Hitman Absolution
Moderátor: Baneshee
- Nerboard
- Začátečník

-
Re: Hitman Absolution
No to viem, ale unikatnych prevlekov je minimum a aj tak sa vzdy najdu npc cu maju rovnaky oblek a ked ta detekuju z 50m za 0,5sek a hned za dalsich 0,5 sek su uz suspicious a vedia o tebe vsetci tak to je celkom facepalm.
Tiez misia s 50 policajtami. Nieje sanca aby kazdy poznal kazdeho tak ako to ze ma odhali kazdy policajt za menej ako sekundu. Napad to je dobry ale zle implementovany.
Tiez misia s 50 policajtami. Nieje sanca aby kazdy poznal kazdeho tak ako to ze ma odhali kazdy policajt za menej ako sekundu. Napad to je dobry ale zle implementovany.
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jsou tam situace, kdy je převlek na škodu (třeba v King of Chnatown, když člověk byl za poldu, všichni na něj čuměli a měli podezření, ale za Hitmana to bylo všem ukradený
) ale jindy zase převlek pomůže v tom, že můžeš projít kolem nepřátel (bez použití instinktu) aniž by po tobě hned začali střílet, jako kdybys měl svůj oblek. Ale je pravda, že to už není jako dřív, kdy se člověk se správnym oblekem dostal všude. Tak ale aspoň to má říz a člověk to nedohraje za jedno odpoledne. 
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- Frostys
- Začátečník

-
Nad tím jsem taky dneska přemýšlel - "nemůžou se přece znát všichni".. na druhou stranu ta náplast a čárový kód na temeni Hitmanovy hlavy občas bije do očí 
Měli to pořešit trochu lépe.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- mantis89
- Začátečník

-
Jo tohle je pěkně naprd, kolikrát se mi podařilo trefit checkpoint ve špatnou chvíli už třeba po zabití targetu a když na mě přišli tak jsem to mohl dělat akorát znova (viz mise kdy se zabíjí Saints, poslední část v poli s kukuřicí, minul jsem poslední target, přišli na mě a mohl jsem je zabíjet všechny 3 znova).Frostys píše:Checkpointů rád využívám. Vadí mi ale, že po loadnutí checkpointu se změní dění kolem. Resp. checkpoint ti nesavne aktuální rozmístění nepřátel.- checkpointy ztrácejí absolutně pointu, mise se dají projít kolikrát 10-15 způsoby, a ty checkpointy jsou fixní - měl to být prostě klasický save. Chybí mi expert difficulty z předešlých
Jinak jsem po 10 misích s hrůzou zjistil, že garotování dává signature kill
Jo a vtipné je, jak jde dát subdue přes stěnu, pokud jste právě v coveru.
PC: i5 3570k, P8Z77-M, 8GB DDR3 Adata XPG, Gainward GTX 1060 6GB, Crucial MX100 256GB + WD 640GB, EVGA SuperNOVA 750 G2
- mantis89
- Začátečník

-
Ta náplast mě hrozně rozčiluje. Takovou hezkou palici mělFrostys píše:Nad tím jsem taky dneska přemýšlel - "nemůžou se přece znát všichni".. na druhou stranu ta náplast a čárový kód na temeni Hitmanovy hlavy občas bije do očí
PC: i5 3570k, P8Z77-M, 8GB DDR3 Adata XPG, Gainward GTX 1060 6GB, Crucial MX100 256GB + WD 640GB, EVGA SuperNOVA 750 G2
- Nerboard
- Začátečník

-
No keby aspon fungovalo to ze ked mas prevlek s maskou, ciapkou atd tak aby to fungovalo ze nevidia face ale oni to ignoruju a vzdy ta odhalia rovnako rychlo. Navyse ked si zpredu/zboku alebo z 50m tak pochybujem ze uvidia ten kod.Frostys píše:Nad tím jsem taky dneska přemýšlel - "nemůžou se přece znát všichni".. na druhou stranu ta náplast a čárový kód na temeni Hitmanovy hlavy občas bije do očí
Niektore misie sa daju ale hned jak su v oblasti minimalne 3ja tak sa neda vsetkym vyhnut. Treba sa schovavat za covermi a to teda pre mna nieje hitman experience.
napr z hotel misie: uplne nasmiech - nakonci som este pouzil ten instinkt(ktory sa neregeneruje na hard+ obtiaznosti takze to pouzijete v prvych par misiach a papa. Na purist to musi byt.... Ak by tam naprd nebol ten stlp tak som hned odhaleny. Ak vas nachytaju niekde kde sa nemas kde rychlo schovat tak papa mozes restart ak teda nechces ist stylom ze vsetko vystrielat. Navyse to som vsetko predpokladal ze ma objavia, ale si predstavte ze hrajete normalne a vyskoci z niekadial necakany enemac a ste objaveny za 0,5sek, ziadna sanca na reakciu nic no
http://www.youtube.com/watch?v=L6j9MgmY ... e=youtu.be
- ulver
- Začátečník

