Assassins Creed IV

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Assassins Creed IV

Příspěvek od Frostys »

Já měl Connora rád. Byl jsi prostě takový odpadlík. Nepřítel kolonizace. Jel jsi sám na sebe a všichni ostatní byli potenciální nepřátelé.
Naposledy upravil(a) Frostys dne sob 30. lis 2013, 12:26, celkem upraveno 1 x.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Mě čtyřka baví svojí okamžitou změnou gameplaye bez loadingu. Pluju po moři, přepadávám lodě, přistanu na ostrově, vysbírám všechno, co na něm je, vymlátim hospodu, vezmu vedlejší úkol, pluju po moři, přistanu na jinym ostrově, stealth končící asasinací cíle.... Prostě pecka. Atmosféra je naprosto boží.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Líp bych to nenapsal.
PS5 Pro | LG OLED CX55
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

včera padla ghost ship na druhý pokus teda:). Jen škoda, že nešla zahákovat :-(. Full upgrade až na ty elite plánky. Elite mám jen hull a harpunu + loďku. Sbírání bordelu na mini ostrůvcích mě moc nebaví. Je tam toho až moc. Radši bych menší množství tohodle bordelu a přidal víc pokladů, které mě baví hledat:)

BTW co se vám tak strašně nelíbilo na Connorovi? Mě se právě trojka líbila hodně. Začátek se mi líbil fakt moc. Haytham byl prostě perfektní start. Co mě ovšem štvalo bylo:

- začátek za Connora = povinný lov zvěře. Když byl malej tak ta schovka byla fajn :-)
- vůbec jsem nepochopil tu ultra nenávist k Leeovi (prvně ano, ale po tom co se Connor dověděl, že mu Lee nevypálil vesnici a nezabil matku jsem nepobral proč ho nenáviděl tak strašně moc dál - přitom prakticky nic neudělal. Po celou hru byl ve vedení Connorův taťulda, který dával rozkazy)
- ostatní assassíni a jejich mise, byly totálně o ničem. Vůbec jsem je nepoužíval.
- samo nějaké ty bugy. Ale to se dalo přežít.
- postranní mise nestály za řeč.

Fakt tomu moc nerozumím, proč spousta lidí Connora zavrhla pro jeho charakter. Není to Ezio a ani to nikdy Ezio být neměl...
Já mám Connora asi nejradši, ze všech. Šel si za svým i přestože ho všichni okolo zrazovali od jeho záměrů. Jako postava byl dobrý, jen hra nevyužila plně svůj potenciál. DLC s kingem washingtonem bylo supr, ale byla to surová řežba.

Edward je fajn postava, ale je to na můj vkus moc velkej hajzl a ožrala:-). (ale třeba se ještě změní co já vím. jsem teprve v cca 50%)

Jo nemůžu(není vůbec na mapě) najít poslední templar hunt :sad: Může to být tím, že jsem nepostoupil moc v příběhu?
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Templar misie su dostupne vsetky skoro od zaciatku. Ja ju pri pribehovych 35% mam dokoncene vsetky. Horsie to je z mayanskym armorom kde mam dva ostrovy potrebne na ziskanie kamenov zamknute :P Sice beham v templarskom brneni(kedze momentalne je asi najcoolovejsie) ale velmi tuzim po tom mayskom. Az ten mi prinesie 100%ny klud. Plus odraza vsetky strely :D
Btw som ti nasiel link kde su vypisane miesta: http://www.primagames.com/games/assassi ... uest-guide
Lod skoro full upgradnuta(myslim, ze mi chybaju mortar a este jedno) a pozbierane 100% veci z miest. Uz mi zostava len dokoncit pribeh :P
Ale pri tom postupe ako pri kazdej plavbe sa odklanam od kurzu a lovim Man-o-war lode to moze trvat este dalsiu desiatku hodin :D Mne to proste neda nesundat tie plavajuce pevnosti.
No a este mi zostali tie legendarne lode(4?). Skusal som to este na zaciatku a dostal som vyprask ktory ma s casti odradza od toho este stale. :)
Ale ked padne jeden tak padnu vsetky :D

