Zajímavá tam je velká srovnávací tabulka, LK má stejné napájení jako LX, ale má lepší zvuk kodek např a pár dalších drobností.

http://www.hardwaresecrets.com/article/ ... board/1745
Moderátor: Eddward

Presne tenhle problem jsem resil... a castecne vyresil.Buxter píše:Zdravím,
chtěl bych vás poprosit o radu. Nevíte někdo proč mi po režimu spánku zmizí druhý HDD? Nevím jak to mám vyřešit, bios jsem aktualizoval.
Děkuji za pomoc.

ted nejsem doma ,takze to nevim,ale je to defaultni bios, ramky mam na a2 a B2 (v tech modrych)flanker píše:ještě snad jaký máš BIOS a jsou tyto RAM v support listu?

ale ta deska bude mit podle me tak pul roku az rok stary bios, takze by mohlo pomoct nahrani noveho biosugeorge175 píše:ted nejsem doma ,takze to nevim,ale je to defaultni bios, ramky mam na a2 a B2 (v tech modrych)flanker píše:ještě snad jaký máš BIOS a jsou tyto RAM v support listu?
Predtim jsem mel starsi pc s DDR2 a nevedel jsem,ze jsou s tim takovehle patalie.
Predpokladam ale,že když jsem si koupil ramky s 2133MHz tak, mi přece tak i musí jít.Jsem zvyklý na starý bios, takže se v tom vůbec neorientuji. Muzu se zeptat, jak se jmenuje ta kolonka ,kde staci zmenit napeti a ramky pak uz pobezi na potrebnou frekvenci? Vcera jsem to napeti uz zkousel nekde menit, ale stalo se jen to,že mi po restartu nenabehlo pc. :-/