Popripade mi mohol byt problem aj v samotnom systeme ..... ( ak pises ze to v tejto kombinacii chodilo... ) .... s internetu sa da dnes stiahnut ( aj nedobrovolne ) vela peknich veci....

Moderátor: Eddward
problem se projevuje i u nekterych desek s KT333 ktere sice maji delicku ale nemaji oficialne garantovany 166FSBWilik píše:Kravina to je... VIA KT400/A nemela zadne vseobecne zname problemy s kartami ATI... R9600 ma problemy s cipsetem KT600, je to zpusobene grafikami (resp. jejich vyrobci) a ne cipsetem, ktery tu byl driv nez ty grafiky...zombux píše:kravina to není, kombinace VIA KT400/600 a Radeon série 9600 není úplně bezproblémová. většinu potenciálních problémů řeší nastavení AGP na 4x a vypnutí fastwrites (tj de facto stejně nulová ztráta výkonu), málokdy se stane že to spolu nekamarádí.
Vykonove uz dnes KT400 pochopitelne nestiha, ale to je dane jejim 2,5 letym starim... jinak to byla po vsech strankach dobra volba.
on je to tim ze MSI se co se tyka nastaveni chipsetu drzi bud od VIE doporucene hodnoty nebo mirne optimalizovane proto. Proto si myslim ze sem s nimi nemel zadny problemy co se tyka kompaktibilitykotas píše:Já mám desku od MSI + Bartona 2500+@3200+ a VGA 9600XT už nějaký ten pátek (cca 1,5 roku) a je to dopohody, žídné problémy..
Z tohohle jsem pochopil, že máš na desce asi 4 banky, ale pokud máš PC3200, tak tam můžou být jen dvě???PC3200 maximum 2-banks only. PC2700 maximum 4-banks only.
Nikdy jsem nepřišel na to jak ho donutit takhle fungovat. Vždy jen na 333MHz. Nevíš náhodou co jak nastavit abych mohl paměti přepnout do 400MHz? Opravdu nevím o položce v tom biosu, která by nastavovala synchronizaci FSB:RAMEfineSS píše:1 bank = jeden slot..Pak se rozlisuji pameti single side a double side, tzn. cipy bud z jedne strany, nebo z obou.. Ja mel drive stejnou desku, a pamet mi jela normalne na 400MHz, i kdyz procak jel na 166MHz FSB.. Nesmis proste mit nastaveno FSB:RAM 1:1.. Pokud osadis RAMkama dva sloty, melo by porad jit nastavit DDR400..