P.s. Mne sa Connor tiez pozdaval asi najviac z doterajsich postav v AC. Mozno Altair sa mu este vyrovnal. Nemal som rad Ezia kedze to bol asi najukecanejsia a najnamyslenejsia postava co som hral a riesit jeho rozhyrany zivot ma absolutne nebavilo. AC2 som od polovicky hral zo zatatymi zubami.
Start s Haythamom povazujem za najlepsi start z celej serie.
A taktiez lovu som sa venoval asi najviac z celej hry. Myslim, ze podla statistik som bol v tom 1% ludi co zabilo najviac zvierat. Uz som aj ocakaval, ze mi Greenpeace zabucha na dvere :D Ale suhlasim, ze to mohli dat ako moznost a menej vnucovat pre tych co to nebavilo. Alebo na ukor lovu mohli pridat viac namornych bitiek. Kedze toho tam bolo ako safranu. Odpustam im vsak kedze vydali AC4 :D
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Hele a ty lodě se spawnují neustále, nebo je jednoho dne vystřílím a už žádná nebude?:D
PS5 Pro | LG OLED CX55
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

respawnuju sa neustale. Ale mne sa zda, ze zalezi na upgradnuti vlastnej lode a podla toho sa meni frekvencia urcitych silnejsich lodi. Samozrejme uroven hladanosti tomu tiez napomaha.
Vystrielat ich vsetky je ale nemozne. :)
Ja mam flotilu so samych Man-o-War lodi(odomknuty 10ty pristav) :D
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

lodě se měněj podle toho kde pluješ, uplně na jihu to je už man-o-war s 2 ma frigatama v konvoji

btw

https://www.youtube.com/watch?v=QQ7bNvcdIBw

https://www.youtube.com/watch?v=iCbw9pR ... lpage#t=71

:D v AC3 jsou lepší komba než ve čtyřce :( hlavně proto že nepřátelé málokdy choděj po 2 , přitom ty animace pro dvojtý zabití tam sou
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

jo souboje, jsou v BF hodně odfláknuté. Celkem to nechápu, když je to jen modifikovaná ACIII.
Ale docela mě začínají srát ty bugy s targetováním. Strašně často stojím naproti vojákovi a klikám jak kokot a ono ho to pořád ne a ne označit. Pak třeba mlátím jednoho a z ničeho nic se Edward otočí a jde po jiném.

všichni assassíni před ním byly mnohem poslušnější :lol: Double kill jsem v AC IV ještě ani jednou neviděl. 2 najednou po mě ještě nešli a to jsem jim kolem sebe měl nesčetněkrát i 6...

templar armor už mám (ale stejně se mi nejvíc líbí ten základn) :-) nezobrazoval se mi ten úkol v Havaně. Všechny assassinination a naval mise už mám taky hotové. Ty bílé pistole jsou docela hezké :-)

Jinak včera se zadařilo poslat ke dnu další legendary lodě. ty v pravém horním rohu HMS Fearless a HMS S.... nevím název. Ale byl to hnus! 2x jsem potopil jednu a ta druhá mrcha šla jen na narážení a byla rychlejší než já. Takže mě dostala. Nakonec jsem je rozstřílel obě tak, že měli cca 1mm HP a pak jsem je dorazil najednou mortarem.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Mě se to líbí čím dál víc. Včera jsem u toho zase strávil noc. Jak jsem tu psal, hraju asi o dost pomaleji, než ostatní, sbírám všechno, nepoužívám fast travel viz jeden z mých předchozích postů. Včera jsem dal svý první dvě Man O' War lodě, celkem v klidu, Jackdaw mám v několika položkách jednu čáru pod vymaxováním.

Taky jsem dal bílýho žraloka, kosatku a Humpback whale, taky dobrá prdel. Jak se každá ta ryba chová jinak. Kosatka je libová, když se rozjede proti člunu jak před sebou hrne tu vlnu. Fakt se bavim nehorázně, pro mě jednoznačně nejlepší AC. Double kill move animaci jsem viděl několikrát na souši, při bitkách na lodích ne, ale na souši už mockrát. Problém s tím, že by panák skočil na někoho jinýho, než jsem zamýšlel, jsem nikdy neměl. Ta vřava při abordáži je taky mazec, ze začátku hry jsem měl občas problém Edwarda najít, jaká je to vždycky mela, ale už jsem si zvyknul a vyloženě si to užívám. Baví mě ten objective, kdy mám sundat vlajku z hlavního stěžně. Pode mnou se to mele a já tam něco vymejšlim po ráhnech a lanoví, pak sletim dolů na palubu většinou air assassination a jedu. Dobývání pevností je taky perfektně zpracovaný.

