Problém studeňáku "definitivně" vyřešil a k dobru mu ještě připočtou výjezd HZS.zombux píše:tak se přiznejte, kdo je tu z Rožnova? https://www.cnews.cz/peceni-grafiky-roznov-hasici
Pečení :)
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis
- HafanPetr
- Mírně pokročilý
Re: Pečení :)
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
Proč by měl platit výjezd?
Jinak solidní shit, tu troubu bych asi vyhodil
Jinak solidní shit, tu troubu bych asi vyhodil
Ryzen 5800X3D || GB B450 GX || 32GB @ 3600Mhz cl16 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 288E2A + Philips 48OLED707.
- werygood
- Začátečník
Výjezd HZS se platí jen při likvidaci dopravních nehod (a to platí pojišťovna), nebo při úmyslném jednání... nemyslím si, že chtěl borec podpálit barák pečením grafikyHafanPetr píše: výjezd HZS.
- HafanPetr
- Mírně pokročilý
https://youtu.be/tWMAtKG0PR8?t=482werygood píše:Výjezd HZS se platí jen při likvidaci dopravních nehod (a to platí pojišťovna), nebo při úmyslném jednání... nemyslím si, že chtěl borec podpálit barák pečením grafikyHafanPetr píše: výjezd HZS.
- kure333
- Nováček
-
Pekl jsem 3x 8800GTX (tu stejnou) vždy na 200°C, ale ve staré troubě, tak to bylo takový -+. Objevovali se artefakty ve 3d, win mi najel vždycky v poho.
Dával jsem to dle obecných pravidel komplet odstrojenou, očištěnou, na kuličky alobalu pod díry od šroubků a kondíkama navrch.
Takhle jsem prodloužil výdrž asi o půl roku - po druhém pečení jsem nahrál standardní bios, kdy to vydrželo bez artefaktů zhruba stejně jak po prvním, ale po třetím to šlo už rychle a artefakty byly asi do 14 dnů zpátky.
Dával jsem to dle obecných pravidel komplet odstrojenou, očištěnou, na kuličky alobalu pod díry od šroubků a kondíkama navrch.
Takhle jsem prodloužil výdrž asi o půl roku - po druhém pečení jsem nahrál standardní bios, kdy to vydrželo bez artefaktů zhruba stejně jak po prvním, ale po třetím to šlo už rychle a artefakty byly asi do 14 dnů zpátky.
- MrBogy
- Nováček
-
Zdravím, na mojí R9 290 se začaly objevovat barevné artefakty. Vzhledem k situaci na trhu, jsem ochotný vyzkoušet cokoli Myslíte, že je lepší dát kartu do trouby, nebo použít fén?
Díky
Díky
- coyd
- Začátečník
Fen je ztrata casu, maximalne horkovzdusnou pistoli
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 27" AOC AG271QG 165Hz 2K G-Sync
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 27" AOC AG271QG 165Hz 2K G-Sync
- C1c1n
- Začátečník
-
Můžu ti čip prohřát na IR stanici
CPU - i7 8700k - GPU - 1080Ti - MB - Gigabyte GA Z370 HD3 - RAM - Kingston HyperX 2700Mhz CL15 - SSD - Kingston HyperX M.2 240G - DISK - WD Blue 1TB - Zdroj - EVGA Supernova 650 P2
- MrBogy
- Nováček
-
Myslel jsem horkovzdušnou pistol, špatně jsem se vyjádřil
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Horkovzduškou už jsem pár GPU oživil, udělat to na rovině, dlouho a rdši pomaleji nahřejvat, pak jsem ještě nechal minutu ležet na jádře těžkou minci a pak byla GPu živá. Chce to ale soustředit se fakt jen na GPU, nehřát nic jiného. Nápady jako trouba jsou naprostá šílenost většinou kondíky bouchnou dříve než máš vůbec šanci roztavit bezolovantej cín. Pokud máš možnost lepšího equipu jako ti nabízí C1c1n využij tu.
- Rostakd
- Nováček
Vždy sem pekl základní desky v troubě na 210 stupňů po dobu 8 minut, ale je to tak 50/50 někdy se to podaří někdy ne. Je fakt. že už jsem dlouho neexperimentoval.