Sony Ericsson T630

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Radši si zajeď do servisu, jistota je jistota...;) Nebo pokud je telefon ještě v záruce tak v obchodě to pošlou do servisu a za pár dnů to přijde s novým firmwarem. :)
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Takže :) Za drobné (výrazné) pomoci jsem to zprovoznil. Holt jsem byl nemehlo... vono to všechno krásně fachá, pouze sem to neuměl :oops: :lol:

Z uživatelskýho hlediska je teda mnohem lepší MOBILedit! než FMA. Umí prakticky to samý, a je mnohem jednodušší.

To DAveDOG: jediný na co bych si chtěl nechat FMA je ovládání PC přes mobil. Docela bych ocenil, pomoct jak na to, i s vépomocí jsme ani nic tomu podobnýho nikde nenašli :?

BT EPOX ruleez, i am lama ;o)
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Adamsquare píše:Takže :) Za drobné (výrazné) pomoci jsem to zprovoznil. Holt jsem byl nemehlo... vono to všechno krásně fachá, pouze sem to neuměl :oops: :lol:

Z uživatelskýho hlediska je teda mnohem lepší MOBILedit! než FMA. Umí prakticky to samý, a je mnohem jednodušší.

To DAveDOG: jediný na co bych si chtěl nechat FMA je ovládání PC přes mobil. Docela bych ocenil, pomoct jak na to, i s vépomocí jsme ani nic tomu podobnýho nikde nenašli :?

BT EPOX ruleez, i am lama ;o)
Zapneš bt na mobilu:
Ve FMA nastavíš: Tools - Options - Script - Browse a ve FMA adresáři najdeš soubor fma-scripting-framework.vbs.
Dáš otevřít.
Potom se pomocí fma připojíš k mobilu a na displeyi by se ti mělo objevit FMA_Loaded.
Nabídku pak najdeš v mobilu Menu - Připojitelnost - Příslušenství - FMA
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem pokročil o kousek dál, ale zase jsem se zasek :oops:
Všechno jsem dle rad udělal, ale žádný FMA_loaded se mi na displeji neobjeví a položka Příslušenství je v mobilu zašedlá. :(

Jinak už se začínám konečně ve FMA orientovat, zaujalo mě, že FMA měří teplotu baterie i celýho přístroje. Nešlo to nějakou aplikací převést do telefonu? Nezkoušel to někdo? Sice to má asi 5minutový zpoždění ale i tak by to byl slušnej kapesní teploměr :)
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
outlier
Začátečník
Začátečník

Zvuk po prijeti SMS u Sony Ericsson

Příspěvek od outlier »

Ahoj, kupuju novej mobil, uz jsem byl skoro rozhodnuty pro SE T630 nebo K500i, ale pak jsem zjistil, ze se neda vymenit zvuk pro doruceni SMS. To mi prijde jako dost proble, chodi mi na mobil upozorneni o dorucenych emailech, takze preferuju kratky zvuk (treba jedine pipnuti). Muze mi nekdo ten zvuk popsat pripadne dat odkaz na stranku, kde se da prehrat?
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Neni moc vyraznej... Vic ti to nepopisu, moh bych to zkusit nahrat...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

je tam 6 upozorneni pro doruceni SMS, jeden tichej a jedno pipnuti, snad si vyberes
myslim u T630
....ze by to byl MELOUN
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Lord píše:je tam 6 upozorneni pro doruceni SMS, jeden tichej a jedno pipnuti, snad si vyberes
myslim u T630
Aha, ja mam zkusenosti jenom s T610... A tenhle zvuk na SMSku maj oba kamosi co to maj... Takze tam jinej imho neni...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
outlier
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od outlier »

ja jsem dneska videl K500i, tam je asi 6 ruznejch zvuku na vyber, ale slysel jsem ze u 630 je to natvrdo... kazdopadne ani do jednoho si nemuzes nahrat vlastni, certvi proc
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Potvrzuji Lorda. Ale fakt je ten, že by mohli bejt trochu různorodější. Jsou tak nějak všechny stejný...
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

T630 - měření teploty

Neví někdo kde bych sehnal software, kterej by v telefonu aktivoval teplotní čidlo v baterii? Když připojim mobil k počítači přes bluetooth tak to FMA,MobilEdit umí . Potřeboval bych aby to uměl samotnej mobil...
Každá rada dobrá :wink:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: T630 - měření teploty

Příspěvek od SleepY.664 »

Tak tohle asi nepůjde (asi určitě).
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

baterie maj teplotní čidlo? :shock:
to mě zajímá
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

2Sleepy.664 - Proč by to nemělo jít? :?

2GR8 Vivec - nevim jestli maj teplotní čidlo, ale software v počítači umí měřit teplotu baterie v mobilu.

viz FMA:
Obrázek
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

V talefonu by to asi spis slo kdyby mel Symbian, nemyslim si ze Java tohle dokaze :(
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Adamsquare píše:2Sleepy.664 - Proč by to nemělo jít? :?
Java je v tomhle směru dost omezená :(

///EDITED: Jo, jinak to čidlo tam bude nejspíš kvůli nabíjení, aby nebouchla baterka...
el_Barto
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od el_Barto »

na Siemensu M65 lze ta taplota vycist v servisnim menu.... dokonce tam ty teploty jsou 2 ;)
AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: Leadtek Winfast A360 - FX5700 non OC (zatím) ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm FAN ::: kulate ATA kabely ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex ( FOTOS WILL BE SOON ) ::: 3DMark2001SE: 12332b. NON OC ::: 3DMark2003: 3237b. NON OC
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Sleepy.664 píše:
Adamsquare píše:2Sleepy.664 - Proč by to nemělo jít? :?
Java je v tomhle směru dost omezená :(

///EDITED: Jo, jinak to čidlo tam bude nejspíš kvůli nabíjení, aby nebouchla baterka...
Jo kamos nabijel PDA vedle sveho noveho notebooku, ktery se da nouzove pouzit jako topeni a hodilo to prej zabavnou hlasku pres celej displej :) - V nabijeni nelze pokracovat a tak bude preruseno nebo neco na ten zpusob.
BTW: mozna ze by to slo najit i v servisnim menu toho SE T630, akorat si nepamatuju tu kombinaci pro vstup.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Obrázek
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Připojení přes Bluetooth

Příspěvek od D.U.K.E. »

Zdravím, k netu se připojuji přes mobil s GPRS a mobil notebookem mám spojený pomocí bluetooth. Spojení BT a můj NB má rychlost 115,2Kb\s, což je asi max pro toto spojení. To mě ale asi limituje i k připojení na net, protože mobil s GPRS class 10 musí mít přece víc než 14,4 KB\s. Proto se chci zeptat, jestli je připojení přes kabel nebo irda rychlejší než ten bluetooth. Mám SE T630. Díky za rady či názory.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Ja mam takovej pocit, ze to Bleutooth nelimituje, me se tadyta rychlost na GPRS zda docela v pohode, lepsi uz to bude asi jenom s EDGE. Jinak Bleutooth by mel bejt asi stejne rychlej jako kabel do seriovyho portu (adapter si vytvari virtualni COM), IrDa bych nezkousel je to nestabilni a navic pomaly (sice sou rychly s Mbitovou rychlosti ty ale nejsou v telefonech). Nejrychlejsi je asi urcite USB kabel, pres kterej se da telefon nekdy navic dobijet hmmm, ale to asi vis.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“