Samozřejmě se pár chybek najde, ale jsou tak mizivý, že mi nezbejvá než prohlásit, jak je to na svůj rozsah čistě zpracovaná hra. Každej den se doslova těšim, jak sednu a jdu na moře 8)
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

taky to tak vidím. u lovení ryb jsem se málem posral když na mě poprvé skočil žralok. Jsem do toho nějak moc pidral a pak jsem se lekl jak prase když na mě otevřel tu tlamu :lol:

ale jinak je to jak píšeš naprosto perfektní díl. Teď jsem začal hrát pořádně i story a i to je dobře udělané. Včera jsem u toho seděl do 1 a ráno jsem musel vstávat na 7 :lol: no dnešní pracovní den je zajímavej no :-D Ještěže už je víkend a trošku to dospím :lol:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Takhle to mám poslední 3 dny, sedím u ACIV do 1 ráno a vstávám v 6 :D Vždycky si říkám, že musím jít brzo spat a nejdnou je ráno...
PS5 Pro | LG OLED CX55
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak já, jelikož mám sezónní práci, tak teď do práce nemusim. Takže chodim spát tak v 8 ráno, vstávám po obědě :lol: Vždycky mě víc bavilo pařit v noci.

Jo, to jsem taky nadskočil, když bílej vylít z vody s otevřenou hubou. A taky byla dobrá velryba, která zmizela a pak šla kolmo do vzduchu přímo před člunem :lol: Ale kosatka a její nájezd na můj člun :lol: jak jenom jede ta vlna proti mě :lol:

Co mě taky baví je hledání pokladů. Najít si ty koordinace, doplout tam a hledat. A než tam dopluju, tak se zase někde něco stane.

Co mi pravda chybí jsou vrhací nože. Vím, že tam snad pozdějc bude flustrubka, až postoupim v příběhu. Ale vrhcí nože tam nejsou a to je škoda, protože z toho roští to vyloženě vybízí.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

jojo já to blbec takhle táhnu už od soboty:-D to jsem šel spat po 12 a musel vstávat už ve 4 ráno na letadlo a v neděli místo abych to dospal tak AC do 1 do rána... a to si říkám každej den.. v 10 jdu spat... jenže támhle ryba, támhle loď... támhle truhla :-D
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Co mě taky brzdí je típání screenshotů. Vždycky, když objevim nějakou lagunu, tak mi to prostě nedá. A protože jsem puntičkář, tak musim nejdřív do menu, vypnout hud, vytípat a zase do menu hud zapnout.
Loki5567
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Loki5567 »

Tak jsem dnes našel plánek na elitní trup :-) Musel jsem teda rozflákat hodně nepřátelských lodí, abych na to vydělal matroš :-D

http://img.fileup.cz/?di=913857481512

Sorry za horší kvalitu fotky, zrovna se stmívalo :-D
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak jste mě vy parchanti překecali, AC4 už se stahuje :)
Ale kdyby neexistovalo steamtrades.com, kde jsem originálku koupil za 15 eur, asi bych odolal.
Jsem teda zvědavej jak půjde vytáhnout 1080p/60fps na GTX560Ti.
Pokud to nepůjde, tak možná udělám upgrade dříve než jsem plánoval.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Na to zapomeň s 560Ti. Na moři jo, v jungli a ve městech bych se divil, kdyby to 560ka dala v 60ti byť se všema detailama na minimum.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No zrovna se chystám kupovat GTX 770 a koukám, že k tomu dávaji AC4 zdarma. Super no, to jsem si to nemusel kupovat :|
PS5 Pro | LG OLED CX55
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Swat píše:Na to zapomeň s 560Ti. Na moři jo, v jungli a ve městech bych se divil, kdyby to 560ka dala v 60ti byť se všema detailama na minimum.
Jo už jsem to zjistil. Zatím testuju začátek, jak mám najít toho Assasina. Když dám vše na minimum, tak v 1080p těch 60fps dosáhnu, stabilně - ale takhle to hrát odmítám. A jak zvednu prakticky cokoliv, tak už to jde pod 60. Docela dost změna oproti trojce, která téměř na max na těch 60 jela perfektně.
Takže bude upgrade, chci R9 290, ale ten referenční chladič mě sere. Chjo.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“