterinach zmizi
Pred par mesici se mi i prihlasit podarilo, ted zas nic
HELP PLS
Pred par mesici se mi i prihlasit podarilo, ted zas nic
HELP PLS
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život. Čínské (výstižné) přísloví
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Bodejt by nezmizelo, kdyz z nej uhnes mysi, ma to dokonce v popisu prace.... a jinak si jdu udelat maly vylet do databaze, jestli tam neco najdu.
Burn in hell.
- Ladin
- Začátečník

-
No kazdopadne se proste nemuzu prihlasit. Okno bylo navic nestabilni pri zadavani hesla zmizlo
nekolikrat za sebou. Restartoval jsem prohlizec a okno je o.k. ale stale mi nefunguje prihlaseni.
nekolikrat za sebou. Restartoval jsem prohlizec a okno je o.k. ale stale mi nefunguje prihlaseni.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život. Čínské (výstižné) přísloví
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zitra v noci delame nejakou udrzbicku, pokud nepomuze, mrkneme na to individualne, prohlidl jsem DB a oba vypadate nezavadne... :/
Burn in hell.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zrovna ted nefunguje automaticke prihlaseni, kolonky jsou ovsem predvyplnene, zatrhnuti prihlaseni me automaticky nefunkcni, pri opetovnem nacteni fora zatrhnuti zmizi.
- Ladin
- Začátečník

-
A ja se porad nemuzu prihlasit 
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
stale nefunkcni!
- WhiteOwl
- Nováček

-
Take mi nejde prihlaseni na pctuning.cz (ani pctunig.tyden.cz) ... Ctel jsem poslat prispevek pod clanek, tak jsem se zaregistrovaln na foru, aktivoval a do fora se prihlasim v pohode... Ale kdyz se zkusim prihlasit na pctuning.cz (vpravo nahore) tak se sice aktualizuje stranka ale prihlaseny nejsem (nikde to nevidim a pod clanek prispivat nemuzu) ... Co je s tim? (zkousel jsem FF 3.012 a IE8)