Super hra. Po grafickej stranke namakana. Stiha to paradne cca 60fps vsetko na max, AA 4x, jedine Global illumination mam vypnute. Grafika v casti The Desert / The Unmarked Tomb, tam kde si Lenny kope hrob je bozska. Na 47" TV vo fullHD je to sila. To prostredie cloveka pohlti. Nekonecna pust a horizont, vzdusne viry, bodliaky kotulajuce sa po zemi ako vo westerne, vrak stareho dostavnika, ufnukany Lenny kopajuci hrob, kruziace a posedavajuce supy, a to cierne zaprasene agentovo47 retro auto. Proste nadhera !
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat není tady na tohoto Hitmana někde ke stáhnutí Čeština? THX
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- durod
- Středně pokročilý

- RiCK
- Začátečník

Dúfam, že nebude. Jasne, materský jazyk sa lepšie číta atď. ale angličtinu treba vedieť a zíjde sa v živote 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jasný OK nevadí. Já AJ celkem umím ,ale jde o to že tady můžou být některé věci které nebudu znát. Tak proto zatím dávám na ČJ.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- ulver
- Začátečník

Dohrane. Podobne ako s Dishonored maximalna spokojnost ! Takto si predstavujem ze ma hra behat na HD7950. Na rozdiel od FarCry 3.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- sefin
- Začátečník

-
Konečně jsem se dostal k Hitmanovi (squere humble bundle
).
Předtím jsem hrál jen Hitmana 2 kdysi dávno. A Absolution mě teda maximálně pohltil. A za mě je tedy lepší jak Hitman 2.
Hrál jsem to hned na poprvé na Purist. Jen level kde je za úkol zabít Dextera jsem to už v zoufalosti hodil na easy. Tenhle level se vývojářům kurevsky nepovedl! Na Purista to snad ani nejde udělat. Možná jsem byl už unavenej - 1 ráno..., ale NPCčka mě vidí dřív než já mohl vidět je a jejich muška je na Purista brutální... + ta kombinace s tím, že to Dexter odpálí...
Hra dává obrovskou volnost jak co udělat a když se člověk rozhodne pro Rambo style tak je to snad nejtěžší střílečka co jsem kdy hrál (Purist). Nepamatuji si, že bych chcípal v něčem tak často
Nepřátel je na Purista v levelech tak obrovské množství, že to je fakt mazec
žádný trapný HP regen a jen pár lékárniček.
Převleky podle mě fungují dobře. Problém vidím jen v tom co zmiňovali i ostatní: poznají vás i když máte kuklu a i když k nim stojíte zádama. A co mě ještě hodně vytáčelo je pěstní souboj při náhodném klikání kláves. Když to člověk zmrví tak chcípne. Několikrát mě to zabilo, když se mi dostal nějaký blbec na tělo a spustil tuhle hovadinu.
Tenhle "pěstní" systém bylo to jediné co bych hře vyloženě vytkl, že se nepovedlo. Problémy s obleky pro mě nebyly zásadní. Přidalo to na realističnosti. Ve firmě bych taky hned poznal, že se mi tu někdo vydává za kolegu
AC série by se měla ledasco od Hitmana přiučit. úplně jsem za ty roky zapomněl jak skvělá hra to byla. Mám doma díky humble bundle s kompletní Hitman sérii takže si ji asi projdu, když jsem hrál jen druhý díl a teď absolution 
Předtím jsem hrál jen Hitmana 2 kdysi dávno. A Absolution mě teda maximálně pohltil. A za mě je tedy lepší jak Hitman 2.
Hrál jsem to hned na poprvé na Purist. Jen level kde je za úkol zabít Dextera jsem to už v zoufalosti hodil na easy. Tenhle level se vývojářům kurevsky nepovedl! Na Purista to snad ani nejde udělat. Možná jsem byl už unavenej - 1 ráno..., ale NPCčka mě vidí dřív než já mohl vidět je a jejich muška je na Purista brutální... + ta kombinace s tím, že to Dexter odpálí...
Hra dává obrovskou volnost jak co udělat a když se člověk rozhodne pro Rambo style tak je to snad nejtěžší střílečka co jsem kdy hrál (Purist). Nepamatuji si, že bych chcípal v něčem tak často
Převleky podle mě fungují dobře. Problém vidím jen v tom co zmiňovali i ostatní: poznají vás i když máte kuklu a i když k nim stojíte zádama. A co mě ještě hodně vytáčelo je pěstní souboj při náhodném klikání kláves. Když to člověk zmrví tak chcípne. Několikrát mě to zabilo, když se mi dostal nějaký blbec na tělo a spustil tuhle hovadinu.
Tenhle "pěstní" systém bylo to jediné co bych hře vyloženě vytkl, že se nepovedlo. Problémy s obleky pro mě nebyly zásadní. Přidalo to na realističnosti. Ve firmě bych taky hned poznal, že se mi tu někdo vydává za kolegu
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- kesi
- Začátečník

Výborná hra, oproti Silent Assassin nebo Contracts mi tu ale stále schází ta výborná doprovodná hudba. Do dnes si ty díly pouštím jen tak na YouTube jako kulisu.
Hraju to zatím jen chvíli, ale baví mě to mnohem víc jak Metal Gear 5.
jak nemá vypadat scéna v Hitmanovi:

(jinak těmhle jatkám se snažím pochopitelně vyhnout
)
Hraju to zatím jen chvíli, ale baví mě to mnohem víc jak Metal Gear 5.
jak nemá vypadat scéna v Hitmanovi:

(jinak těmhle jatkám se snažím pochopitelně vyhnout